Gość: rita IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 22:07 Nie grzeja, bo twierdzą, że wciąż jest za ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Wciąż jest za ciepło 24.09.02, 22:11 Gość portalu: rita napisał(a): > Nie grzeja, bo twierdzą, że wciąż jest za ciepło. u mnie juz sie grzeje !! :-)) chociaz jak sobie dzisiaj napalilem kadzidlem i musialem potem wietrzyc to porzadnie zmarzlem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Wciąż jest za ciepło IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 22:16 Mikołaj, marzną mi nogi pod komputerem, tak myślę czy nie wsadzić ich do miednicy z gorącą wodą. Jak ty ocieplasz swoje stopki. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wciąż jest za ciepło 24.09.02, 22:22 Gość portalu: rita napisał(a): > Mikołaj, marzną mi nogi pod komputerem, tak myślę czy nie wsadzić ich do > miednicy z gorącą wodą. Jak ty ocieplasz swoje stopki. no wlasnie.. tez mi marzna :( jedyne wyjscie to isc sie polozyc do wanny do cieplej wody... a potem spaac!! tak chyba zrobie znowu nie odrobie lekcji :( Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: Wciąż jest za ciepło 24.09.02, 22:32 Mikołaj7 do lekcji! Nie można tak bez zadania do szkoły :) No, chyba, że rano ściągniesz od kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Wciąż jest za ciepło 24.09.02, 22:14 A mój Łęg się zrehabilitował. No cóż, lepiej później niż wcale ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Wciąż jest za ciepło 24.09.02, 22:16 Mój Łęg dalej twierdzi, że za ciepło:((( Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Wciąż jest za ciepło 24.09.02, 22:18 skks napisał: > Mój Łęg dalej twierdzi, że za ciepło:((( A to ciekawe... Wiesz, że w niedzielę wyrusza pochód jamników spod Muzeum Narodowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Wciąż jest za ciepło IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 22:23 To grzeje ŁĘG czy nie. Mam zaplacone rachunki i nie grzeją. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Wciąż jest za ciepło 24.09.02, 22:24 Gość portalu: rita napisał(a): > To grzeje ŁĘG czy nie. Mam zaplacone rachunki i nie grzeją. Ja mieszkam tuz obok - może do Was jeszcze nie doszło? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Wciąż jest za ciepło 24.09.02, 22:24 Dreeem....law....reko zartujesz a kto organizuję? :))))) Jak Przekrój się spsińcył i wyemigrował gdzies tam, to przez 3 lata jamniki były takie smutne:((((. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Wciąż jest za ciepło 24.09.02, 22:27 skks napisał: > Dreeem....law....reko Jak ostatnio ćwiczyliśmy, to szło Ci lepiej ;)) > zartujesz a kto organizuję? :))))) Przeczytałam w dzisiejszej GW. Wszystkich zaprasza Radio Kraków. W parku Jordana komisja konkursowa wybierze najdłuższego, najstarszego i najmłodszego jamnika ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wciąż jest za ciepło 24.09.02, 22:29 > > Przeczytałam w dzisiejszej GW. Wszystkich zaprasza Radio Kraków. W parku > Jordana komisja konkursowa wybierze najdłuższego, najstarszego i najmłodszego > jamnika ;)) heh.. nigdy nie widzialem malego jamnika... moze one rodza sie od razu takie polmetrowe? :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: Wciąż jest za ciepło 24.09.02, 22:39 A ja nie mam gdzie trzymać psa. Nawet jamnika, bo mam szafy wnękowe, a pod zwykłą toby się zmieścił :( Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Wciąż jest za ciepło 24.09.02, 22:41 Misiu, a łóżka nie masz:)))? Moja cholera tylko w łożu zalega:)) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: Wciąż jest za ciepło 24.09.02, 23:30 Do łóżka wprowadziło mi się dziecko. Dla psa miejsca brak! (musiałabym chyba wyrzucić małżonka :( "Czas na małe conieco" Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: Wciąż jest za ciepło 24.09.02, 22:23 Teraz to administrator decyduje, kiedy włączyć ogrzewanie (jak jest wredny to włączy dopiero przy -10C. Ja tam sobie sama grzeję piecykie. A najlepiej, to grzeje mój chłop! Ja się przytuli, to zaraz człowiekowi ciepło :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Wciąż jest za ciepło 24.09.02, 22:26 No widzę, że znów zaczyna się "erotyczny" wątek:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Wciąż jest za ciepło IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 22:26 niedzwiedziczka napisała: > Teraz to administrator decyduje, kiedy włączyć ogrzewanie > (jak jest wredny to włączy dopiero przy -10C. Ja tam > sobie sama grzeję piecykie. A najlepiej, to grzeje mój chłop! > Ja się przytuli, to zaraz człowiekowi ciepło :) > Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: Wciąż jest za ciepło 24.09.02, 22:29 Mąż chudzinka, ale ja mam tłuszczu za nas dwoje :) Jego ogrzewanie to efekt .. hmmmmm... psychologiczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 z Łęgiem teraz jest tak, że tańczy jak mu zagracie 24.09.02, 22:27 czyli mówiąc po ludzku zaczynają grzać gdy dostaną "zlecenie rozpoczęcia ogrzewania budynku" czy jakoś tak. U mnie jest wspólnota mieszkaniowa, więc wystarczyło wysłać fax rano, a po południu żeberka były ciepłe. Gdzie indziej pewnie trzeba uderzyć do administracji budynku albo do spółdzielni mieszkaniowej i naciskać na wcześniejsze rozpoczęcie grzania. Łęgowi nic do tego, grzeją, jak im każą, a jak nie każą, to zaczną 15.10. Inna sprawa, że spółdzielnie często się nie kwapią z wcześniejszym grzaniem, bo wtedy mają oszczędności, z których mogą wypłacić premie np. członkom zarządu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: z Łęgiem teraz jest tak, że tańczy jak mu zag IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 22:29 bluetap - ja mieszkam w domku, podłączony mam Lęg i nie grzeją. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: z Łęgiem teraz jest tak, że tańczy jak mu zag 24.09.02, 22:42 to zadzwoń do nich albo wyślij fax, żeby Ci zaczęli grzać: sami nie zaczną, trzymają się przepisów jak pijany płotu... Zasada jest taka, że jak chcesz mieć wcześniej ogrzewanie to musisz się sama upomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: z Łęgiem teraz jest tak, że tańczy jak mu zag IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 22:45 Nigdy się nie upominałam aby Łęg uprzejmie zaczą grzać muj jedyny domek, kiedy w okolicy nigdzie nie grzeją - pytałam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Wciąż jest za ciepło IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 22:36 pardon, ale gubię się w postach, ilość ich rośnie , a ja ciągle na końcu, co wy tam szeptacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Wciąż jest za ciepło IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 22:48 Będę zdrowsza i mlodsza, nie wiem czy dorównasz kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Wciąż jest za ciepło 24.09.02, 22:49 Ja stary dziad? Tobie? ni mom szans!! Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Wciąż jest za ciepło 24.09.02, 22:50 Rita! Nie grzeją u Ciebie, ani u mnie, ani u skksa bo nie zakończono jeszcze remontu magistrali ciepłowniczej na Wielickiej. Taka informacja wisi u mnie w bloku. Będzie lepiej od czwartku. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Wciąż jest za ciepło 24.09.02, 22:51 Krynico Madrości a powiedz jeszcze czy od Wielkiego Czwartku, czy tego najblizszego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Wciąż jest za ciepło IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 22:58 A co ma do tego skks , chlopak z Kazimierza, że mu nie grzeją. My wytrzymamy a on i jamnik, malo wysportowani chlopcy. Odpowiedz Link Zgłoś