Gość: BoRRi IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 08:58 Gdzie można niedrogo i w miarę przyzwoicie przenocować w Krakowie? Nie chodzi mi o akademik. Z góry dziękuję za pomoc (najlepiej jak podacie nr. tel. albo adres pocztowy czy www. THNX Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bea Re: Nocleg w krakowie IP: *.man.bialystok.pl 03.09.02, 09:18 www.krakow.naszemiasto.pl - patrz noclegi. Na Starówce hotel Saski - pok. 1 os. bez łazienki 168, 2 os.170. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Nocleg w krakowie 03.09.02, 10:46 a gdzie jest Starówka? myślałem że w w-wie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Nocleg w krakowie IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 10:57 > wybacz białostoczanom :) W ogole to calej Polsce trzeba to wybaczyc! moze poza Malopolska, bo tutaj ludzie bardziej reformowalni ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Nocleg w krakowie 03.09.02, 11:01 własnie nie! np warszawiakom nie wybaczac! 1. mają blisko - łatwo wiec im sprawdzić naocznie jak się nazywa Stare Miasto w Krakowie 2. są jako tako wykształceni - powinni więc się nauczyć 3. maja starówke - wiec niejako "w opozycji" łatwiej im zapamiętac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Nocleg w krakowie IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 11:04 > własnie nie! np warszawiakom nie wybaczac! Wybacz! jakos o nich nie pomyslalem, im nigdy nie wybacze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Nocleg w krakowie 03.09.02, 11:02 m.in napisał: > wybacz białostoczanom :) nie chodzi mi o to zeby się czepiać, ale delikatnie ostrzegam co by się kogoś na ulicy nie zapytali o Starówkę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Nocleg w krakowie IP: *.man.bialystok.pl 03.09.02, 12:20 Dobrze, pomyliłam się. /Szef wpada znienacka i straszy/. Wczoraj wróciłam z Warszawy, więc odpowiedziałam z rozpędu. Ale odpowiedziałam, a nikt z Was tego nie zrobił. Strasznie się ekscytujecie wojną podjazdową ze stolicą, a kolega nadal nie ma gdzie spać. Luckystrike,bywam w Krakowie co 2 tygodnie,więc raczej na STARE MIASTO trafię. Dziękuję Ci jednak, że mnie sympatycznie i delikatnie ostrzegasz, a nie mądrzysz się. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Nocleg w krakowie 03.09.02, 12:29 beo droga, może nie znamy tańszych hoteli niz saski? ja np poza studenckimi hostelami nie znam... :( BTW - Starówki nie ma w Krakowie i koniec! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakow Re: Nocleg w krakowie IP: 62.233.183.* 21.12.02, 20:57 Polecam przyjemne mieszkanie na Starym Mieście. Ładne. Z widokiem. Na dobę, kilka dni, tydzień... :) Kontakt: a410@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Nocleg w krakowie 22.12.02, 14:25 Dwa miejsca, które z czystym sumieniem polecam: 1. Hotel "Żewecki", ul. Librowszczyzna 1, tel. (12) 4295596 2. "Hotelik", ul. Czarnowiejska 57, tel. (12) 4214444 Pokoje naprawdę niedrogie, przyzwoity standard, wszędzie blisko, miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś