Dodaj do ulubionych

dobra podstawówka

20.10.05, 11:00
Witam wszystkich.
Polećcie mi proszę dobrą podstawówkę w Krakowie
(głównie chodzi mi o to, żeby uczeń nie był traktowany
jak zło konieczne). Obecnie dziecko chodzi do SP 107
na Zdrowej.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gera Re: dobra podstawówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:33
      Zobacz w 36 na Mzowieckiej. Ja jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: m-z Re: dobra podstawówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 18:20
        poleciłbym 12 przy Kijowskiej 3. Integracyjna, ale w podstawowce tylko jedna
        klasa ma oddzial.chodzilem tam (6 lat wiec ją nieźle poznałem) i byłem na tyle
        zadowolony ze zostałem (i jestem) w gimnazjum, ktore miesci sie w tym samym
        budynku. jest stołówka -> jeszcze nie wykryto chyba zadnego zatrucia :P. zartuję
        - dawno nie jadlem tam, ale jedzenie nie bylo jakos szczegolnie ohydne. jedyny
        problem to gimnazjum, starsi uczniowie mogą byc troche agresywni (chociaz, bez
        przesady), ale maluszkom nic nie grozi. do tego bardzo duzy wybieg, szafki na
        rzeczy (kurtki, buty) - kazda klasa ma przydzielone kilka takich szafek do
        podzialu na uczniow. klasy w podstawowce ok 20 uczniow. biblioteka (wszyscy moga
        z niej korzystac - od 1 klasy podst. do 3 gim :]), dla pozniejszych klas
        pracownia komputerowa. szkoła przystosowana dla uczniow niepełnosprawnych
        umysłowo i fizycznie.w klasach z oddzialem integracyjnym - oprocz wychowawcy
        jest pedagog ktory pomaga uczniowi niepelnosprawnemu...
    • Gość: 11we Re: dobra podstawówka IP: *.chello.pl 04.11.05, 19:12
      sp 117 na Prokocimiu...mała, sympatyczna, ale to na drugim końcu Krakowa
    • Gość: sasza Re: dobra podstawówka IP: *.ghnet.pl 12.11.05, 20:19
      Ja chodziłam do 36 na Mazowieckiej i jestem bardzo zadowolona. Teraz jestem w
      gim nr 16 ("Najlepszym pod względem wyników nauczania gimnazjum w Krakowie" -
      nie mogłam się nie chwalić ;) ) W 36 nauczyciele są wspaniali, wspominam ich
      bardzo mile. Wiele im zawdzięczam. Wspaniały dyrektor, bardzo miła atmosfera -
      słowem: świetna szkoła :)
      • Gość: katon Re: dobra podstawówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 12:05
        najlepsze w Krakowie i w Polsce pod względem nauczania i wyników jest Gim.
        oo.Pijarów.

gim. 12 - zrobiło lepszy wynik, gim. 16 troche słabiej. Prosze nie kłamać. #
        szkoły publiczne zdobyły dwa ywniki najwyższe czyli tzw. 9 staninowe i do
        gorna ww. nalezy zaliczyć jeszcze gim nr 2. Różnice są na setnych (!!!) A więc
        nie przesadzaj z tym najlepszym gimnazjum w Krakowie.
        • Gość: Adi Re: dobra podstawówka IP: *.net.autocom.pl 13.11.05, 15:02
          OO 12 najlepsze wyniki? Chyba sfałszowane... Wiem, jako sobie (nie)"radzą" w
          marnych liceach absolwenci tego gimnazjum. Nie polecam.
          • Gość: katon Re: dobra podstawówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 18:55
            ja nie powiedziałem, ze sobie radzą - takie są oficjalne wyniki testów.

Czy sfałszowane... no nie wiem. Czy gim 12 to jest integracyjne na Kijowskiej?
            • Gość: Adi Re: dobra podstawówka IP: *.net.autocom.pl 13.11.05, 20:04
              Chyba nr pomyliłeś. Gim 12 jest na Kluczborskiej. A to na Kijowskiej to chyba
              15.
              • Gość: m-z Re: dobra podstawówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 22:06
                na kijowskiej jest podstawowka numer 12 i gimnazjum 15 :P
                swoja droga teraz kazda szkola mowi ze ma najlepsze wyniki
                u nas tez tak jest :/
    • Gość: ja Re: dobra podstawówka IP: *.autocom.pl 21.11.05, 16:43
      12 gimnazjum jest ok
    • Gość: mary Re: dobra podstawówka IP: *.ceti.pl 21.11.05, 19:57
      38 przy Fr.Nullo - dobra publiczna albo 4 społeczna STO przy Stradomskiej.
      Polecam
      • Gość: anka Re: dobra podstawówka IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.05, 00:12
        szkoła 38 - nie wiem , czy dobra, ale na pewno bardzo przepełniona, wole
        mniejsze szkoły
        • Gość: wero Re: dobra podstawówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:55
          85 też przepełniona a dobra
        • Gość: masza Re: dobra podstawówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 10:59
          SP 38 jest naprawdę super. Bardzo przyjazna i opiekuńcza. Nie ma tam problemów
          wszystko jest do załatwienia. Dyrekcja bardzo przejmująca się najmniejszym
          problemem. Mają wspaniałego patrona a uroczystośi są takie jakich nie mają nawet
          szkoły prywatne. Polecam w 100%.
          • Gość: krok Re: 38 baradzo dobra podstawówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 18:52
            znam nauczycieli - dobra pozrądna i wypracowana podstawówka
            • Gość: anka Re: 38 baradzo dobra podstawówka IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.05, 00:18
              Pewnie,że znasz nauczycieli, skoro sam tam pracujesz, a na forum można się
              reklamować :)
              • Gość: krok Re: 38 baradzo dobra podstawówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 16:14
                nigdy tam nie pracowałam, znam od lat polonistki - z warsztattów, konkursów i z
                tego, jakie dzici do nas przychodzą. ;-)

• Gość: konstancja Re: dobra podstawówka IP: *.autocom.pl 04.12.05, 12:10
      A co wiecie o szkole podst. nr 21 na Batalionu Skała AK? Bardzo proszę o opinie.
    • Gość: konstancja Re: dobra podstawówka IP: *.autocom.pl 13.12.05, 21:39
      Może jeszcze ktoś nam coś podpowie?
      • Gość: anax2 Re: dobra podstawówka IP: *.chello.pl 03.01.06, 18:04
        słyszałam że dobra szkoła jest na dietla.
        • Gość: ewwa Re: dobra podstawówka IP: *.visp.energis.pl 06.01.06, 18:00
          a jaka jest społeczna podstawówka na Dywizjonu 303 i jakie tam jest czesne?
    • Gość: majka Re: dobra podstawówka IP: 81.21.203.* 18.01.06, 11:06
      CZy ktoś ma dziecko w 114? Jakie macie opinie o tej szkole?
    • Gość: Aga Re: dobra podstawówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 22:56
      Szkoła Podstawowa nr 1 przy ul. Św. Marka 34... Ukończyłam i gorąco polecam!!!
      • Gość: agutik Re: dobra podstawówka IP: *.lesko.tke.pl 19.01.06, 19:39
        Ja dosyć polecam SP 26 przy Krasickiego (Stare Podgórze). O ile ktoś ma do niej
        w miarę blisko (ja już nie mam i wymiękam z dojazdami, szukam alternatywy).
        Przy okazji: może tutaj ktoś podpowie mi coś o SP 55 ul. Dobczycka?
    • moniaskor Re: dobra podstawówka 01.11.06, 10:25
      A co wiecie/sądzicie o katolickiej szkole podstawowej im. św. Rodziny na
      Pędzichowie?
      • Gość: ja dobra podstawówka ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 10:47
        www.dramat-w-szkole.kra.pl/komentarze.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka