Dodaj do ulubionych

PIASTA KOŁODZIEJA jaka okolica

IP: *.autocom.pl 22.10.05, 12:37
Możecie mi opisac okolice piasta kołodzieja, w szczególności przestepczość,
infrastruktura, czy daleko bedzie obwodnica etc. Jestem trochce zaiteresowany
ta inwestycja. Ceny normalne, wizualizacja ok. Martwi mnie troche z połowa to
będą TBSy. Nie wiadomo na kogo się trafi. Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: PIASTA KOŁODZIEJA jaka okolica IP: *.autocom.pl 23.10.05, 21:52
      Zapomnij
      • Gość: Gregor Re: PIASTA KOŁODZIEJA jaka okolica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 07:40
        Piasta Kolodzieja - os.Piastów Znane osiedle w N-H . Fajnie jak to w N-H
        pozdrawiam .
    • Gość: Marek Re: PIASTA KOŁODZIEJA jaka okolica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 18:26
      czy nikt nic nie wie
    • Gość: Basia Re: PIASTA KOŁODZIEJA jaka okolica IP: 194.150.99.* 13.11.05, 15:18
      Witam cię Marek.
      Trochę mi przykro że napisałeś o TBS-A, że Cię martwią. A wiesz jakiego sasiada
      będziesz miał we własnościówkach. Akurat ja zakupiłam mieszkanie w TBS-ie.
      Niestety nie stać mnie było na wykupienie mieszkania własnościowego mimo iż
      takie bardziej by mi odpowiadało. Nie jestem z tych co to niektórzy
      określają "patologia:", "trudni". Skończyłam studia, wiele kursów, pracuję
      uczciwie i ciezko za marne pieniądze. Chce normalnie zyć tak jak większość. Ale
      widzę że nie bedzie to chyba możliwe skoro sąsiedzi będą mnie wytykac palacami
      że jestem nie z własnościówki. A teraz trochę informacji. Okolica spokojna
      chodziłam tam przez 2 lata do szkoły mam bardzo wielu znajomych na
      Mistrzejowicach. Są szkoły, przedszkola, sklepy, tramwaje, autobusy. Poza tym
      poleciła mi te okoica koleżanka która mieszka w tych okolicach i pracuje w
      Budostalu. Inwestycja będzie naprzeciwko Urzędu Skarbowego. Tam gdzie są teraz
      jeszcze baraki. Jeśli chodzi o obwodnicę też byłam tym zainteresowana.
      Pojechałam na miejsce i z tego co wywnioskowałam to obwodnica na pewno nie
      będzie w sąsiedztwie. Trasa będzie w okoicach Torowisk PKP. To chyba tyle .
      gdybyś miała jakieś pytania podaję GG>3855991 albo e\wejdź na WWW.forumtbs.pl
      Pozdrawiam.
    • Gość: aaa Re: PIASTA KOŁODZIEJA jaka okolica IP: *.autocom.pl 13.11.05, 16:39
      to jest jedye miejsce gdzie ceny są normalne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka