Gość: kiko kiko kiko(3x) IP: *.net.autocom.pl 21.10.05, 19:56 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca Re: Wybór-Polska Balcerowicza czy Romana Kluski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:21 Zdecydowanie pana R. Kluski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anny Mary do kiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:27 kiko, poniewaz jestem bezpartyjna a bede chciala uczcic zwyciestwo P.Profesora Kaczynskiego, podaj prosze siedzibe gdzie bedziecie swietowac. Bardzo chcialabynm przyjsc ze skrzynka szampana. Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 szampanika nie wkładaj do lodówki 21.10.05, 20:33 mrozony nie jest dobry na lewatywę, a sądzę iż to jedyna możliwa forma przeznaczenia... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: szampanika nie wkładaj do lodówki 21.10.05, 22:41 Nie sprzedadzą ci !!!!!Jeszcze nie masz dowodu!!!.A nie sorry przecież zdawałas maturę!!!;c))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko kiko do Anny Mary! IP: *.net.autocom.pl 21.10.05, 22:39 Anny Mary, ja też tak z prywatnej stopy działam. Cieszę się ,że jesteśmy po tej samej , myślę, że słusznej stronie! Mam nadzieję, że najbliższa niedziela będzie nasza i szampan poleje się strumieniem!!! Serdecznie pozdrawiam kiko Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: kiko do Anny Mary! 21.10.05, 22:45 Gość portalu: kiko napisał(a): > Anny Mary, ja też tak z prywatnej stopy działam. Cieszę się ,że jesteśmy po tej > > samej , myślę, że słusznej stronie! Mam nadzieję, że najbliższa niedziela > będzie nasza i szampan poleje się strumieniem!!! > Serdecznie pozdrawiam Przepraszam ze się wcinam. Z prywatnej znaczy stopy? To znaczy ze Kluskowe konsumujecie? A szampana jesłi szlachetny to się smakuje a nie strumieniem leje...ten strumien o jakim wspominasz to może być strumień w ...kaczkę...i to robią pacjenci jeśli na to im przyszlo. No ale czy to strumien z bąblami? Nie wiem ale bąble moga wyłazić na niemytych dłoniach... Dobra będziecie to trudno...tylko zeby szampan to szmpan a nie jak zawsze ta gazowana arizona... trudny > kiko No widzisz kiko a mówiłem ci ze mozesz pchac wózek i patrzyć w słońce...i co? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Wybór-Polska Balcerowicza czy Romana Kluski? 21.10.05, 20:35 Gość portalu: kiko kiko kiko(3x) napisał(a): > ? a na czym ten wybór Twoim zdaniem ma polegać? Ci dwaj panowie mają swoje rózne zajęcia i jeśli mnie nie zwodzi pamięć to współfunkcjonować moga bezkolizyjnie... trudny A ze tobie kojarzy się socjotechnicznie to inn problem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla.. bla.. bla.. Re: Wybór-Polska Balcerowicza czy Romana Kluski? IP: *.chello.pl 21.10.05, 22:47 hmm.. mnie sie wydaje ze to jest ta sama Polska, tylko Klusce stres chyba nieposluzyl i poparl socjaliste.. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Wybór-Polska Balcerowicza czy Romana Kluski? 21.10.05, 22:49 Kluska nie ma już pokolei!!;C))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycu Kiepski Re: Longi sługo mierny ale IP: *.chello.pl 23.10.05, 09:57 wierny wyliż jaja swego Tuska życzy tobie Roman Kluska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Longi sługo mierny ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:39 ba , zeby on chcial jego nikt nie chce , nawet ci z parady ani od parady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AF Re: Wybór-Polska Balcerowicza czy Romana Kluski? IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 23.10.05, 10:58 oj jak dobrze ze Balcerek jeszcz troche chociaz powstrzyma wspólne pomysły Oszołoma i Leppera za nim mu siue kadencja skończy. Odpowiedz Link Zgłoś