Dodaj do ulubionych

prof. AE w Krakowie

IP: *.szymon.com.pl 28.09.05, 12:07
czesc!!
Czy może mieliście zajęcia lub słyszeliście cos na temat tych wykładowców:

Finanse
Kaczor Joanna, dr - wykład

Makroekonomia
Kowalski Aleksander, dr - wykład
Szymacha Agnieszka, mgr - ćwiczenia

Rachunkowość zarządcza
Toborek-Mazur Joanna, dr - wykład
Jędrzejczyk Marcin, mgr - ćwiczenia

Podstawy marketingu
Przybylska Katarzyna, mgr - ćwiczenia
Rawski Marek, dr - wykład

Proces zarządzania
Kozina Andrzej, dr - wykład
Zych Ewa, mgr - ćwiczenia

Rozwój naukowego zarządzania
Czekaj Janusz, prof. AE - wykład
Walczak Maciej, mgr inż. - ćwiczenia

Statystyka
Podolec Barbara, prof. AE - wykład
Wałęga Agnieszka, mgr - ćwiczenia

??

Proszę o jakieś informacje

Obserwuj wątek
    • Gość: student_ae Re: prof. AE w Krakowie IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 28.09.05, 19:11
      ja akurat nie znam nikogo, polecam powtorzyc pytanie na forum ae
      f.ae.krakow.pl
    • Gość: Baśka Re: prof. AE w Krakowie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.05, 22:45
      Masrek Rawski - wykład ciekawy , egzamin ciężki. Barbara Podolec - miałam z nią
      wukłady i ćwiczenia ze statystyki było ciężko ale mam statysyuke w małym
      palcu , moge udizelać korepetycji i robię czasami zadania jak mnie poproszą bo
      nikt inny nie potrafi.
    • Gość: abece Re: prof. AE w Krakowie IP: *.net / 213.199.205.* 29.09.05, 14:38
      Jędrzejczyk Marcin - total wywalony w kosmos luzacki facet....nie bedziesz
      narzekac, uwierz :)

Kozina Andrzej - wspolczuje :| ale moze nie bedzie zle, ja mialem z nim poiz,
      udalo mi sie zaliczyc cwiczenia na 5 i mnie ominal egzam u niego, ale podobno
      jest ciezko, chociaz na poprawce juz nie tak najgorzej ;) zalezy na jaki humor
      trafisz ;p

Podolec Barbara - tez mam z nia statystyke, przez 2 sem mialem wyklady, nic
      konkretnego nie moge powiedziec, ale tez slyszalem, ze ciezko... :/

• Gość: a czekaj ??? Re: prof. AE w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:29
        a czekaj janusz ????
    • Gość: karola Re: prof. AE w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 16:55
      Szymacha Agnieszka - bedzie wam misiaczkowala, dziubaskowala itp. mozna jej
      wejsc na glowe kompletnie i totalnie...ale w zamian nei nauczy was nic.. Begga
      dyktuje z pamieci ale nic poza tym,. sprawia wrazenie ze nie wie o czym mowi(nie
      rozumie). Na samym koncu okazala sie jedza... ocena z 2 semestru to wg niej
      srednia zz 1 i 2 semestru:/
    • stokrotka_24 Re: prof. AE w Krakowie 30.09.05, 17:41
      Witam, jestem absolwentką AE i niektóre nazwiska brzmią mi znajomo.
      1 - Szymacha Agnieszka - fajna babeczka, 0 stresu przez cały rok, dokladnie
      jak ktos to wczesniej nazwał - dzibkuje, slodzi i obchodzi się jak z małymi
      dziećmi, z tym, ze nie nauczy niczego.A oceny koncowe były wysokie.
      Podpowiadała na egzaminie nawet.
      2 - Toborek Mazur - nie miałam z nią, ale koleżanka miała i pamiętam, ze cos
      narzekała...nie była zadowolona w każdym razie, miala poprawkę
      3 - Jędrzejczyk Marcin - młody gość (znam go prywatnie więc nie wiem jakim jest
      wykładowcą, ale bardzo sympatyczny...)
      4-Rawski Marek - jest ok, nie sprawia zadnych problemow z pewnością....warto
      chodzic na wyklad bo chyba za obecność na liści liste jest juz o stopien wyzej
      z egz...coś takiego
      5- Kozina Andrzej - koleżanka z nim miala i egzamin był ciężki,gość ostry,
      niech Ci nie przyjdzie do głowy sciąganie przypadkiem
      6 - Czekaj Janusz - jest w porzadku, konkretny,sympatyczny, z tym , ze na egz.
      tez niech nie przyjdzie Ci do głowy ściągac, bo pamiętam, że wypraszał z sali -
      ale generalnie - ok

Pozdrawiam i powidzenia!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka