Dodaj do ulubionych

Tanie obiady - przewodnik

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:33
Polecam pizzerię LEONI na ul. Skarżyńskiego (Czyżyny) - w akademiku PK...
Pizza Studencka (ser,cebula) 10,50 zł... Pizza Swojska (ser, kiełbasa,
cebula) 10,90 zł. Pizza porównywalna do Da Grasso, średnica 45 cm ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: sqby Re: Tanie obiady - przewodnik IP: 195.116.22.* 20.10.05, 15:38
      BAR SMAK --
      • Gość: kulturnyj Re: Tanie obiady - przewodnik IP: *.autocom.pl 22.02.06, 08:17
        nie przeszkadzam innym, po prostu równoczesnie jem
        klikam na laptopie, telefonuje z komóry, wycieram się rękawem, glosno wołam o
        kelnera, moje dziecko biega po lokalu itd itp
        uszanowanie
    • eeeee1 Re: Tanie obiady - przewodnik 20.10.05, 20:54
      U babci Maliny - ul. Mickiewicza 30;

wydawalo mi sie ze babcia malina miesci sie na slawkowskiej, no chyba ze jest
      kilka takich barow; jesli chodzilo w arcie o ten bar na slawkowskiej to zarcie
      jest tam bardzo bardzo dobre ale menu jest przeklamane; bar oferuje cala game
      dan z dziczyzny przy czym zadnego z tych dan nigdy nie ma; polacy nie zamawiaja
      tego wiec nie ma problemu ale ja pzyjezdzajac do kraka z mnostwem gotowki
      gotowej do uplynnienia w knajpach zawsze zamawiam jakies dziwne dania no i sie
      okazuje ze tak naprawde figuruja one tylko w menu;

szkoda;

• albalonga Re: Tanie obiady - przewodnik 20.10.05, 22:08
      Niech nikt nie zaglada do studenckiego Baru Barcelona, ul. Michalowskiego, boczna Karmelickiej jak chce zyc. Tam dania dnia jest daniem tygodnia.
      Ja gosciowi mowie, ze surowka jest skwasniala, a on mi na to ze pewnie dali za duzo brzoskin. No, moze jestem blondynka ale ....bez przesady i kilka razy w swoim zyciu jadlam brzoskwie. Albo risotto z kawałkami foli, pyszne ??? Albo skwasniale nalesniki z pieczarkami. Albo te pierogi wielkosci naparstka, gdzie oni tyle krasnali trzymaja???
      Nie chodze tam juz do roku, bo jeszcze mi zycie mile. I nie wydaje mi sie zeby cos sie tam moglo zmienic.
      Dobre jedzonko jest na Grabowskiego, zestaw dnia 10 zl. Mozna sie najesc zupka + 2 danie. Ceny rozsadne i dla wegetarian cos sie znajdzie.
      • Gość: Gabi_Krk A Kebabiarnie? :-) IP: *.zax.pl / *.zax.pl 23.10.05, 19:16
        Ja polecam kebabiarnię na Szewskiej :-) Dużo i dobrze (oliwki, pomidorki,
        cebula, kapusta, mieso z kurczaka,papryka, ogorki..), 3 rodzaje sosu do wyboru
        + mila obsluga. To wszystko- wieeelka porcja- za 6 zeta.
        Odradzam natomiast Szybki Kęs na Grodzkiej- kebab, w tej samej cenie co na
        Szewskiej zawierał:
        - bułkę- niedopieczoną, polaną "sosem" (zwyklym majonezem). Farsz kebaba był
        wrecz rewelacyjny...zawierał on w 80% białą kapustę. Bo resztę stanowił sos.
        No comment.
        • Gość: Filipo Re: A Kebabiarnie? :-) IP: *.ds2.agh.edu.pl 25.10.05, 09:49
          jak kebab to tylko na grodzkiej....najlepszy w miescie i warto zaplacić 7zł
          pozdrawiam
          • Gość: Gabi_Krk Re: A Kebabiarnie? :-) IP: *.zax.pl / *.zax.pl 25.10.05, 18:57
            Ale gdzie dokladniej- u Turka przy koncu ulicy (tez pycha), czy raczej przy pl.
            Dominikanskim? :>
            Narobilo sie tych kebab budek w ostatnim czasie...:)
            • Gość: ola Re: A Kebabiarnie? :-) IP: 193.170.62.* 27.10.05, 21:54
              na koncu Grodzkiej u Turka.Nad Prozakiem...Pyszka!
    • Gość: zuza Barcelona na Lubiczu IP: *.imir.agh.edu.pl 08.12.05, 16:31
      Osobiscie nie polecam tego baru, przestalam tam jadac odkad znalazlam w 3
      pierogach( uwaga! wszystkie na jednym talerzu) po wlosie w kazdym!!! Oprocz
      tego grzyb na scianie i niemila obsluga. Szkoda tylko, ze w okolicy nie ma
      innego przystepnego baru mlecznego :/
    • lortea Temida- wspaniałłe miejsce. 08.12.05, 20:49

• Gość: PU Re: Tanie obiady - przewodnik IP: *.ramtel.pl 06.02.06, 05:43
      Vega TRUJE! Juz kilka razy jadłam tam nieświeże sałatki i kotleciki warzywne - i
      to nie ja jedna żle się czułam po tych przysmakach!!!
    • Gość: VEGA-NIE!! Re: Tanie obiady - przewodnik IP: *.ramtel.pl 06.02.06, 05:47
    • Gość: ss Zapiekanki tylko w Skawinie na dworcu!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 14:39
    • Gość: brrr Kolanko to syf! Naleśniki są z mikrofalówki! IP: *.crowley.pl 22.02.06, 09:17
      • Gość: A w Hucie ?.... Re: Kolanko to syf! Naleśniki są z mikrofalówki! IP: *.cust.bredbandsbolaget.se 04.03.06, 20:41
        Czy sa tam jeszcze jakies bary mleczne?....
    • Gość: rozsadek Re: Tanie obiady - przewodnik IP: *.zax.pl 26.03.06, 17:55
      IKEA restaurant i kropka
    • Gość: właściciel Re: Tanie obiady - przewodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 22:05
      Bar mleczny Barcelona mieści się obecnie na ulicy Topolowej 52 za Operetką.
      Zapraszamy wszyskich pragnących zjeść smacznie i tanio.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka