Gość: autor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 13:21 czworokąt na trójcę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H56 pewnie ateiści będą z trójkątem na piersi chodzić IP: *.comnet.krakow.pl 12.11.05, 14:50 a ja myślałem ,że my już cywilizowana Europa Odpowiedz Link Zgłoś
damapik1 Re: pewnie ateiści będą z trójkątem na piersi cho 12.11.05, 15:15 Chciałeś powiedzieć Europoarabolandia? Ciesz się, bo nasze autka jeszcze stoją całe przed chałupą. Odpowiedz Link Zgłoś
damapik1 Europoarabolandia? 12.11.05, 15:18 Czy ty wiesz coś praktyczniejszego o Europie? Próbowałes tam żyć i pracować? Nie na czarno, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 katole straszą muzułmanami 12.11.05, 15:34 strachy na lachy. Mamy tu Katopolandię , wcześniej czy póżniej i tutaj zaczną autka płonąć. Napisz, co ty wiesz praktycznego, poczytam. Pewnie się czegoś dowiem. Pracowałem na czarno i nie narzekałem. Mam tam rodzinę i znajomych więc przestań się wymądrzać. Wystarczy znać język, mieć dobry zawód, oraz chęć do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
damapik1 Mity i rzeczywistość 12.11.05, 15:55 Pracować na czarno - ubezpieczenia nie mieć i do emerytury tego tego okresu nie zaliczać. Broń Boże nie chorować, bo stracić można dużo za dużo. No i na koniec - wykwalifikowany wysoko Anglik w Anglii z braku laku mleko rozwożący itp.... Nie jestem specjalnie praktykująca, ale wolę Katopolandię niż Kolesiowozłodziejolandię. Odpowiedz Link Zgłoś
lubudubudu Re: katole straszą muzułmanami 12.11.05, 17:05 A skąd toto ma wiedzieć jeśli jedyne totos wycieczki to pielgrzymki z innymi beretami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor zamienili dziady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 15:48 honor na układy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: zamienili dziady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 16:36 ich nawet na czarno tam nie chca bo kto by chcial zatrudniac czarne owce Odpowiedz Link Zgłoś