Dodaj do ulubionych

Helikopter Mi -8 wynajęty do fotografowania Kra...

IP: *.kompania.net 22.09.05, 23:43
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: zz I po co ta kolejna pseudoafera godna szmatławca? IP: *.crowley.pl 23.09.05, 00:03
      Ścigacie się z Faktem? To dajcie więcej kolorów albo wydawajcie to od razu w
      rolkach na marszczonym papierze!
    • Gość: ag Re: Helikopter Mi -8 wynajęty do fotografowania K IP: *.libre.retevision.es 23.09.05, 02:02
      moze nie na temat ,ale czy ktos mi wyjasni skad sie wzielo
      okreslenia "Starowka"-w odniesieniu do centrum Krakowa-przeciez dla krakowian
      to zawsze bylo Srodmiescie , lub po prostu Miasto.
      Starowke to ma zupelnie inne miasto
    • Gość: Krakus Re: Helikopter Mi -8 wynajęty do fotografowania K IP: *.betanet.pl 23.09.05, 07:37
      Panie podpułkowniku w Krakowie nie ma starówki !!!!!
      • szut Re: Helikopter Mi -8 wynajęty do fotografowania K 23.09.05, 07:47
        I to przez jednego fotopstryka pan pulkownik taklie tajemnice wczoraj robil?? Ci w zielonych mundurach to smieszni goscie - wszedzie wesza podstep i czajavcego sie wroga... moze juz nalezaloby sie leczyc?
        Skoro mowi o "Starowce" to moze wersja z potrzeba korekcji lotu jest prawdziwa, moze zabladzili i mysleli ze nad miastem na W lataja?
    • sewilka latal nad Starowka?????? 23.09.05, 08:25
      a gdzie w Krakowie jest takowa??
    • Gość: pikpok no i co z tego że latał? IP: *.comarch.pl 23.09.05, 10:02
      nie macie ciekawszych tematów? lata mi to że latał
    • Gość: krakusa NAD JAKĄ STARÓWKĄ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:06
      to gdzie on latał nad Warszawą?? Bo w Krakowie jets STARE MIASTO a nie
      STARÓWKA!!!!!!!!!!!1
    • Gość: GrzegorzKrak Helikopter Mi -8 wynajęty do fotografowania Kra... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:32
      Starówka to jest w Warsiawie w Krakowie jest STARE MIASTO panie pilocie!!!
    • Gość: widz robia afere z niczego IP: *.tvn.pl 23.09.05, 13:18
      szukacie sensacji??i coz z tego ze sobie polatal smiglowiec?
    • Gość: Krakus Helikopter Mi -8 wynajęty do fotografowania Kra... IP: *.tvn.pl 23.09.05, 13:20
      ah jescze jedno-srarowka to odbudowane stare miasto wg jezykoznawcow, a nam nic
      nie odbudowywano
    • Gość: krakowianin Lecieliśmy nad Starówką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:24
      Moze to jakis fajny nowy klub?
      • Gość: Raiski8 Re: Lecieliśmy nad Starówką IP: 193.59.172.* 23.09.05, 14:37
        Jane, ze jest starówka: to tam mieszkają starzejacy sie wyborcy sld
        idemokraci.pd
    • Gość: he henio Starówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:17
      Pułkownik widać import z mazowieckiego, tak wiec w starówce nie widzi nic
      zdrożnego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka