baseciq 24.12.08, 08:32 Nie umiem składać życzeń, więc się nie będę rozpisywał ;-) Zdrowych Wesołych Świąt Wam Wszyscy życzę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nierymek Re: No właśnie 24.12.08, 10:51 ja rówież poetą życzeniowym nie jestem, ale chcę wszystkim życzyć spokoju, zdrowia i ciepłej, rodzinnej atmosfery. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: No właśnie 24.12.08, 11:14 życzenia wspomagane ;) W Wigilię Bożego Narodzenia Gwiazda Pokoju drogę wskaże. Zapomnijmy o uprzedzeniach, otwórzmy pudła słodkich marzeń. Niechaj Aniołki z Panem Bogiem, Jak Trzej Królowie z dary swemi staną cicho za Waszym progiem, By spełnić to, co dotą snami. Ciepłem otulmy naszych bliskich I uśmiechnijmy się do siebie. Świąt magia niechaj zjedna wszystkich, Niech w domach będzie Wam jak w niebie Wesołych Świąt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kama2201 Re: No właśnie 24.12.08, 18:00 kama2201 życzy wszystkim forumowiczom i tym co tylko czytają nasze forum oraz wszystkim mieszkańcom Zielonki szczęśliwych (i śnieżnych)ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA.I szczęśliwego NOWEGO ROKU!.Do zobaczenia(przeczytania)w przyszłym roku.PozdKM. Odpowiedz Link Zgłoś