Dodaj do ulubionych

Wybór-Polska Balcerowicza czy Romana Kluski?

IP: *.net.autocom.pl 21.10.05, 19:56
?
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Re: Wybór-Polska Balcerowicza czy Romana Kluski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:21
      Zdecydowanie pana R. Kluski.
      • Gość: Anny Mary do kiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:27
        kiko, poniewaz jestem bezpartyjna a bede chciala uczcic zwyciestwo P.Profesora
        Kaczynskiego, podaj prosze siedzibe gdzie bedziecie swietowac.
        Bardzo chcialabynm przyjsc ze skrzynka szampana.
        Pozdrwiam
        • trudny2002 szampanika nie wkładaj do lodówki 21.10.05, 20:33
          mrozony nie jest dobry na lewatywę, a sądzę iż to jedyna możliwa forma
          przeznaczenia...

trudny
          • longwehicle Re: szampanika nie wkładaj do lodówki 21.10.05, 22:41
            Nie sprzedadzą ci !!!!!Jeszcze nie masz dowodu!!!.A nie sorry przecież zdawałas
            maturę!!!;c)))
        • Gość: kiko kiko do Anny Mary! IP: *.net.autocom.pl 21.10.05, 22:39
          Anny Mary, ja też tak z prywatnej stopy działam. Cieszę się ,że jesteśmy po tej
          samej , myślę, że słusznej stronie! Mam nadzieję, że najbliższa niedziela
          będzie nasza i szampan poleje się strumieniem!!!
          Serdecznie pozdrawiam
          kiko
          • trudny2002 Re: kiko do Anny Mary! 21.10.05, 22:45
            Gość portalu: kiko napisał(a):

> Anny Mary, ja też tak z prywatnej stopy działam. Cieszę się ,że jesteśmy po
            tej
            >
            > samej , myślę, że słusznej stronie! Mam nadzieję, że najbliższa niedziela
            > będzie nasza i szampan poleje się strumieniem!!!
            > Serdecznie pozdrawiam
            Przepraszam ze się wcinam.
            Z prywatnej znaczy stopy? To znaczy ze Kluskowe konsumujecie?
            A szampana jesłi szlachetny to się smakuje a nie strumieniem leje...ten
            strumien o jakim wspominasz to może być strumień w ...kaczkę...i to robią
            pacjenci jeśli na to im przyszlo. No ale czy to strumien z bąblami? Nie wiem
            ale bąble moga wyłazić na niemytych dłoniach...
            Dobra będziecie to trudno...tylko zeby szampan to szmpan a nie jak zawsze ta
            gazowana arizona...
            trudny
            > kiko
            No widzisz kiko a mówiłem ci ze mozesz pchac wózek i patrzyć w słońce...i co?
    • trudny2002 Re: Wybór-Polska Balcerowicza czy Romana Kluski? 21.10.05, 20:35
      Gość portalu: kiko kiko kiko(3x) napisał(a):

> ?
      a na czym ten wybór Twoim zdaniem ma polegać?
      Ci dwaj panowie mają swoje rózne zajęcia i jeśli mnie nie zwodzi pamięć to
      współfunkcjonować moga bezkolizyjnie...
      trudny
      A ze tobie kojarzy się socjotechnicznie to inn problem:)))
    • Gość: bla.. bla.. bla.. Re: Wybór-Polska Balcerowicza czy Romana Kluski? IP: *.chello.pl 21.10.05, 22:47
      hmm.. mnie sie wydaje ze to jest ta sama Polska, tylko Klusce stres chyba nieposluzyl i poparl socjaliste..
      • longwehicle Re: Wybór-Polska Balcerowicza czy Romana Kluski? 21.10.05, 22:49
        Kluska nie ma już pokolei!!;C)))
        • Gość: cycu Kiepski Re: Longi sługo mierny ale IP: *.chello.pl 23.10.05, 09:57
          wierny
          wyliż jaja swego Tuska
          życzy tobie Roman Kluska
          • Gość: Janek Re: Longi sługo mierny ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:39
            ba , zeby on chcial
            jego nikt nie chce , nawet ci z parady ani od parady
    • Gość: AF Re: Wybór-Polska Balcerowicza czy Romana Kluski? IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 23.10.05, 10:58
      oj jak dobrze ze Balcerek jeszcz troche chociaz powstrzyma wspólne pomysły
      Oszołoma i Leppera za nim mu siue kadencja skończy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka