Dodaj do ulubionych

Tylko się nie zatrzymuj

20.11.05, 12:44
Pozaśmiecam trochę ;)
Obserwuj wątek
    • qoobaq Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 12:46
      tu poscik, tam poscik, okruszek, papierek, a tu sobie nablocimy 8-)
      • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 12:47
        Nabłocone to jest w czołgu ;)
        • qoobaq Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 12:50
          znowu ? no nie skandal, wstyd, nad rzeke i szorowac mi to, ale juz !
          • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 12:51
            Poprzednio błoto było tylko z wierzchu, a teraz jest także w środku. Zupełnie
            nie wiem jak to się stało ;))
            • qoobaq Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 12:56
              trzba bylo okna pozamykac jak przez bagna jechaliscie 8-)
              • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 13:00
                W sumie to ja nie jestem jakoś szczególnie przeciwna błotu we wnętrzu, ale
                zostało mi zapowiedziane, że w bmw nie będę mogła robić chlewu i nie zostanę
                wpuszczona do środka inaczej jak w białej spódnicy ;))
                • Gość: mtq Re: Tylko się nie zatrzymuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 14:29
                  Błoto to chyba wrzuciliśmy do czołgu podczas mycia go nad rzeką! :-)
                  W BMW będzie musiało być czysto, bo przy ruszaniu całe błoto poleci na tylną szybę, a to
                  niebezpieczne ;-)
                  • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 14:30
                    Jak ja nie chcę żeby Loni napaprał to mu kocyk kładę na fotele..
                    • qoobaq Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 14:42
                      ten sdposob na dluzsza mete niewiele daje bo zamaiast blota bedziesz miala
                      siersc aw calym czolgu *-) Z tym, ze Tobie to pewnie nie przeszkadza 8-)
                      • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 14:44
                        Sierść w moim pojeździe jest dopuszczalna tak samo jak błoto, ale u młodego
                        musi być czysto (to oczywista aluzja, że ja z Lonim (i naszym błotem) nie
                        powinniśmy tam wsiadać ;)
                        • qoobaq Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 14:47
                          mlody BMW jezdzi, ladnie, to po grzyba on zajmuje jedyny fotel pasazera w czolgu ?
                          • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 14:49
                            Jeszcze nie jeździ, ale tak sobie wyobrażamy ;)
                            • Gość: mtq Re: Tylko się nie zatrzymuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 14:54
                              Już niedługo... ;-)
                              • wij.paszczak Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 14:59
                                Wij życzy powodzenia na egzaminie...
                                • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 15:10
                                  Chętni na fotel w czołgu też powinni życzyć bo jak młody zda i przesiądzie się
                                  do swojego auta to fotel będzie wolny ;)
                                  • wij.paszczak Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 15:14
                                    Secesja nazywa swoje terenowe autko mianem >czołgu<?...
                                    Urocze...
                                    Wij swoje autko nazywa pieszczotliwie >fordzik<...
                                    • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 15:15
                                      Właściwie to nie wiadomo kto nazwał czołga czołgiem, ale ktoś z tu obecnych to
                                      zrobił i tak zostało :)

Kochasz swojego fordzika? Bardzo?
                                      • wij.paszczak Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 15:17
                                        Bardzo...moje kochane,cudne mondełko...:)
                                        • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 15:19
                                          Ja też bardzo kocham mojego czołga. Od pierwszego wejrzenia. Wiedziałam,
                                          że "ten albo żaden" :)
                                          • wij.paszczak Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 15:25
                                            To tak jak ja:)))
                                            A kiedy jakiś głupek nie wyhamował i mnie przytarł po zderzaku na
                                            Piastowskiej,to myślałem,że drania ukatrupię...
                                            • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 15:34
                                              Nie dalej jak wczoraj szarżowała na mnie emerytka w białym maluchu. Jechała tak
                                              zamaszyście, że o mało nie zatrzymała się na czołgu. Wyrasta nowa,
                                              uprzywilejowana kasta kierowców na polskich drogach, którzy myślą, że wszystko
                                              im wolno.. ;)
                                              • wij.paszczak Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 15:39
                                                A miała moherowy beret?
                                                Może zdrowaśki klepała...
                                                • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 15:57
                                                  Zdrowaśki to ja miałam ochotę klepać po tym jak przeszła na milimetry obok
                                                  mojego najpiekniejszego na świecie czołgu..

Nie wiem czy miała beret, ale wielki futrzasty kołnierz - owszem.
                                                  • Gość: mtq Re: Tylko się nie zatrzymuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 16:02
                                                    Byłoby Ci przykro sprasować białego malucha? ;-)
                                      • wredny.staruch Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 16:00
                                        secesja2005 napisała:

> Właściwie to nie wiadomo kto nazwał czołga czołgiem, ale ktoś z tu obecnych to
                                        > zrobił i tak zostało :)

staruch nazwał
                                        • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 16:10
                                          Dziękujemy Ci wredny staruchu!
                                          • wredny.staruch Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 16:19
                                            nie ma za co :)
                                            do usług...
                                        • qoobaq Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 17:09
                                          ciekawe, caly czas mi sie wydawalo, ze to ja 8-) lotewer 8-)
                                          • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 17:17
                                            Też mi się wydawało, że to Ty, ale skoro On mówi, że On to niech mu będzie :)
                                            • qoobaq Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 17:21
                                              Prawda? bylo to trzy dni po zakupie jak Cie Wesoly Gosciniec poszukiwal. Ja mam
                                              swietna pamiec. Zazwyczaj
                                            • wredny.staruch Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 17:23
                                              secesja2005 napisała:

> Też mi się wydawało, że to Ty, ale skoro On mówi, że On to niech mu będzie :)

On użył sformułowania "czołg" przy okazji pierwszego oglądania czołgu na placu z samochodami
                                              • qoobaq Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 17:24
                                                to bezdyskusyjnie oddaje palme pierszenstwa - ale ja to wymyslilem niezaleznie -
                                                tak jak to z radiem kiedys bylo8-)
                                                • wredny.staruch Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 17:26
                                                  to sie nazywa ex equo :D
                                      • qoobaq Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 17:07
                                        jam to byl niechwalac sie, traktor tandem sie nie przyjal 8-)
                                  • qoobaq Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 17:06
                                    ja sie i tak nie zalapie 8-)
                                • Gość: mtq Re: Tylko się nie zatrzymuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 15:46
                                  Dziękuję, jednakże to jeszcze nie teraz :-)
                              • qoobaq Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 17:05
                                stary git - moj kolega z pracy rozwinal skrot BMW - chcesz sie zapoznac z
                                wynikiem ? 8-)
                                • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 17:18
                                  Ja chcę.
                                • qoobaq Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 17:22
                                  Big Macho Winker - nie jestem pewien co do pisowni ostatniego bo z blizej
                                  nieznanych przyczyn nie ma go w zadnym slowniku 8-)
                                  • wredny.staruch Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 17:23
                                    qoobaq napisał:

> Big Macho Winker - nie jestem pewien co do pisowni ostatniego bo z blizej
                                    > nieznanych przyczyn nie ma go w zadnym slowniku 8-)

pewnie to jakies zakazane slowo :)
                                    • qoobaq Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 17:26
                                      niwykluczone wziawszy pod uwage co oznacza 8-)od Starego Gita tylko takich sie ucze
                                  • wredny.staruch Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 17:25
                                    slabo szukales:D

cytuje:
                                    winker n. the anus; the posterior or buttocks.
                                    Categories: English
                                    Editorial Note: A similar term is brown eye.
                                    Citations: 1995 Usenet: alt.tasteless (Mar. 27) “Processed cheeze”: When I finally got the *really hard part* past my winker (marvelous emanations from my prostate noted in the process) the second half was much softer. 2001 Emma Tom Australian (Feb. 3) “Gettin’ it down pat, Italian style” p. 13: Whackin’ a young lady on the winker-stinker should only be illegal if she isn’t a looker. 2003 Roshan McArthur @ L.A. Sunday Mirror (U.K.) (June 1) “Down-there hair care” p. 23: She says, “Cindee, will you wax my butt?” I flipped her over on her hands and knees and slapped her winker with wax and—yank, yank—she was clean as a whistle. 2005 Tristan Taormino Village Voice (NYC) (July 11) “Britesmile for Bungholes”: We’ve been bleaching lots of Texan winkers.…Anal bleaching is based on the idea that there is one perfect shade of ass.
                                    • qoobaq Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 17:28
                                      no dobra, naprawde to wogole nie szukalem, za leniwy jestem 8-)
                                      • wredny.staruch Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 17:30
                                        qoobaq napisał:

> no dobra, naprawde to wogole nie szukalem, za leniwy jestem 8-)

:P:P:P:P
                                        na starszych robote zwalac, nieladnie :P:P
                                        • qoobaq Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 20:59
                                          ale przeciez lubsz conie ?
                        • Gość: mtq Re: Tylko się nie zatrzymuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 14:54
                          Loni ma się trzymać z dala od BMW, bo jak mi lakier porysuje to....!!
                          A do środka to już na pewno nie wejdzie ;-)
                          • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 14:59
                            Zrozumieliśmy, będziemy się trzymać z daleka.
                            • Gość: mtq Re: Tylko się nie zatrzymuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 15:46
                              Secesja wie, że nie musi ;-)
                              • wij.paszczak Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 15:50
                                ..a tak na marginesie...
                                Czy Secesja czasem nie jechała w piątek ok.13 ulicą Księcia Józefa w okolicy
                                Przegorzał?...
                                Wij chyba takie autko widział po drodze...
                                • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 15:58
                                  Jest to realne, secesja często jeździ ulicą Księcia Józefa.
                                  • Gość: mtq Re: Tylko się nie zatrzymuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 16:01
                                    W piątek o 13 secesja nie była w posiadaniu czołgu, przypominam! :-)
                                    • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 16:10
                                      Rzeczywiście masz rację!
                                      • wij.paszczak Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 20:51
                                        Ale kiedy będę takie autko mijał po drodze to mrugnę Ci długimi..:)))
                                        • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 20:52
                                          Z rzeczy charakterystycznych mój ma podwyższony dach, sterczący "celownik" na
                                          przodzie maski... no i zazwyczaj jest cały w błocie ;))
                                          • wij.paszczak Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 20:59
                                            No to mój nie ma "rzeczy charakterystycznych"...
                                            • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 20:59
                                              Czyli myjesz go?
                                              • wij.paszczak Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 21:01
                                                tak...w myjni...
                                                ograniczam się do czyszczenia szyb:)
                                                • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 21:06
                                                  Rozsądne. Warto widzieć coś na drodze.
                                                  Ja wczoraj w trasie czyściłam szyby świeżym śniegiem :)
                                                  • qoobaq Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 21:09
                                                    jechalas i czyscilas szyby jednoczesnie, coz za akrobacje - jestes moim idolem 8-)
                                                  • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 21:10
                                                    Rozczaruję Cię - zatrzymywałam się :/
                                                  • qoobaq Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 21:15
                                                    Eee, no coz i tak pozostane " wiernym fanem " 8-)
                                                  • wij.paszczak Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 21:10
                                                    secesja2005 napisała:

> Rozsądne. Warto widzieć coś na drodze.
                                                    > Ja wczoraj w trasie czyściłam szyby świeżym śniegiem :)

Tak to jest kiedy się skończy płyn w spryskiwaczu...
                                                  • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 21:12
                                                    Nie, nie - płyn się wyjątkowo nie skończył bo kupiliśmy niedawno jakiś
                                                    wynalazek w tesko, ale tylnie szyby nie mają spryskiwacza :(
                                                  • Gość: mtq Re: Tylko się nie zatrzymuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 21:31
                                                    Trzeba szybko skończyć ten płyn, bo już pewnie jest zamarznięty...
                                                    I kupić zimowy!
                                                • Gość: mtq Re: Tylko się nie zatrzymuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 21:08
                                                  A jaki rocznik i kolor? Żebyśmy wiedzieli, że migasz przyjaźnie i żebyśmy nie klęli? ;-)
                                                  • wij.paszczak Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 21:11
                                                    granatowy...
                                                  • Gość: mtq Re: Tylko się nie zatrzymuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 21:12
                                                    Model starszy czy nowszy, kombi? :-)
                                                  • wij.paszczak Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 21:13
                                                    nowszy..zwykłe krówsko...nie kombi
                                                  • qoobaq Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 21:17
                                                    zreszta jakbyscie sie zorientowali, ze to kombi to i tak by juz bylo za pozno 8-)
                                                  • Gość: mtq Re: Tylko się nie zatrzymuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 21:24
                                                    No to piękny samochód Wiju! Podobają mi się takie :-)
                                          • Gość: mtq Re: Tylko się nie zatrzymuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 21:24
                                            secesja2005 napisała:

> Z rzeczy charakterystycznych mój ma podwyższony dach, sterczący "celownik" na
                                            > przodzie maski... no i zazwyczaj jest cały w błocie ;))

I ma te kreski po bokach ;-)
                                            • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 21:27
                                              ..Czasami je widać ;)
                                              • Gość: mtq Re: Tylko się nie zatrzymuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 21:32
                                                A kiedy nie? ;-)
                                                • secesja2005 Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 21:47
                                                  Jak są oblepione błotem ;)
                                                  • Gość: mtq Re: Tylko się nie zatrzymuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 21:54
                                                    Jak na razie błoto się tam nie chce dostać ;-)
                                                • qoobaq Re: Tylko się nie zatrzymuj 20.11.05, 21:48
                                                  w nocy. oraz na zerwanym filmie - wtedy nic nie widac 8-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka