evylina 24.03.07, 19:34 Gdzie w okolicy jest tor dla rotkarzy. Chodzi mi o jakis lokal nie wiem czy dobrze wam wytlumaczylam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lok Re: Tor dla wrotkarzy IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.07, 13:00 no raczej kiepsko wytłumaczyłaś, ale chyba wiem o co chodzi dzięki amerykańskim filmom :D u nas raczej nie ma czegoś takiego, jedź sobie nad pogorie4, tam masz asfalcik równy jak blat i nie będziesz jeździć w kółko non stop :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Tor dla wrotkarzy IP: *.devs.futuro.pl 27.03.07, 14:54 ale w sumie racja przydałoby sie cos takiego. mogli by zrobic fajny tor bary jakies wokolo i mozna by bylo na tym niezła kaske trzepac:) ja juz niedlugo zakladam moje rolki i smigam na pogorie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lok Re: Tor dla wrotkarzy IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.07, 14:58 ja za niedługo kupuję rolki, tylko czekam aż się pojawi towar w sklepach :D bo na razie nawet w internecie cieniutko, a potem dołączę do Ciebie w którąś z niedziel :) Jak zobaczysz gościa, który się co chwilę przewraca, to będę ja :D Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Tor dla wrotkarzy IP: *.eranet.pl 03.04.07, 16:12 w realu wczoraj widzialam jeszcze sporo rolek firmy nike orginalne-kolor szaro- jasno niebieski-super sa. sama mam takie tylko czarne i kupilam rok temu za 99zl , teraz sa za 149z. ale ja jakos pod koniec wakacji kupowalam wiec dlatego taka promocja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lok Re: Tor dla wrotkarzy IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.07, 19:02 Faktycznie są na stronce reala za 159, dzięki za info :) Przejdę się i obejrzę z bliska, może będą ok :) Co prawda to będą moje pierwsze, ale chcę, żeby służyły przez długi czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Tor dla wrotkarzy IP: *.eranet.pl 05.04.07, 18:25 te z pewnoscią posluza Ci dlugo, poniewaz sa porzadnie wykonane, zwroc uwage na to czy w pudelko znajduje sie hamulec do rolek w woreczku, bo niekiedy wyciagaja, a ten musisz sobie sam w domciu przykrecic, zeby nie miec wypadku:);) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lok Re: Tor dla wrotkarzy IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.07, 11:01 Heh, dzięki za troskę :) ;) Jednak jeszcze się wstrzymam z zakupem, poczytałem opinie na temat rolek Nike i wychodzi na to, że z tyłu są słabo usztywnione, a ja chociaż jestem szczupły to na pewno jestem cięższy od Ciebie :). Wczoraj byłem w dwóch intersportach, go sport i decathlonie i okazuje się, że sezon w zasadzie dopiero się rozpoczął (?!) i rolki schodzą jak świeże bułeczki, nie ma praktycznie mojej numeracji (44), także muszę się uzbroić w cierpliwość. Przy okazji zapraszam na stronkę, którą znalazłem przedwczoraj, jest tam trochę ludzi ze Śląska i Zagłębia, można się umawiać na wspólne wypady itp. ;) www.zico-skating.com/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś