Dodaj do ulubionych

Jesień - najpiękniejsza !

IP: *.net.autocom.pl 17.09.05, 16:29
Jesień najpiękniejszą porą roku! We wszystkich swych fazach, od złotej do
szarugi jesiennej....
Dziś jak pięknie pada...Jakie nostalgiczne, szaroniebieskie jest niebo...
Obserwuj wątek
    • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 16:32
      Wszystko to prawda. I ponadto w jesieni jest Święto Zmarłych, moje ulubione.
      Najpiękniejsze w roku.
      • wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 16:44
        ...tak ..bardzo piekne...
        córcia ciemności...
        • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 16:49
          Te, wiju, co to za hasła? ;)
          Normalnie dziecko mroku, i co jeszcze? ;)
          Też byś lubił Święto Zmarłych na moim miejscu.
          • wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 16:55
            Spokojnie bez nerw:)))
            Ja żartowałem...
            a mogę wiedzieć czemu akurat lubisz to hmm..święto?...
            • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 16:58
              No przecież się nie gniewam :)

Lubię je bo to jedyne, które oparło się wszechobecnej komercji i jedyne,
              podczas którego nie trzeba niczego udawać i odpowiadać na durne pytania.
              • wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 17:00
                nie lubisz dajmy na to...walentynek?...
                • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 17:07
                  Bożego Narodzenia i Wielkanocy.

Walentynki są zabawne. W ostatnie zdobyłam najważniejszą rzecz w moim
                  dotychczasowym życiu więc wspominam miło :)
                  • wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 17:09
                    ...Pewnie upolowałaś jakiegoś chłopa...Boshe jaki ja jestem domyślny.
                    • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 17:11
                      Nie, moje szczęście ma 9,5x6 cm, starałam się o nie 8 lat i jest moim biletem
                      do raju ;)
                      • wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 17:13
                        bilet do USA?...
                        • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 17:14
                          Hehehhe, nieee ;)
                          • wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 17:17
                            ...był kiedyś taki program w tv...dzieciaki opisywały jakiś przedmiot w ten
                            sposób:To jest małe albo duże,to się je albo nie...naprowadź mnie
                            • wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:21
                              naprowadzisz mnie?...bo z moich czysto akademickich rachunków wynika,że to może
                              płyta cd..
                              • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:25
                                Nie :) To coś absolutnie wyjątkowego. Przedmiot kultu :)
                                • wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 00:11
                                  ...ale co to jest..jesli oczywiście to nie tajemnica?...
                    • wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 17:18
                      ...no to co z tym...chłopem?...upolowany?
                      • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 17:49
                        Absolutnie nie :)
                        Wilki pochowały się w norach, nie ma na co polować.
                        • wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 18:37
                          ...e..coś by się znalazło na pewno...
                          • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 18:37
                            Jak widzisz, nie znalazło się!
                            • wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 18:39
                              ..coś słabo szukasz;)...
                              • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 18:49
                                Nie ma chętnych na wiedźmy, takie życie ;)
                                • wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 18:50
                                  są..są
                                  • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 19:00
                                    Ja takich nie znam ;)
                                    Jak znasz to podaj takim mojego maila ;))
                                    • wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 22:59
                                      jak maila jak oni nie internetowi...
                                      • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:00
                                        Z komputerem nie halo? Nie wierzę? Nie w dzisiejszych czasach
                                        • wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:23
                                          ...komputer do roboty jedynie to..word,exel..te sprawy...na internet czasu nie
                                          ma...
                                          • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:25
                                            No to widzisz, klops, to ja grasuję w internecie. W realu nie jestem w stanie
                                            niczego poderwać.
                                            • wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:36
                                              ..może za bardzo nieśmiała jesteś...wyjdź pokaż się światu,puść jakieś
                                              zawadiackie spojrzenie..faceci to lubią uwierz mi(jako facetowi).
                                              • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:38
                                                Zeszłabym na zawał zanim bym się odważyła "puścić zawadiackie spojrzenie" ;)
                                                • wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:41
                                                  ..nie bądź nieśmiała:)))
                                                  • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:45
                                                    To tak jakbyś mówił do garbatego żeby się wyprostował ;)
                                                  • wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:49
                                                    ...e tam na pewno fajna jesteś...opisz ,napisz jak mniej więcej wyglądasz...
                                                  • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:54
                                                    Och wiju, oczywiście, że jestem fajna, masz jakieś wątpliwości ;)
                                                    Nieśmiałość w podrywaniu mężczyzn nie jest poza tym cechą jakoś skrajnie
                                                    negatywną. Co nie zmienia faktu, że nie da się jej pozbyć tak ot. Za to
                                                    najlepszą przyjaciółkę mam przesadnie śmiałą do mężczyzn więc jest równowaga w
                                                    przyrodzie :)
                                                  • wesoly.gosciniec Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:56

> Za to najlepszą przyjaciółkę mam przesadnie śmiałą do mężczyzn więc jest
                                                    równowaga w
                                                    > przyrodzie :)

Błagam, wszystko tylko nie IRMINA!!!!!!!!!
                                                  • qoobaq Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:59
                                                    ejze, owieczka cos szeroko spopularyzowana w sieci.Ona o tym wie?
                                                  • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 00:02
                                                    qoobaq, wesoly gosciniec to nasz (moj i owieczki) wspolny znajomy - jeszcze ze
                                                    szkolnej ławy. Wszędzie mnie wytropi i usiłuje sprowadzić na dobrą drogę. No
                                                    nie, wesoły gościncu? :)
                                                  • wesoly.gosciniec Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:08
                                                    Bo za ta pierwszą to się zawsze faceci uganiali, a ona się wstydziła, a za ta
                                                    drugą to wręcz przeciwnie, ale ona ich dopadała nawet jak nie chcieli i odwrotu
                                                    nie było. I tej pierwszej i tej drugiej tak już zostało chociaż lat upłynęło
                                                    wiele.
                                                  • wesoly.gosciniec Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:10
                                                    ...dla dociekliwych dodam jeszcze, że gdy wystepuja w duecie to trzeba sie ich
                                                    bać.
                                                  • qoobaq Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:12
                                                    Oj, dobrze wiedziec, bo juz sie mialem pochwalic kiedy w Krakowie bede:)
                                                  • secesja2005 Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:12
                                                    Dziękujemy za wnikliwy portret psychologiczny, Irmina odwiedzi Cię wkrótce ;)
                                                  • wesoly.gosciniec Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:18
                                                    Dziękuję księżniczko. Na szczęście mieszkam zbyt daleko by Irminie się chciało
                                                    do mnie dojechac.
                                                    Ta pierwsza(niesmiala)to secesja.
                                                    Ta druga(smiala nadmiernie)to Irmina.
                                                  • qoobaq Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:21
                                                    niesmiala secesja szuka wilka dla smialej owieczki/ Irminy. Ale ekwilibrystyka
                                                  • secesja2005 Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:26
                                                    Bo Irmina nie umie obsługiwać komputera i czasem mi zleca wyszukanie
                                                    odpowiedniego kandydata. To tylko taka drobna przyjacielska uprzejmość :)
                                                  • wesoly.gosciniec Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:32
                                                    To się skarbie nazywa stręczycielstwo, ale nie martw się, nikomu nie powiem.
                                                    Ta pierwsza zawsze robiła za stratega, a ta druga była na tyle leniwa, że
                                                    zamiast się nauczyć rozmawiać z ludźmi przez internet to zlecała to tej
                                                    pierwszej. Ja to wszystko widziałem!
                                                  • qoobaq Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:41
                                                    woow, ale tandem:)
                                                  • wredny.staruch Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:47
                                                    owszem, wyjątkowy :)
                                                    lepiej mu nie wchodzić w drogę bez potrzeby
                                                  • qoobaq Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:19
                                                    czyj, moj? portret psychologiczny? Eee nie to chyba nie o mnie chodzi?
                                                  • secesja2005 Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:22
                                                    To bylo do goscinca :)
                                                  • qoobaq Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:11
                                                    a ktora to pierwsza? a ktora druga? Dobrze, ze sie przynajmniej ilosc zgadza:)
                                                  • wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 00:02
                                                    ...nieśmiałość może być zaletą...mało kto lubi ludzi mających zbyt wielkie
                                                    mniemanie o sobie i przesadnie pewnych siebie..często ktoś nieśmiały robi
                                                    furorę w towarzystwie...
                                                  • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 00:03
                                                    Ja nie robię. Ja jestem zawsze z boku i obserwuję.
                                                  • qoobaq Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 00:05
                                                    to ja sie dolanczam do niesmialych. chociaz czasami to mi to troche lenistwem
                                                    zalatuje:)
                                                  • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 00:13
                                                    A leniwa to też jestem, nie przeczę ;)
                                                  • qoobaq Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 00:07
                                                    cos mi tu wyraznie nie pasuje, na zegarku 23 a tu napisane, ze niedziela - ja
                                                    mam jeszcze godzine soboty:)
                                                  • wesoly.gosciniec Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 00:38
                                                    Zaiste tak robisz księżniczko, zawsze tak robiłaś. nawet w tych czasach jak
                                                    miałaś grzywkę i wyglądalaś jak królowa ziemniaka!
                                                    To zimne, przeszywająve spojrzenie..
                                                  • secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 00:43
                                                    Grrrrrrrr! No wklej tu jeszcze moje zdjęcie z dzieciństwa, będzie zabawnie ;)))
                                                  • wesoly.gosciniec Odpowiem ci 18.09.05, 00:53
                                                    Chciałbyś wiedziec przyjacielu jak ona wyglada. Gdy miala 15 lat wygladala
                                                    fatanie, pamietam to jak dzis. Ubierala sie jak chlopiec i zachowywala jak
                                                    chlopiec. Wchodzila na najwyzsze drzewa ja czekalem na dole i szlismy na wagary.
                                                    Minelo wiele lat, ustrój w polsce się zmienił a ona zmienila sie w kobiete z
                                                    meskim charakterem. Z tego co mi wiadomo nadal wchodzi na najwyzsze drzewa, ale
                                                    jak wchodzi do knajpy to robi sie cicho i wszyscy sie odwracaja. Mam jej
                                                    zdjecia porozklejane po domu ;)
                                                    Ta druga korzysta z tego, ze wszyscy gapia sie na ta pierwsza i oniemialych,
                                                    oniesmielonych usidla na swoje potrzeby.
                                                  • wredny.staruch Re: Odpowiem ci 18.09.05, 00:56
                                                    bardzo trafna charakterystyka
                                                  • wesoly.gosciniec Re: Odpowiem ci 18.09.05, 01:06
                                                    Przyjacielu, ja wiem o niej wszystko. Wiedziałem ją w piżamie w słoniki, wiem,
                                                    że nadal ma płytę Spice Girls na półce i zbiera samochodziki. nawet wiem, że
                                                    głaszcze swoje aparaty fotograficzne jak nikt nie widzi.
                                                  • secesja2005 Re: Odpowiem ci 18.09.05, 01:24
                                                    Nie zapominaj, że i ja wiem o Tobie wszystko! To, że przykleiłeś dziecku
                                                    portret wujko wilkołaka na szybie, to że przebierasz się za kobietę i to że
                                                    jeździsz pod namiot ze swoim chłopakiem, choć mamie mówisz, że z dziewczyną.
                                                  • secesja2005 Re: Odpowiem ci 18.09.05, 01:28
                                                    > to że przebierasz się za kobietę i to że

Przebieram sie w twoje ciuchy wiec jak miualabys nie wiedziec :)))))
                                                    Zupe;lnie tak jakbys ty nie przebierala sie za kleopatre...
                                                  • secesja2005 Diable!!!!!!!!! 18.09.05, 01:32
                                                    Dlaczego wpisujesz się z mojego nicka????!!!!!
                                                  • wredny.staruch Re: Diable!!!!!!!!! 18.09.05, 01:34
                                                    maciej k. cię pozdrawia, secesjo
                                                  • wesoly.gosciniec Nie zlosc sie Księżniczko! 18.09.05, 01:35
                                                    Bo wlasnie zauwazylem, ze mamy takie samo haslo. ja przez cale studia nie
                                                    uzywalem innego, jak widze ty tez nie.
                                                  • Gość: secesja Re: Nie zlosc sie Księżniczko! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.05, 01:40
                                                    Wyjdź natychmiast z mojego konta! Jak wyślesz coś do s. to zrobię Ci straszną
                                                    krzywdę!
                                                  • wredny.staruch Re: Nie zlosc sie Księżniczko! 18.09.05, 01:47
                                                    dobra, skończcie już te głupie zabawy
                                                  • wesoly.gosciniec Już, już malenka 18.09.05, 01:47
                                                    Kiedys nie bylas taka nerwowa. myslisz, ze jakbym napisal s. cala prawde i
                                                    tylko prawde to by sie zle stalo? Dobrzwe, nie zrobie tego, masz prawo do
                                                    odrobiny prywatnosci, ale jestem ciekawy czy casly krakow zna twoje haslo, czy
                                                    tylko polowa.
                                                    Nie zlosc sie, wiesz ze Wielki Imperator cie uwielbia.
                                                  • Gość: secesja Re: Już, już malenka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.05, 01:55
                                                    To się będę wpisywać bez hasła. Jeśli tak bardzo chcesz być kobieta to odstapię
                                                    Ci swoje. Może to Ci w czymś pomoże.
                                                  • secesja2005 Do gościńca 18.09.05, 00:59
                                                    Jesteś podły, kiedy mówiłam Ci to ostatnio?
                                                    Ruinujesz mi życie towarzyskie!
                                                  • qoobaq Re: Odpowiem ci 18.09.05, 01:00
                                                    oj, bomba, podobaja mi sie obie, jaka znakomita organizacja. Czy i ty bierzesz
                                                    w tym czynny udzal a jesli to w jakiej roli? Bo dobrze zdajesz sie znac temat:)
                                                    I czemu w lokalu zalega cisza. Secesja ma 190cm, krotkie wlosy na jeza i ubiera
                                                    sie jak marines?
                                                  • wesoly.gosciniec Re: Odpowiem ci 18.09.05, 01:13
                                                    Moja rola w zyciu secesji jest obecnie nader skromna bo jak do niej dzwonie to
                                                    zawsze kaze mowic swojej babci, ze jej nie ma chociaz wiem, że jest. jednak
                                                    niegdys bralem czynny udzial w licznych jej przygodach, co trwalo dlugie i
                                                    szczesliwe lata. Niestety pojawil sie pozniej jej chlopak, ktorego my wszyscy
                                                    koledzy i przyjaciele secesji z calego serca nienawidzilismy. Naszczeście
                                                    odszedl.
                                                    Tak, secesja niegdys ubierala sie jak marines, ale jej przeszło. Byc moze
                                                    niegdys uzytkownicy lokali odwracaliby sie z dezaprobata, ale dzis odwracaja
                                                    sie z zachwytu bo secesja ma dlugie rude wlosy, filigranowa posture, a twarz to
                                                    taka przyjacielu, ze nie spojrzysz bo bys sie rumiencem oblał natychmiast.
                                                    Chyba ze wolisz chlopców.
                                                  • qoobaq Re: Odpowiem ci 18.09.05, 01:16
                                                    neee, upodobania mam tradycyjne:)
                                                  • secesja2005 Re: Odpowiem ci 18.09.05, 01:20
                                                    Teraz jak zadzwonisz to powiem babci, żeby Ci powtórzyła, że umarłam.
                                                  • qoobaq Re: Odpowiem ci 18.09.05, 01:24
                                                    A dancing w koncu byl czy nie ?
      • Gość: zaphod Re: Jesień - najpiękniejsza ! IP: *.olimp.unis.pl / *.crowley.pl 17.09.05, 16:47
        O, a juz sie balem ze tylko ja tak mam. A tu prosze - bratnie dusze :)
    • Gość: Klara Re: Jesień - najpiękniejsza ! IP: *.4web.pl 17.09.05, 17:13
      Jesień jest najpiękniejszą porą roku - dołączam się do grona. A jesień w
      Tatrach to juz w ogóle...pożegnanie jesieni, jesień średniowiecza, jesienne
      mgły, jesienne kolory i zapachy - zawsze zbyt intensywne, bo jak wiadomo przed
      smiercią, trzeba zaszaleć i dotyczy to też przyrody:)
      Kraków też najbardziej podoba mi się jesienia, bo to miasto na jesień idealne.
    • cammelia oooo nieeeeeeeee - Wiosna, jak pierwsze slonko... 17.09.05, 18:55
      wiosna ach ta wiosna
    • emusia Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 22:56
      żeby tak jesień trwała cały rok... jak skończe szkołę (kieeedyś), to bede mogla
      czystym sumieniem przestać lubieć lato, bo nie beda go ratowały wakacjie.
      urlopy będę brała w październiku :)
      • Gość: 4 pory roku... Re: Jesień - najpiękniejsza !!! IP: *.net.autocom.pl 18.09.05, 01:20
        Jesień ponad wszystko - piękna, barwna, bogata. Kolory jesieni, owoce jesieni,
        babie lato, dżdżu krople....
    • gretaa Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 14:00
      taak...Jesien piekna....teraz.....
      dzis...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka