Dodaj do ulubionych

PRACA SOCJALNA CZY WIEDZA O RODZINIE I SPOŁECZEŃST

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 19:31
Witam!!!
Mam pewien problem od października zaczynam naukę na KSW na kierunku Nauki o
Rodzinie. Wybrzłam sobie specjalność Wiedza o Rodzinie i Społeczeństwie ale
mam pewne wątpliwości czy nielepiej by było sobie wybrać Prace Socjalną.
Bardzo bym prosiła o radę na którym nkierunku jest lepiej , co wybrać??
I jeszcze jedno pytanie czy ktoś orientuje się czy jak już zapłaciłam to mogę
jeszcze zmienić specjalność???
Bardzo proszę o radę i z góry bardzo dziękuję!!! Pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: PRACA SOCJALNA CZY WIEDZA O RODZINIE I SPOŁEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 20:35
      troche bez sensu kierunek jak bedziesz miała więcej latek to zrozumiesz to
      • Gość: gibsonka Re: PRACA SOCJALNA CZY WIEDZA O RODZINIE I SPOŁEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:37
        Wielkie dzięki za odpowiedź!!!
        Niewiem czy wiesz ale na studia nie idą tylko osoby odrazu po maturze ja maturę
        zdawałam 5 lat temu ( tak dla twojej wiadomości )
        Ps. jeżeli nie jesteś wstanie odpisać na dany temat to po co cokolwiek pisać???
        • Gość: cangre Re: PRACA SOCJALNA CZY WIEDZA O RODZINIE I SPOŁEC IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 22:54
          ja zaczynam w pazdzierniku 2 rok na pracy socjalnej kumpel jest na tej 2
          specjalnosci i zajeciowo nie rozni sie ona niczym od pracy socjalnej.Wiedza o
          rodzinie jest nastawiona na nauczycielelstwo, praktyki zamiast w domach dziecka
          czy podobnych instytucjach tak jak na pracy socjalnej maja w szkolach jako
          obserwatorzy.
        • Gość: student Re: PRACA SOCJALNA CZY WIEDZA O RODZINIE I SPOŁEC IP: *.chello.pl 11.09.05, 22:55
          hey!!!
          Oczywiście,ze mozesz...piszesz pismo do dziekanki o przeniesienie na 2
          specjalnosc.To ze zaplacilas nie ma zadnego znaczenia,gdyz na 1 roku przedmity
          na 1 jak i 2 kierunku sa te same...ja wlasnie zaczynam 2 rok tyle ze na pracy
          socjalnej,jakos nie widzi mi sie praca w szkole na stanowisku nauczyciela Wos-u
          czy przystosowanie do zycia w rodzinie.Zreszta na forum powstal temat "Praca
          Socjalna kierunkiem przyszlosci"mysle,ze po przeczytaniu nie bedziesz miala juz
          watpliwosci...

ps: do twojej przedmowczyni...przeciez to jest tak jakbys konczyla pedagogike na
          specj:praca socjalna na AP czy UJ prawa takie same tyle ze wydzial nosi inna
          nazwe etc::
          pozdro
          • Gość: student Re: PRACA SOCJALNA CZY WIEDZA O RODZINIE I SPOŁEC IP: *.chello.pl 11.09.05, 22:58
            Cangre skoro zaczynasz teraz 2 rok na NOR to zapewne sie znamy:) powiedz ktorego
            z nasz trzech mialas na mysli:P
            • Gość: gibsonka Re: PRACA SOCJALNA CZY WIEDZA O RODZINIE I SPOŁEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:16
              WIELKIE DZIĘKI!!!
              Bardzo wam dziękuję za pomoc!!!
              Pozdrawiam!!!
            • Gość: cangre Re: PRACA SOCJALNA CZY WIEDZA O RODZINIE I SPOŁEC IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 11:42
              Malutkie sprostowanie jestem on a nie ona:P a znac to sie musimy znac
              przynajmniej z widzenia:)a biorac pod uwage ze nas na roku jest tylko z 11
              chyba czy nawet mniej to pewnie znamy sie wszyscy
              • Gość: student Re: PRACA SOCJALNA CZY WIEDZA O RODZINIE I SPOŁEC IP: *.chello.pl 12.09.05, 22:38
                Wybacz stary...nie wiedzialem:)z ktorej gr jestes...??
                • Gość: cangre Re: PRACA SOCJALNA CZY WIEDZA O RODZINIE I SPOŁEC IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 12:25
                  z 3 a Ty?
                  • Gość: student Re: PRACA SOCJALNA CZY WIEDZA O RODZINIE I SPOŁEC IP: *.chello.pl 13.09.05, 19:04
                    ex-gr.6 :) w chwili obecnej jestem bez grupy...gdyz nie podjolem jeszcze
                    decyzji,w ktorej chce byc gr.

ps:Darek:P?????????
                    • Gość: cangre Re: PRACA SOCJALNA CZY WIEDZA O RODZINIE I SPOŁEC IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:11
                      Nie Darek:P ale blisko:)kolega Darka.A nie wiesz dokladnie od ktorego zaczynamy
                      zajecia bo slyszalem ze cos od 10 dopiero ale nie jestem pewnien.
                      • Gość: Dawid Re: PRACA SOCJALNA CZY WIEDZA O RODZINIE I SPOŁEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:12
                        Dostałem się na AP - Praca Socjalna.
                        Polecacie ten kierunek?
                        • Gość: cangre Re: PRACA SOCJALNA CZY WIEDZA O RODZINIE I SPOŁEC IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:04
                          kierunek jest bardzo fajny ale uczelnia nie bardzo:P
                          • Gość: student Re: PRACA SOCJALNA CZY WIEDZA O RODZINIE I SPOŁEC IP: *.chello.pl 14.09.05, 12:54
                            Cholercia zawsze zapominam jak masz na imie:((Carpe Diem 2 czesto mozna Cie
                            zastac:)) nie mam pojecia kiedy zaczynamy zajecia...ja narazie tocze batalie o
                            zaliczenie 2 semestru...doslownie zabraklo mi 1 pkt z psych.aby zaliczyc...nawet
                            rozmowa z pania dziekan nic nie pomogla:)ehhh...musze czekac na termin kolejnej
                            poprawaki:(

btw:ja jestem Marcin
                            • Gość: cangre Re: PRACA SOCJALNA CZY WIEDZA O RODZINIE I SPOŁEC IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 14:43
                              Tez nie ta osobo o ktorej myslisz :P pewnie chodzi Ci o Kube C:)jak teraz
                              dobrze skojarzylem to miales wf ze mna w pierszym semestrze na kosciuszkowskim:)
                              Ja jestem Kamil;]...a co do rozpoczecia to slyszalem ze gdzies kolo 10 dopiero
                              ale nie wiem czy to fakt czy plotki.
                              • Gość: student Re: PRACA SOCJALNA CZY WIEDZA O RODZINIE I SPOŁEC IP: *.chello.pl 15.09.05, 00:39
                                Kube odrazu wykluczylme...:P nie mylisz sie,w 1 semestrze faktycznie mieslismy
                                razem wf:D

Co do rozpoczecia nie mam zielonego pojecia kiedy...mnie sie tam nie spieszy
                                zbytnio do powrotu;)

ps:skoro juz wiemy who is who to chyba czas przestac zasmiecac forum naszymi
                                postami:P
                                do zobaczenia w pazdzierniku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka