Dodaj do ulubionych

Hej Prokocim!!!

IP: 64.9.159.* 11.09.02, 23:36
Wiem ze sie o jakies tam ksiazki poklocilismy ale teraz spoko!!!!
Hej widziales Houston Texans????? Ja bylem z cala rodzina na meczu i dzieciaki mialy helmy futbolowe a my z
zona geby pomalowane !!!! Niespodziewane zwyciestwo i super,super nowy stadion !!! Przyznam ze wasze Pole
Zolnierza ma charyzme ( szczegolnie jak sie wpomni Dytke i Loduwe) ale Houston ma teraz naprawde piekny
stadion!!!
www.houstontexans.com/
Obserwuj wątek
    • Gość: MICHAL Re: Hej Prokocim!!!TYLKO CHLOPY CI W GLOWIE IP: *.swipnet.se 12.09.02, 00:36
      Prokocim ales glupote palnal o tych gwaltach homoseksualnych.
      Popraw sie glupolu.
      • Gość: JACEK MICHAL odwal sie !!!! IP: 64.9.159.* 12.09.02, 02:26
        Gość portalu: MICHAL napisał(a):

> Prokocim ales glupote palnal o tych gwaltach homoseksualnych.
        > Popraw sie glupolu.

Zabieraj te swoje wypociny do podforum !!!! My tu o NFL gadamy !!!!
        Jak nie wiesz ktore podforum o ci podpowiem, OSLA LAWKA !!!!
        • Gość: MICHAL JACEK JESTES BARDZO NERWOWY IP: *.swipnet.se 12.09.02, 05:12
          Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Gość portalu: MICHAL napisał(a):
          >
          > > Prokocim ales glupote palnal o tych gwaltach homoseksualnych.
          > > Popraw sie glupolu.
          >
          >
          > Zabieraj te swoje wypociny do podforum !!!! My tu o NFL gadamy !!!!
          > Jak nie wiesz ktore podforum o ci podpowiem, OSLA LAWKA !!!!
    • prokocim1 Re: Hej Prokocim!!! 12.09.02, 20:36

> Wiem ze sie o jakies tam ksiazki poklocilismy ale teraz spoko!!!!
      > Hej widziales Houston Texans????? Ja bylem z cala rodzina na meczu i
      dzieciaki
      > mialy helmy futbolowe a my z
      > zona geby pomalowane !!!! Niespodziewane zwyciestwo i super,super nowy
      stadion
      > !!! Przyznam ze wasze Pole
      > Zolnierza ma charyzme ( szczegolnie jak sie wpomni Dytke i Loduwe) ale
      Houston
      > ma teraz naprawde piekny
      > stadion!!!
      > <a
      href="http://www.houstontexans.com/"target="_blank">www.houstontexans.com/
      > </a>

Czesc, ja ogladalem bears w niedziele. Dobry mecz, zwlaszcza ostatnia kwarta.
      Na siedem minut do konca zdrowo przegrywali ale udaly sie dwa touchdown i jakos
      sie chlaplo. Na nowy stadion to my musimy poczekac, buduja nowy na Soldier
      Field. Chicago Fire gra w Naperville a Bears w Champaigne. Mieli grac w
      Evanston ale to "dry city" i nie wolno tam sprzedawac alkoholu na imprezach
      publicznych a wiadomo ze piwska leje sie morze podczas kazdego meczu.
      • prokocim1 Re: Hej Prokocim!!! 12.09.02, 20:40
        niezly stadion, 69500 miejsc siedzacych i pierwszy NFL z dachem.
      • gatsby_ck Re: dry city 12.09.02, 21:05
        tego, to nawet u nas nie wymyślili;)
        dużo tych dry cities w stanach? indywidualnie, w sklepie, chyba można kupic?;)
        • prokocim1 Re: dry city 12.09.02, 21:21
          gatsby_ck napisał:

> tego, to nawet u nas nie wymyślili;)
          > dużo tych dry cities w stanach? indywidualnie, w sklepie, chyba można kupic?;)
          >
        • Gość: JACEK Re: dry city IP: 64.9.159.* 12.09.02, 21:31
          Tutaj na granicy Texasu i Arkanzas lezy miasteczko TEXARKANA przez sam srodek miasta przebiega granica i
          oczywiscie jest to glowna ulica, nazywa sie State str. Po stronie ulicy nalezacej do texasu masz tylko sklepy
          meblarskie ( dry county) a po stronie arkanzas same knajpy !!! Mozesz przeniesc na strone texanska tylko ( chyba)
          12-pack piwa za jednym przejsciem przez ulice !!!!
          • Gość: JACEK Re: dry city IP: 64.9.159.* 13.09.02, 18:42
            Mapa Texasu i info gdzie mozesz se browarek chlupnac a gdzie nie !!! ;-))))

www.texassafetynetwork.org/internet/three/drycounties.htm
            • prokocim1 Re: dry city 13.09.02, 20:52
              Ty nie mysl teraz o piwie tylko o tych zakladach chemicznych ktore kopca pod
              Houston.
              • Gość: JACEK Re: dry city IP: 64.9.159.* 13.09.02, 21:26
                Te zaklady w Freeport ( basf) co chwila eksploduja , cale szczescie nikt tym razem nie zginol, zaklady te sa jakie 80
                mill od miejsca w ktorym teraz jestem pewnie nic z nie doleci .....
                • prokocim1 terrorki na florydzie 13.09.02, 22:07
                  Slyszles o tych wesolkach dzisiaj, ktorych zatrzymali na Florydzie? hehe
                  Wczoraj byli w restauracji w Oregonie i jakas baba brzydko na nich patrzyla i
                  jeszcze zaczela podsluchiwac wiec zaczeli golsno i po angielsku nasmiewac sie z
                  9/11 i chrzanic o nowym ataku dzisiaj. Zrobili sobie zart ze zlosci ze baba
                  brzydko na nich patrzy. Niezly skutek, autostrada zamknieta caly dzien,
                  saperzy, policja, fbi, roboty. Arabscy studenci medycyny, byle bym na takiego
                  doktora nigdy nie trafil.
                  Przynajmniej CNN mialo o czym gadac caly dzien.
                  • Gość: Gatsby Re: terrorki na florydzie IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 13.09.02, 22:10
                    jak widzisz, Arabowie też maja poczucie humoru:)
                    • prokocim1 Re: terrorki na florydzie 13.09.02, 22:18
                      Gość portalu: Gatsby napisał(a):

> jak widzisz, Arabowie też maja poczucie humoru:)

Tylko ze chyba bedzie ich to troche kosztowac. Cala trojka to obywatele usa,
                      jeden urodzony tutaj a dwoch po naturalizacji. Troche przegieli pale, wjechali
                      na autostrade nie placac za bramke, wtedy policja sie zdenerwowala i ich
                      zatrzymali. Jak na zlosc powiedzieli ostatnio policji ze mieli zamiar zrobic
                      taki sam dowcip w nastepnym miescie. Glupie poczucie humoru ale spowodowane
                      gniewem po zabojczych spojrzeniach jakiejs baby.
                      • Gość: Gatsby Re: terrorki na florydzie IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 13.09.02, 22:21
                        prokocim1 napisał:

> Gość portalu: Gatsby napisał(a):
                        >
                        > > jak widzisz, Arabowie też maja poczucie humoru:)
                        >
                        > Tylko ze chyba bedzie ich to troche kosztowac. Cala trojka to obywatele usa,
                        > jeden urodzony tutaj a dwoch po naturalizacji. Troche przegieli pale,
                        wjechali
                        > na autostrade nie placac za bramke, wtedy policja sie zdenerwowala i ich
                        > zatrzymali. Jak na zlosc powiedzieli ostatnio policji ze mieli zamiar zrobic
                        > taki sam dowcip w nastepnym miescie. Glupie poczucie humoru ale spowodowane
                        > gniewem po zabojczych spojrzeniach jakiejs baby.

no to wlepią im najgorszą kare za przestepstwo drogowe...

• prokocim1 Re: terrorki na florydzie 13.09.02, 22:29
                          Gość portalu: Gatsby napisał(a):

> prokocim1 napisał:
                          >
                          > > Gość portalu: Gatsby napisał(a):
                          > >
                          > > > jak widzisz, Arabowie też maja poczucie humoru:)
                          > >
                          > > Tylko ze chyba bedzie ich to troche kosztowac. Cala trojka to obywatele us
                          > a,
                          > > jeden urodzony tutaj a dwoch po naturalizacji. Troche przegieli pale,
                          > wjechali
                          > > na autostrade nie placac za bramke, wtedy policja sie zdenerwowala i ich
                          > > zatrzymali. Jak na zlosc powiedzieli ostatnio policji ze mieli zamiar zrob
                          > ic
                          > > taki sam dowcip w nastepnym miescie. Glupie poczucie humoru ale spowodowan
                          > e
                          > > gniewem po zabojczych spojrzeniach jakiejs baby.
                          >
                          > no to wlepią im najgorszą kare za przestepstwo drogowe...
                          >
                          moze i tak zyskaja, bo wlasnie ogladam przywodce muzulmanow w usa i jedzie na
                          tym samym wozku (na jakim jada od roku) czyli "dyskrymunacja rasowa".
                          Beda sie pewnie sadzic o wielkie pieniadze za dykryminacje ze wzgledu na
                          pochodzenie, wyglad czy religie.
                          Qrwa nie wytrzymam, zaczyna byc wesolo tzn. wolno zartowac o smierci 3 tys
                          ludzi, straszyc podlozeniem bomb przeciwko wlasnemu krajowi i pozniej isc do
                          sadu po duze pieniadze.
                          Rece opadaja.
            • Gość: Gatsby Re: dry city IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.09.02, 22:17

> Mapa Texasu i info gdzie mozesz se browarek chlupnac a gdzie nie !!! ;-))))
              >
              szkoda, ze słabo widać nazwy. byłeś kiedy w Corpus Christi? w zasadzie, nie
              mam nic przeciw chrześcijańskim nazwom, ale nie wydaje mi sie, zeby akurat to
              miasto było "wet";) z drugiej strony, im bliżej katolickiego Meksyku, tym
              więcej alkoholu:)) ale w Texasie, to raczej protestantyzm - oni to maja zajoba
              na punkcie abstynencji...
              • Gość: Gatsby Re: dry city IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.09.02, 22:18
                sorry, nie oni...Wy! hue hue hue...:)))
                • Gość: JACEK Re: dry city IP: 64.9.159.* 14.09.02, 00:38
                  Tutaj w houston masz wszyskie religie ale najpotezniejsi sa baptysci co tez pic nie powinni ( klamstwo, przecie nie
                  tylko ja kupuje tutaj piwo, he he he he) Katolicy tutaj sa bardziej wyluzowani i przynaleznosc do parafi to nie tylko
                  modlitwa na kolanach ale rowniwz zabawa ,piwko, wspolne projekty na rzecz parafi, taka fajowa duza rodzina!!
                  Ja np gram w tenisa z proboszczem i po meczu zawsze pijemy po piwku , w trakcie meczu ja klamie jak najety ze jego
                  pilki byly na aut !!!! ;-))))))))))
                  Luizjana ktora jest tu zaraz jest katolicka i tam nawet masz bary ( La fayette) gdzie podjezdasz samochodem do
                  okienka i drinka kupujesz , to ci dopiero katolicy !!!! Ale luizjana to zupelnie inny swiat !!!!
                  • prokocim1 Re: dry city 14.09.02, 02:05

> Tutaj w houston masz wszyskie religie ale najpotezniejsi sa baptysci co tez
                    pic
                    > nie powinni ( klamstwo, przecie nie
                    > tylko ja kupuje tutaj piwo, he he he he) Katolicy tutaj sa bardziej
                    wyluzowani
                    > i przynaleznosc do parafi to nie tylko
                    > modlitwa na kolanach ale rowniwz zabawa ,piwko, wspolne projekty na rzecz
                    paraf
                    > i, taka fajowa duza rodzina!!
                    > Ja np gram w tenisa z proboszczem i po meczu zawsze pijemy po piwku , w
                    trakcie
                    > meczu ja klamie jak najety ze jego
                    > pilki byly na aut !!!! ;-))))))))))
                    > Luizjana ktora jest tu zaraz jest katolicka i tam nawet masz bary ( La
                    fayette)
                    > gdzie podjezdasz samochodem do
                    > okienka i drinka kupujesz , to ci dopiero katolicy !!!! Ale luizjana to
                    zupeln
                    > ie inny swiat !!!!

Swintuchu jeden, jestes zepsuty.hehe
                    Ja kiedys kupilem malolatowi flaszke, z serca, pomyslalem sobie o moich mlodych
                    czasach. I wpadlem, malolat byl podstawiony przez FBI. Mialem szczescie bo ten
                    z FBI to byl moj kumpel. Mialem szczescie ze to kumpel byl. Normalnie za cos
                    takiego jest 250 tys dolarow lub rok wiezienia. Dostalem nauczke bo moglem dupe
                    zmoczyc ale dobrze bo od tej pory nie kupuje malolatom.
                    Ni cholera.
                    • Gość: JACEK Re: dry city IP: 64.9.159.* 14.09.02, 02:20
                      No to ja swintuch a ty szczesciarz !!!!! he he he he lmao!!!!!!!
                      • prokocim1 Re: dry city 14.09.02, 02:24

> No to ja swintuch a ty szczesciarz !!!!! he he he he lmao!!!!!!!

dokladnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka