Gość: Paweł IP: *.kompania.net 22.09.05, 23:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zz I po co ta kolejna pseudoafera godna szmatławca? IP: *.crowley.pl 23.09.05, 00:03 Ścigacie się z Faktem? To dajcie więcej kolorów albo wydawajcie to od razu w rolkach na marszczonym papierze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: Helikopter Mi -8 wynajęty do fotografowania K IP: *.libre.retevision.es 23.09.05, 02:02 moze nie na temat ,ale czy ktos mi wyjasni skad sie wzielo okreslenia "Starowka"-w odniesieniu do centrum Krakowa-przeciez dla krakowian to zawsze bylo Srodmiescie , lub po prostu Miasto. Starowke to ma zupelnie inne miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: Helikopter Mi -8 wynajęty do fotografowania K IP: *.betanet.pl 23.09.05, 07:37 Panie podpułkowniku w Krakowie nie ma starówki !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szut Re: Helikopter Mi -8 wynajęty do fotografowania K 23.09.05, 07:47 I to przez jednego fotopstryka pan pulkownik taklie tajemnice wczoraj robil?? Ci w zielonych mundurach to smieszni goscie - wszedzie wesza podstep i czajavcego sie wroga... moze juz nalezaloby sie leczyc? Skoro mowi o "Starowce" to moze wersja z potrzeba korekcji lotu jest prawdziwa, moze zabladzili i mysleli ze nad miastem na W lataja? Odpowiedz Link Zgłoś
sewilka latal nad Starowka?????? 23.09.05, 08:25 a gdzie w Krakowie jest takowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikpok no i co z tego że latał? IP: *.comarch.pl 23.09.05, 10:02 nie macie ciekawszych tematów? lata mi to że latał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakusa NAD JAKĄ STARÓWKĄ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:06 to gdzie on latał nad Warszawą?? Bo w Krakowie jets STARE MIASTO a nie STARÓWKA!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrzegorzKrak Helikopter Mi -8 wynajęty do fotografowania Kra... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:32 Starówka to jest w Warsiawie w Krakowie jest STARE MIASTO panie pilocie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz robia afere z niczego IP: *.tvn.pl 23.09.05, 13:18 szukacie sensacji??i coz z tego ze sobie polatal smiglowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Helikopter Mi -8 wynajęty do fotografowania Kra... IP: *.tvn.pl 23.09.05, 13:20 ah jescze jedno-srarowka to odbudowane stare miasto wg jezykoznawcow, a nam nic nie odbudowywano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianin Lecieliśmy nad Starówką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:24 Moze to jakis fajny nowy klub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raiski8 Re: Lecieliśmy nad Starówką IP: 193.59.172.* 23.09.05, 14:37 Jane, ze jest starówka: to tam mieszkają starzejacy sie wyborcy sld idemokraci.pd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he henio Starówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:17 Pułkownik widać import z mazowieckiego, tak wiec w starówce nie widzi nic zdrożnego Odpowiedz Link Zgłoś