sabbina 16.11.05, 11:12 LPR, PSL i Samoobronę polubiłam, po poparli rząd PIS, PiS pokochałam bo : biznes.onet.pl/2,1259399,prasa.html mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=686562 a więc od 2006 r. już nie płacę tego haraczu.... ! NARA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrug Re: Pokochałam PiS, polubiłam LPR, PSL, Somoobron 16.11.05, 11:13 Wiesz, ale najpierw te zyski trzeba mieć... Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Pokochałam PiS, polubiłam LPR, PSL, Somoobron 16.11.05, 11:24 mrug napisał: > Wiesz, ale najpierw te zyski trzeba mieć... akurat od kilku lat trwa hossa i bardzo łatwo jest zarabiać na giełdzie, spójrz na roczny wykres WIG 20 największe spółki giełdowych. gielda.onet.pl/0,215,365,spolki.html a w wśrod tych spółek spójrz na KGHM, gielda.onet.pl/0,77,365,spolki.html wzrost KGHM bardzo łatwo było przewidzieć bo od blisko roku miedź drożeje na największych giełdach światowych, wejdź tu; www.rynek.owg.pl/Notowania_na_swiecie-Notowania_surowcow i kliknij na wykres miedźi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Pokochałam PiS, polubiłam LPR, PSL, Somoobron IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 11:32 sabbina napisała: > LPR, PSL i Samoobronę polubiłam, po poparli rząd PIS, > > PiS pokochałam bo : Nie spiesz się Sabbin z tą miłością do PiSu, pod ich rządami transwestyci będą mieć w tym kraju przerąbane... Gwoli wyjaśnienia - ja tam jestem tolerancyjny i nic do mniejszości seksualnych nie mam, ale Kaczor jaki jest każdy widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Pokochałam PiS, polubiłam LPR, PSL, Somoobron 16.11.05, 11:37 Gość portalu: Y_Sam napisał(a): > sabbina napisała: > > > LPR, PSL i Samoobronę polubiłam, po poparli rząd PIS, > > > > PiS pokochałam bo : > > Nie spiesz się Sabbin z tą miłością do PiSu, pod ich rządami transwestyci będą > mieć w tym kraju przerąbane... > Gwoli wyjaśnienia - ja tam jestem tolerancyjny i nic do mniejszości seksualnych > nie mam, ale Kaczor jaki jest każdy widzi... :))) tobie to ylko sperma w głowie ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Pokochałam PiS, polubiłam LPR, PSL, Somoobron IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 11:41 E nieee, na giełdzie też czasem pogrywam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Pokochałam PiS, polubiłam LPR, PSL, Somoobron IP: *.crowley.pl 16.11.05, 18:05 ech ci drobni ciułacze... skórkowa kurtka i wymiędlona kartka papieru w ręce... MY POWAŻNI INWESTORZY patrzymy na takich drobnych ciułaczy zza szyb naszych luksusowych limuzyn i odjeżdżamy powoli w siną dal. a oni? im pozostaje wykres miedzi polskiej... eeech... Odpowiedz Link Zgłoś