Dodaj do ulubionych

-=cenzura=-

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 13:05
Tyle ciekawych watkow, tozsamo postow i -=cenzura=- odpisalem chyba na 10 i -=cenzura=- wystapil 'Blad 101'!!! -=cenzura=- mnie 'Blad 101', forum ma dzialac bez -=cenzura=- 'Bledu 101', ktory bardzo mnie -=cenzura=-! Cala moja inwecja tworcza poszla do -=cenzura=-! -=cenzura=- SIE! Ide do kina i jak dalej beda w Wandzie te -=cenzura=- niewygodne fotele, to niech mnie, albo raczej biletera, reka boska broni! papa

-=cenzura=- poirytowany tomCrac

PS. Jak po tym poscie wyskoczy ten -=cenzura=- BLAD sto, zero, -=cenzura=- i jeden to juz nie wiem co!

-=cenzura=- wycieto wyrazy wulgarne, uzywane w jezyku potocznym, najczesciej byly to rzeczowniki, rzadziej przymiotniki.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomCrac aneks -=cenzura=- IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 13:11
      Wszystkim solenizantkom i jubilatkom zycze duzo szczescia, dziewczynke z dylematem: krotkie wlosy, dlugie wlosy pociesze i powiem, ze nie ma jednoznacznej odpowiedz (przeslij mi swoje zdjecie, to wybiore Ci fryzurke :) NIE JESTEM ZNAWCA WIATROW FENOWYCH (www.google.com wpisalem wiatry fenowe i po klopocie :P) A Tyczynski ma bardzo ladna zone :) Pozdrowienia dla wszystkich!

PS. -=cenzura=- znalazl sie rowniez czasownik w czasie przeszlym, dokonanym :D
      • Gość: ^_^ Re: aneks -=cenzura=- IP: 217.29.140.* 16.09.02, 13:14
        co sie tak denerwujesz, bro ? :D
        • Gość: tomCrac Re: aneks -=cenzura=- IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 13:17
          > co sie tak denerwujesz, bro ? :D

??????????????????????????? JAK MNIE TU ZNALAZLAS ????????????????????????
          :))))))))) i skad wiesz, ze ja to ja?????????????? :)
          • Gość: ^_^ Re: aneks -=cenzura=- IP: 217.29.140.* 16.09.02, 13:20
            haha
            nawet bedac tak daleko, potrafilam wyczuc Twoja rosnaca irytacje i ruszylam to
            the rescue of your good mood:D
            TE LE PA TIA dziala
            • Gość: tomCrac Re: aneks -=cenzura=- IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 13:27
              > nawet bedac tak daleko, potrafilam wyczuc Twoja rosnaca irytacje i ruszylam to
              > the rescue of your good mood:D

Dalej jestes 'tak daleko'? A u nas nie ma slonka... jesien, a wlasciwie to juz zima sie zaczela (snieg w Tatrach) Jak tam weekend nad woda? :)

• Gość: ^_^ Re: aneks -=cenzura=- IP: 217.29.140.* 16.09.02, 13:29
                tiiaaa....jestem daleko. a pojutrze bede jeszcze dalej hehe. i moze spotkam
                Kwasniewska haha. ale szczegoly kiedy indziej.
                a w ogole to z Toba nie gadam, bo nie odpisujesz na maile, lysa malpo;P
                • Gość: tomCrac Re: aneks -=cenzura=- IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 13:35
                  > tiiaaa....jestem daleko. a pojutrze bede jeszcze dalej hehe. i moze spotkam
                  > Kwasniewska haha

Pozdrow ja ode mnie i powiedz, zeby mezusia na slonce tyle nie wystawiala, bo to niezdrowe i wyglada jak murzynek ;)))

> a w ogole to z Toba nie gadam, bo nie odpisujesz na maile, lysa malpo;P

A po co mialem odpisywac skoro bylas na jakims odludziu?! :)) Teraz juz wiem, zes wrocila cala i zdrowa i zaden tubylec Ciebie nie zjadl ;)) Bede juz musial zmykac, bo "Ziemia niczyja" na mnie czeka :) papa
                  • Gość: ^_^ Re: aneks -=cenzura=- IP: 217.29.140.* 16.09.02, 13:38
                    to papa
                    hugs & kisses
      • dreamlover Re: aneks -=cenzura=- 16.09.02, 13:22
        Gość portalu: tomCrac napisał(a):

Jak widać dzisiejsza pogoda jest w stanie wszystkich wyprowadzić z równowagi ;))

> A Tyczynski ma bardzo ladna zone :)

Żona rzeczywiście ładna, ale aktorka z niej żadna i lepiej wyglądała w ciemnych
        włosach. ;))
        • Gość: tomCrac Re: aneks -=cenzura=- IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 13:24
          > lepiej wyglądała w ciemnych włosach. ;))

To juz koniec! ONA JEST BLONDYNKA?!?!?! koniec swiata... porazka :(

• dreamlover Re: aneks -=cenzura=- 16.09.02, 13:28
            Gość portalu: tomCrac napisał(a):

> To juz koniec! ONA JEST BLONDYNKA?!?!?! koniec swiata... porazka :(

Zobacz w dzisiejszym "Wprost" ;))
            • Gość: tomCrac Re: aneks -=cenzura=- IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 13:36
              > Zobacz w dzisiejszym "Wprost" ;))

:"( zobacze... chlip
      • Gość: mamusia Re: aneks -=cenzura=- IP: *.proxy.aol.com 16.09.02, 13:49
        a widzisz, ja z przyzwyczajenia wpisalam do googla "fön wind entstehung"
        zamiast wiatrow fenowych. jak to czlek sam siebie ogranicza stereotypami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka