Gość: krak IP: *.net.autocom.pl 17.09.05, 16:29 Jesień najpiękniejszą porą roku! We wszystkich swych fazach, od złotej do szarugi jesiennej.... Dziś jak pięknie pada...Jakie nostalgiczne, szaroniebieskie jest niebo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 16:32 Wszystko to prawda. I ponadto w jesieni jest Święto Zmarłych, moje ulubione. Najpiękniejsze w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 16:44 ...tak ..bardzo piekne... córcia ciemności... Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 16:49 Te, wiju, co to za hasła? ;) Normalnie dziecko mroku, i co jeszcze? ;) Też byś lubił Święto Zmarłych na moim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 16:55 Spokojnie bez nerw:))) Ja żartowałem... a mogę wiedzieć czemu akurat lubisz to hmm..święto?... Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 16:58 No przecież się nie gniewam :) Lubię je bo to jedyne, które oparło się wszechobecnej komercji i jedyne, podczas którego nie trzeba niczego udawać i odpowiadać na durne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 17:00 nie lubisz dajmy na to...walentynek?... Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 17:07 Bożego Narodzenia i Wielkanocy. Walentynki są zabawne. W ostatnie zdobyłam najważniejszą rzecz w moim dotychczasowym życiu więc wspominam miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 17:09 ...Pewnie upolowałaś jakiegoś chłopa...Boshe jaki ja jestem domyślny. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 17:11 Nie, moje szczęście ma 9,5x6 cm, starałam się o nie 8 lat i jest moim biletem do raju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 17:17 ...był kiedyś taki program w tv...dzieciaki opisywały jakiś przedmiot w ten sposób:To jest małe albo duże,to się je albo nie...naprowadź mnie Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:21 naprowadzisz mnie?...bo z moich czysto akademickich rachunków wynika,że to może płyta cd.. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:25 Nie :) To coś absolutnie wyjątkowego. Przedmiot kultu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 00:11 ...ale co to jest..jesli oczywiście to nie tajemnica?... Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 17:18 ...no to co z tym...chłopem?...upolowany? Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 17:49 Absolutnie nie :) Wilki pochowały się w norach, nie ma na co polować. Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 18:37 ...e..coś by się znalazło na pewno... Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 18:37 Jak widzisz, nie znalazło się! Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 18:39 ..coś słabo szukasz;)... Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 18:49 Nie ma chętnych na wiedźmy, takie życie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 19:00 Ja takich nie znam ;) Jak znasz to podaj takim mojego maila ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 22:59 jak maila jak oni nie internetowi... Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:00 Z komputerem nie halo? Nie wierzę? Nie w dzisiejszych czasach Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:23 ...komputer do roboty jedynie to..word,exel..te sprawy...na internet czasu nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:25 No to widzisz, klops, to ja grasuję w internecie. W realu nie jestem w stanie niczego poderwać. Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:36 ..może za bardzo nieśmiała jesteś...wyjdź pokaż się światu,puść jakieś zawadiackie spojrzenie..faceci to lubią uwierz mi(jako facetowi). Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:38 Zeszłabym na zawał zanim bym się odważyła "puścić zawadiackie spojrzenie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:41 ..nie bądź nieśmiała:))) Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:45 To tak jakbyś mówił do garbatego żeby się wyprostował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:49 ...e tam na pewno fajna jesteś...opisz ,napisz jak mniej więcej wyglądasz... Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:54 Och wiju, oczywiście, że jestem fajna, masz jakieś wątpliwości ;) Nieśmiałość w podrywaniu mężczyzn nie jest poza tym cechą jakoś skrajnie negatywną. Co nie zmienia faktu, że nie da się jej pozbyć tak ot. Za to najlepszą przyjaciółkę mam przesadnie śmiałą do mężczyzn więc jest równowaga w przyrodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:56 > Za to najlepszą przyjaciółkę mam przesadnie śmiałą do mężczyzn więc jest równowaga w > przyrodzie :) Błagam, wszystko tylko nie IRMINA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 23:59 ejze, owieczka cos szeroko spopularyzowana w sieci.Ona o tym wie? Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 00:02 qoobaq, wesoly gosciniec to nasz (moj i owieczki) wspolny znajomy - jeszcze ze szkolnej ławy. Wszędzie mnie wytropi i usiłuje sprowadzić na dobrą drogę. No nie, wesoły gościncu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:08 Bo za ta pierwszą to się zawsze faceci uganiali, a ona się wstydziła, a za ta drugą to wręcz przeciwnie, ale ona ich dopadała nawet jak nie chcieli i odwrotu nie było. I tej pierwszej i tej drugiej tak już zostało chociaż lat upłynęło wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:10 ...dla dociekliwych dodam jeszcze, że gdy wystepuja w duecie to trzeba sie ich bać. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:12 Oj, dobrze wiedziec, bo juz sie mialem pochwalic kiedy w Krakowie bede:) Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:12 Dziękujemy za wnikliwy portret psychologiczny, Irmina odwiedzi Cię wkrótce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:18 Dziękuję księżniczko. Na szczęście mieszkam zbyt daleko by Irminie się chciało do mnie dojechac. Ta pierwsza(niesmiala)to secesja. Ta druga(smiala nadmiernie)to Irmina. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:21 niesmiala secesja szuka wilka dla smialej owieczki/ Irminy. Ale ekwilibrystyka Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:26 Bo Irmina nie umie obsługiwać komputera i czasem mi zleca wyszukanie odpowiedniego kandydata. To tylko taka drobna przyjacielska uprzejmość :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:32 To się skarbie nazywa stręczycielstwo, ale nie martw się, nikomu nie powiem. *** Ta pierwsza zawsze robiła za stratega, a ta druga była na tyle leniwa, że zamiast się nauczyć rozmawiać z ludźmi przez internet to zlecała to tej pierwszej. Ja to wszystko widziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:47 owszem, wyjątkowy :) lepiej mu nie wchodzić w drogę bez potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:19 czyj, moj? portret psychologiczny? Eee nie to chyba nie o mnie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Ja znam prawde!!! 18.09.05, 00:11 a ktora to pierwsza? a ktora druga? Dobrze, ze sie przynajmniej ilosc zgadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 00:02 ...nieśmiałość może być zaletą...mało kto lubi ludzi mających zbyt wielkie mniemanie o sobie i przesadnie pewnych siebie..często ktoś nieśmiały robi furorę w towarzystwie... Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 00:03 Ja nie robię. Ja jestem zawsze z boku i obserwuję. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 00:05 to ja sie dolanczam do niesmialych. chociaz czasami to mi to troche lenistwem zalatuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 00:13 A leniwa to też jestem, nie przeczę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 00:07 cos mi tu wyraznie nie pasuje, na zegarku 23 a tu napisane, ze niedziela - ja mam jeszcze godzine soboty:) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 00:38 Zaiste tak robisz księżniczko, zawsze tak robiłaś. nawet w tych czasach jak miałaś grzywkę i wyglądalaś jak królowa ziemniaka! To zimne, przeszywająve spojrzenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 00:43 Grrrrrrrr! No wklej tu jeszcze moje zdjęcie z dzieciństwa, będzie zabawnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Odpowiem ci 18.09.05, 00:53 Chciałbyś wiedziec przyjacielu jak ona wyglada. Gdy miala 15 lat wygladala fatanie, pamietam to jak dzis. Ubierala sie jak chlopiec i zachowywala jak chlopiec. Wchodzila na najwyzsze drzewa ja czekalem na dole i szlismy na wagary. Minelo wiele lat, ustrój w polsce się zmienił a ona zmienila sie w kobiete z meskim charakterem. Z tego co mi wiadomo nadal wchodzi na najwyzsze drzewa, ale jak wchodzi do knajpy to robi sie cicho i wszyscy sie odwracaja. Mam jej zdjecia porozklejane po domu ;) *** Ta druga korzysta z tego, ze wszyscy gapia sie na ta pierwsza i oniemialych, oniesmielonych usidla na swoje potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Odpowiem ci 18.09.05, 01:06 Przyjacielu, ja wiem o niej wszystko. Wiedziałem ją w piżamie w słoniki, wiem, że nadal ma płytę Spice Girls na półce i zbiera samochodziki. nawet wiem, że głaszcze swoje aparaty fotograficzne jak nikt nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Odpowiem ci 18.09.05, 01:24 Nie zapominaj, że i ja wiem o Tobie wszystko! To, że przykleiłeś dziecku portret wujko wilkołaka na szybie, to że przebierasz się za kobietę i to że jeździsz pod namiot ze swoim chłopakiem, choć mamie mówisz, że z dziewczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Odpowiem ci 18.09.05, 01:28 > to że przebierasz się za kobietę i to że Przebieram sie w twoje ciuchy wiec jak miualabys nie wiedziec :))))) Zupe;lnie tak jakbys ty nie przebierala sie za kleopatre... Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Diable!!!!!!!!! 18.09.05, 01:32 Dlaczego wpisujesz się z mojego nicka????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Diable!!!!!!!!! 18.09.05, 01:34 maciej k. cię pozdrawia, secesjo Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Nie zlosc sie Księżniczko! 18.09.05, 01:35 Bo wlasnie zauwazylem, ze mamy takie samo haslo. ja przez cale studia nie uzywalem innego, jak widze ty tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secesja Re: Nie zlosc sie Księżniczko! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.05, 01:40 Wyjdź natychmiast z mojego konta! Jak wyślesz coś do s. to zrobię Ci straszną krzywdę! Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Nie zlosc sie Księżniczko! 18.09.05, 01:47 dobra, skończcie już te głupie zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Już, już malenka 18.09.05, 01:47 Kiedys nie bylas taka nerwowa. myslisz, ze jakbym napisal s. cala prawde i tylko prawde to by sie zle stalo? Dobrzwe, nie zrobie tego, masz prawo do odrobiny prywatnosci, ale jestem ciekawy czy casly krakow zna twoje haslo, czy tylko polowa. *** Nie zlosc sie, wiesz ze Wielki Imperator cie uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secesja Re: Już, już malenka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.05, 01:55 To się będę wpisywać bez hasła. Jeśli tak bardzo chcesz być kobieta to odstapię Ci swoje. Może to Ci w czymś pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Do gościńca 18.09.05, 00:59 Jesteś podły, kiedy mówiłam Ci to ostatnio? Ruinujesz mi życie towarzyskie! Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Odpowiem ci 18.09.05, 01:00 oj, bomba, podobaja mi sie obie, jaka znakomita organizacja. Czy i ty bierzesz w tym czynny udzal a jesli to w jakiej roli? Bo dobrze zdajesz sie znac temat:) I czemu w lokalu zalega cisza. Secesja ma 190cm, krotkie wlosy na jeza i ubiera sie jak marines? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.gosciniec Re: Odpowiem ci 18.09.05, 01:13 Moja rola w zyciu secesji jest obecnie nader skromna bo jak do niej dzwonie to zawsze kaze mowic swojej babci, ze jej nie ma chociaz wiem, że jest. jednak niegdys bralem czynny udzial w licznych jej przygodach, co trwalo dlugie i szczesliwe lata. Niestety pojawil sie pozniej jej chlopak, ktorego my wszyscy koledzy i przyjaciele secesji z calego serca nienawidzilismy. Naszczeście odszedl. *** Tak, secesja niegdys ubierala sie jak marines, ale jej przeszło. Byc moze niegdys uzytkownicy lokali odwracaliby sie z dezaprobata, ale dzis odwracaja sie z zachwytu bo secesja ma dlugie rude wlosy, filigranowa posture, a twarz to taka przyjacielu, ze nie spojrzysz bo bys sie rumiencem oblał natychmiast. Chyba ze wolisz chlopców. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Odpowiem ci 18.09.05, 01:20 Teraz jak zadzwonisz to powiem babci, żeby Ci powtórzyła, że umarłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaphod Re: Jesień - najpiękniejsza ! IP: *.olimp.unis.pl / *.crowley.pl 17.09.05, 16:47 O, a juz sie balem ze tylko ja tak mam. A tu prosze - bratnie dusze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Jesień - najpiękniejsza ! IP: *.4web.pl 17.09.05, 17:13 Jesień jest najpiękniejszą porą roku - dołączam się do grona. A jesień w Tatrach to juz w ogóle...pożegnanie jesieni, jesień średniowiecza, jesienne mgły, jesienne kolory i zapachy - zawsze zbyt intensywne, bo jak wiadomo przed smiercią, trzeba zaszaleć i dotyczy to też przyrody:) Kraków też najbardziej podoba mi się jesienia, bo to miasto na jesień idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
cammelia oooo nieeeeeeeee - Wiosna, jak pierwsze slonko... 17.09.05, 18:55 wiosna ach ta wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Jesień - najpiękniejsza ! 17.09.05, 22:56 żeby tak jesień trwała cały rok... jak skończe szkołę (kieeedyś), to bede mogla czystym sumieniem przestać lubieć lato, bo nie beda go ratowały wakacjie. urlopy będę brała w październiku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4 pory roku... Re: Jesień - najpiękniejsza !!! IP: *.net.autocom.pl 18.09.05, 01:20 Jesień ponad wszystko - piękna, barwna, bogata. Kolory jesieni, owoce jesieni, babie lato, dżdżu krople.... Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Re: Jesień - najpiękniejsza ! 18.09.05, 14:00 taak...Jesien piekna....teraz..... dzis... Odpowiedz Link Zgłoś