mrug 29.11.05, 20:56 ...jak to jest najpierw popierać Cimoszewicza: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=28640417&a=28641791 a potem Kaczyńskiego? Czy taki transwestytyzm moralny nie jest zbytnio męczący? Choć trochę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: norek co ty tak kikasz i kikasz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:06 obsesję masz, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Kikam, bo lubię. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:13 znaczy - jakby takiej kiki (czy takiego kikiego) nie było, to trzeba by było ją (albo jego) wymyślić... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kikam, bo lubię. 29.11.05, 21:16 No coś w tym jest. To takie...oczyszczające...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Kikam, bo lubię. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:25 pewnie że jest, bo inaczej mogłoby tu dojść do (nomen omen) frustracji, polaryzacji, antagonizacji, a w konekwencji to i do walk bratobójczych, a tak to pełen akordeon… Odpowiedz Link Zgłoś
peteen od początku mówiłem, że jest szurnięta... 29.11.05, 21:22 najpierw jej sie lewica z prawicą myli, potem zapomina pod jakim nickiem pisze i wymyśla wciąż nowe, czym nas jeszcze "uraczy"? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: od początku mówiłem, że jest szurnięta... 29.11.05, 21:41 To ze jest szurnieta , to do tego nie ma najmniejszych watpilwosci..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Seminarium? IP: *.net.autocom.pl 29.11.05, 21:56 Przebieg tego seminarium...no no...Może póki co odpowiem pytaniem na pytanie. Gdybym to ja o was tak pisała, dawno byłabym już przez admina skasowana. Toteż bardzo nurtuje mnie pytanie, dlaczego wam wolno więcej, a nawet wszystko? Coo? W ramach tolerancji, liberalizmu, wolności słowa itp??? A może ktoś za wami stoi? Dlaczego np. Heniusiowi wolno PiS polewać domestosem i admin na to ani drgnie? Dlaczego skks, któremu się robić nie chce, bez przeszkód wypisuje te swoje chamskie, odmóżdżone pierdoły? Itp. itd??? Odpowiedżcie ,proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okik prosektorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:01 henio i skks piszą ZAWSZE pod swoimi nickami, ty nie henio i skks prezentują ZAWSZE jednakowe poglądy, ty nie henio i skks ZAWSZE piszą mniej wulgarnie o pis, niz ty o po henio i skks ZAWSZE piszą mniej o pis, niz ty o po odpowiedziałem ci? a pisząc o kimś, że chamski i odmódżżony dajesz świadectwo swojemu prymitywizmowi wiecej zatem z tobą, prymitywie, nie będę tu polemizował won! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: prosektorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:08 chyba trochę przesadzasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. przykład saloonowej rozmowy powyżej...... IP: *.net.autocom.pl 29.11.05, 22:08 wice wersa, won i nie zapomnij spuścić wody, straszny fetor... Polej się na wszelki wypadek domestosem. Chamie do n-tej potęgi! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Seminarium? 29.11.05, 23:15 Gość portalu: kiko napisał(a): > A może ktoś za wami stoi? Masz obsesję względnie jest to schizofrenia paranoidalna? urojeniowa? Zdarza się. Można podleczyć. > Dlaczego skks, któremu się robić nie chce, bez przeszkód wypisuje te swoje > chamskie, odmóżdżone pierdoły? A pies? A pies ci morde lizał. I będę pisał odmóżdżone pierdoły byś głupku leśny w dalszy obłęd popadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko skks IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 01:38 to swoje chamstwo podlecz, w swoim czasie nikt ci nie mówił ,jak być grzecznym chłopczykiem i teraz tego skutki... Pisz co chcesz, lecz przeceniasz wpływ swoich chamskich postów, już nieraz cię i twoją chłopską mądrość zdrowo wykpiono.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: od początku mówiłem, że jest szurnięta... IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 02:13 od jakiego początku? ab ovo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko peeten. IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 01:43 ty lepiej uważaj co piszesz, bo to PO z SLD w sojusze wchodzi... gazet nie czytasz(?), tv nie oglądasz(?) to i bzdury wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug My tu gadu-gadu... 29.11.05, 22:10 ...inwektywy lecą na prawo i lewo, a meritum, czyli pytanie, nadal bez odpowiedzi! Może się wypowiesz, kiko, zanim z wątku zostanie wspomnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: My tu gadu-gadu... IP: *.net.autocom.pl 29.11.05, 22:15 Grzeczność za grzeczność. Chamstwo i wulgarność tego tam okik (?) wyklucza raczej ciąg dalszy polemiki. A poza tym ja również zadałam pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: My tu gadu-gadu... 29.11.05, 22:16 Pytanie nie do mnie. Ja jestem cały czas grzeczny. Czekam, kikuś... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:13 Nie chcialbym , zeby ktos pomyslal, ze mi odbilo - niewykluczone, ze tak jest - nie mniej jednak chcialbym zauwazyc, ze kolezanka Kiko - niezaleznie od tego czy jest szurnieta czy nie - przejawia ostatnio zachowania calkiem przyzwoite. I pisze to wcale nie dlatego ze mi taki a nie inny watek wczoraj wkleila 8-) Uwazam, ze bryka znacznie mniej intensywnie niz zazwyczaj i mozna by to docenic zamiast ja biedna prowokowac... A ty sie Kiko nie ciesz na zapas bo jak bedziesz glupoty wypisywac to ja i takm wroce do dawnego tonu Qoobaq z kagankiem 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=410&w=32744612 Wiekszość została wyciętych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... IP: *.net.autocom.pl 29.11.05, 22:19 Oooo, znalazło się , może zart taki sobie, ale zawsze żart. Prawda mrugu? ( o tym geju z sąsiedztwa). Żle, jak żarty są kasowane... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:21 Ubaw po pachy, kiko... A z tym Cimoszko, to jak będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... IP: *.net.autocom.pl 29.11.05, 22:36 Każdy bawi się jak potrafi...Założyłam wątek o gejach, żeby sprowadzić sprawę do właściwego wymiaru, bo ostatnio robi się z tego niemal nową religię, co jest dla mnie komicznie i ubolewania godne zarazem. Gdybym miała wybór Cimoszewicz - Tusk, to na pewno ten pierwszy. Kaczyńskiego wybierałam na zasadzie każdy, byle nie Tusk. A w trakcie kampanii coraz bardziej przekonywałam się i do Kaczyńskiego i do PiS. Rozumiem, że teraz ja otrzymam odpowiedż na moje pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:54 Do właściwego, to znaczy jakiego? Najpierw szaleńczo optujesz za Cimoszewiczem, pomstując na jego przeciwników. Potem, nagle dokonujesz zwrotu o 180 stopni, opowiadając się za Braćmi Mniejszymi, nie zważając na to, że Twoi obecni idole opluwali jak tylko mogli wcześniej Włodeczka. SLD jest chyba jedyną opcją polityczną z którą Kaczyńscy nie byliby w stanie dojść do porozumienia. Dziwne to... Pytanie nie do mnie. A ze swojej strony mogę powiedzieć, że, o ile, na ogół, jestem człowiekiem pozytywnie nastawionym do ludzi, tak Ty, przez swoją forumową działalność, straciłaś cały mój szacunek do Ciebie. I to jest chyba najsmutniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Mrugu, szczęście moje.... IP: *.net.autocom.pl 29.11.05, 23:10 O tym szacunku mogę tylko powiedzieć z wzajemnością i odczep sie. Kto ty taki jesteś, ze miałoby mi zależec na twoim, pożal się Boże, szacunku? Jesteś taki sobie megaloman, typowy dla tych tam PO - wców, który głównie wydaje na forum piski i mruki. A Cimoszewicza i Kaczyńskiego łączył program socjalny.Już nie chce mi się wyszczególniać, jak twój idol Tusk wyciął najpierw Cimoszewicza, a póżniej nastawał paskudnie na Kaczyńskich, kłamiąc przy okazji o tych tam dziadkach itp.., bo to stare i znane przecie dzieje. No i spadaj. Nie musisz juz na nic odpowiadać, mdli mnie, jak cię czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Mrugu, szczęście moje.... 29.11.05, 23:20 Gość portalu: kiko napisał(a): > O tym szacunku mogę tylko powiedzieć z wzajemnością i odczep sie. Kto ty taki > jesteś, ze miałoby mi zależec na twoim, pożal się Boże, szacunku? Jesteś taki > sobie megaloman, typowy dla tych tam PO - wców, który głównie wydaje na forum > piski i mruki. No i widzisz kiko...Jak tylko zaczyna Ci się coś nie podobać, czy iść nie po Twojej myśli, od razu zrzucasz tą swoją sztuczną, ugładzoną maskę, którą, od czasu do czasu, przywdziewasz... > A Cimoszewicza i Kaczyńskiego łączył program socjalny.Już nie chce mi się > wyszczególniać, jak twój idol Tusk wyciął najpierw Cimoszewicza, a póżniej > nastawał paskudnie na Kaczyńskich, kłamiąc przy okazji o tych tam dziadkach > itp.., bo to stare i znane przecie dzieje. Faktycznie, powinien raczej powiedzieć: "spieprzaj dziadku"... > No i spadaj. Nie musisz juz na nic odpowiadać, mdli mnie, jak cię czytam. Jedną z moich rozlicznych wad jest to, że jestem szalenie upierdliwy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Mrugu, do ciebie pisać to jak grochem o ścianę.... IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 01:24 ....rzucać...sztucznie uładzona maska, ha ha.... .Nie masz się czego czepić, czep się lepiej tych chamowatych kumpli twoich, których tu pełno.... Zapomniałam o tym słynnym ( nie dla wszystkich pewno) powiedzeniu Słonimskiego - nie wymieniam pogladów, bo zwykle na tym tracę.... Ha ha ... ha.....Fuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Mrugu, szczęście moje.... 29.11.05, 23:28 To da się leczyć!! Terapia grupowa, adaptacyjna. Zmniejszająca agresję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Qoobag'u! Dziękuję. IP: *.net.autocom.pl 29.11.05, 22:26 Dziękuję Ci za rycerską postawę. Sam widzisz, jak się niektórzy zachowują. Przykre i ubolewania godne. No cóz ,straszne chamstwo się pleni, niestety..... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Qoobag'u! Dziękuję. 29.11.05, 22:30 Nie ciesz sie zbytnio, ja jestem zmienny jak kobieta albo choragiewka na wietrze, za chwile moze mi sie zmienic i dolacze do ciemiezycieli. I nie wazelinuj mi tutaj 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:20 Aha, znaczy Kiko sie maskuje a gdzie indziej rozrabia. OJ NIELADNIE KOLEZANKO. A z czysej ciekawosci Mrugu - jak ja znalazles - przez przypadek czy szukales z premedytacja ? 8-) To ja juz nikomu adwokatowac nie bede 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:22 Ależ tu nic nie trzeba szukać. To się samo nasuwa... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:25 Co, wlanzasz forum a tu Ci od razu Kiko wyskakuje ? Eee, w bajki to ja nie wierze. No dobra w niektore tak. Najchetniej wierze sw. Mikolaja - to sie oplaca bo on wtedy przychodzi 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:30 Nie. Natomiast mam dobrą pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:34 Ejze to dzisiaj Ty Mrugu wygladasz na niezle podkreconego, jak ja ostatnio 8-)Zaraz aczniesz z capsem pisac 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:39 Jestem siłą spokoju, oazą cierpliwości!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Mrugu, odpowiedziałam pod godz.19,27 IP: *.net.autocom.pl 29.11.05, 22:40 tzn. pod twoim postem z godz.19,27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Mrugu, odpowiedziałam wyżej IP: *.net.autocom.pl 29.11.05, 22:44 coś mi się godziny pomyliły, ale wyżej w kazdym bądz razie. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Mrugu, odpowiedziałam wyżej 29.11.05, 23:18 To dla wyjaśnienia jest rok 2005, listopad by ci się głupku lata nie pomyliły i miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko skks, twoje posty świadczą o tobie,wyżej masz to.. IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 01:52 ....sprecyzowane dokładniej, mój ty biedny analfabeto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 10:22 ja już znam IP Kiko na pamięć i widzę te głupoty. Wciąż jednak uważam, że jej wątki nie są już tak napastliwe jak kiedyś. Co nie zmienia faktu, że chciałabym poznać twoją, Kiko, opinię na temat Żydów i homoseksualistów. Twoją, podpisaną jako Kiko. Ciekawam bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz ooo, właśnie, qoobaq IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 10:13 zgadzam się. Ja też doceniam (choć nie pozostaję bezkrytyczna). A z Kiko zawarłyśmy pokój i póki co nieźle nam idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 23:09 kiko, czy jesteśmy na Białorusi ? Odpowiedz Link Zgłoś
barrin Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 23:15 ciebie wycinam, bo spamujesz i podbijasz stare wątki, dopisując do nich bzdury bądź reklamy jakiegoś serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Kiko! 29.11.05, 23:32 alec to niemożliwe jest chociaż kobiety zmienne a po co trąbić o pamięci w narodową trąbę skoro o socjal Ci idzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Tempe! IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 01:14 Tempe, i ty Brutusie...(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Tempe! IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 01:32 No i dodam tylko, socjal to jedno a patriotyzm i przyzwoitość to drugie. Chcesz powiedzieć, że Cimoszewicz chciał nas tak wystawić, jak...(nie wymieniam nazwiska, bo mogą wyciąć...)??? Ale wiesz ,to ten co to z tymi swoimi dziadkami się pogubił i tak uroczo w kierunku zachodnim się uśmiechał... Odpowiedz Link Zgłoś
skks koko 30.11.05, 01:50 Głupiaś ty, oj głupia. Dawno temu była taka organizacja "Służba Polsce" - pryjmowali zaangażowanych a głupich, ideowych, socjalistycznych w treści, rozkułaczali, walczyli z handlem, spekulantami....pasujesz do SP idealnie. Przez takie indywidua jak ty koko, upierdliwe i nie do za... wyrosły Leppery, Giertychy i Cimoszewicze. Ale i tak nie zrozumiesz boś głupia jak wiewórka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko skksie IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 08:41 A jak twoje poglądy (?), bo poza pomyjami, które z ciebie wyciekają, jakoś nic w miarę sensownego wyczytać nie można? Może daj linka do swojej najmądrzejszej(!) wypowiedzi na tym forum, żebym mogła zmienić zdanie. uha ha hqa hi.... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: koko 30.11.05, 08:52 skks napisał: pryjmowali zaangażowanych a głupich, ideowych, socjalistycznych w treści, rozkułaczali, walczyli z handlem, spekulantami... a potem nie mieli czego jeść... Ech jak sobie przypomnę to wzruszenie nie pozwala mi ścisnąć takiej pisiowatej socjalistki za gardło. A propos: Pantofelek ma jeden zwój mózgowy, kura ma dwa zwoje, ile zwojów ma typowa pisłanka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko krzychut - g. forumowy IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 09:10 z napastliwymi chamami i głupkami nie gadam, chyba że przeprosisz i dasz linka do swoich forumowych mądrości....Powodzenia, szukaj może znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Głupota i chamstwo powiela się przez klonowanie? IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 09:14 Czy inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Głupotę i chamstwo pokazujesz swoimi wpisami 30.11.05, 09:40 Niech ocenią czytający to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Głupotę i chamstwo pokazujesz swoimi wpisami p. K IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 12:31 A gdzie link do twoich mądrości??????? Ha ha ha.... Odpowiedz Link Zgłoś