Gość: Psycho IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 10:20 kto studiuje na tym kierunku ....????najlepiej jeszcze na hodowli zwierząt ..??opowiedzcie jakie są te zajęcia w prosektorium ...ehh ...:D ...buźka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aqq Re: AR Kraków Zootechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 21:35 normalne dostajesz nóż i kroisz bawisz się przecierz codziennie jesz mieso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: AR Kraków Zootechnika IP: *.orange.pl 18.10.05, 15:33 Marna prowokacja. Jedzenie mięsa a studiowanie zootechniki razem z zajęciami w prosektorium ni jak się mają do tej aluzji. Co do tematu - ja studiuję, w prosektorium odbywają się zajęcia z anatomii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: AR Kraków Zootechnika IP: *.neolan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 10:43 ja studiuję,ale na biologii rozrodu,zajęcia wspominam miło,nie było tak źle,jak by na to nazwa wskazywała:)to są po prostu ćwiczenia,kończą się sekcją,ale prowadzoną przez ćwiczeniowca,oczywiście jeśli ktoś jest bardzo chętny,może pomagać..:) no i nauki jest dużo,kolosy co tydzień lub dwa; jeśli masz jeszcze jakieś pytania,służę pomocą:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nereis Re: AR Kraków Zootechnika - absolwentka 17.11.05, 14:30 Ja skończyłam w tym roku hodowlę (obroniłam się :))) Zajęcia w prosektorium z anatomii są spoko. W kuwetkach na każdych zajęciach były poszczególne organy, a na koniec roku rarytas - cała owca do pokrojenia. Jak ma zajęcia rano i "mięsko" jest świeże to spoko, ale ostatnie grupy mają już ciut gorzej. To wszystko nic w porównaniu z chodowla trzody na 3 roku. Zajęcia są w chleni w Olszanicy (proponuję ubiór zastępczy i czapkę- bo włost śmierdzą niemiłosiernie). Na 5 roku czeka Was profilaktyka weterynaryjna. Badanie rektalne klaczy itp. Ale dzięki takim zajęciom studia są ciekawsze, można się powygłupiać i odsapnąć od przedmiotów typu "uprawa łąk i pastwisk". Jak będziecie mieć jakieś pytania to chętnie odpiszę ze szczegółami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLi Re: AR Kraków Zootechnika - absolwentka IP: *.ists.pl / *.ists.pl 25.07.06, 21:00 Hej, jak masz na Imię napisz proszę i do której grupy chodziłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo. biochemia - jest na to sposob? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:40 hej jestem na II roku :P udalo mi sie przezyc juz chemie organiczna u dr L. :P , teraz bedzie "ciekawie" z biochemia, tym bardziej, ze ja mam z zywa legenda AR :P czy ktos juz to ma szczesliwie za soba? jakies wskazowki? ;P PISZCIE Odpowiedz Link Zgłoś