Dodaj do ulubionych

Kiko! Powiedz mi , szczęście moje...

29.11.05, 20:56
...jak to jest najpierw popierać Cimoszewicza:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=28640417&a=28641791
a potem Kaczyńskiego?
Czy taki transwestytyzm moralny nie jest zbytnio męczący?
Choć trochę?
Obserwuj wątek
    • Gość: norek co ty tak kikasz i kikasz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:06
      obsesję masz, czy co?
      • mrug Kikam, bo lubię. 29.11.05, 21:08
        Taki nałóg mi się wytworzył.
        • Gość: norek Re: Kikam, bo lubię. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:13
          znaczy - jakby takiej kiki (czy takiego kikiego) nie było, to trzeba by było ją
          (albo jego) wymyślić...
          • mrug Re: Kikam, bo lubię. 29.11.05, 21:16
            No coś w tym jest.
            To takie...oczyszczające...;)
            • Gość: norek Re: Kikam, bo lubię. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:25
              pewnie że jest, bo inaczej mogłoby tu dojść do (nomen omen) frustracji,
              polaryzacji, antagonizacji, a w konekwencji to i do walk bratobójczych, a tak
              to pełen akordeon…
    • peteen od początku mówiłem, że jest szurnięta... 29.11.05, 21:22
      najpierw jej sie lewica z prawicą myli, potem zapomina pod jakim nickiem pisze
      i wymyśla wciąż nowe, czym nas jeszcze "uraczy"?
      • jacekm22 Re: od początku mówiłem, że jest szurnięta... 29.11.05, 21:41
        To ze jest szurnieta , to do tego nie ma najmniejszych watpilwosci.....
        • Gość: kiko Seminarium? IP: *.net.autocom.pl 29.11.05, 21:56
          Przebieg tego seminarium...no no...Może póki co odpowiem pytaniem na pytanie.
          Gdybym to ja o was tak pisała, dawno byłabym już przez admina skasowana. Toteż
          bardzo nurtuje mnie pytanie, dlaczego wam wolno więcej, a nawet wszystko? Coo?
          W ramach tolerancji, liberalizmu, wolności słowa itp???
          A może ktoś za wami stoi?
          Dlaczego np. Heniusiowi wolno PiS polewać domestosem i admin na to ani drgnie?
          Dlaczego skks, któremu się robić nie chce, bez przeszkód wypisuje te swoje
          chamskie, odmóżdżone pierdoły? Itp. itd??? Odpowiedżcie ,proszę.
          • Gość: okik prosektorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:01
            henio i skks piszą ZAWSZE pod swoimi nickami, ty nie
            henio i skks prezentują ZAWSZE jednakowe poglądy, ty nie
            henio i skks ZAWSZE piszą mniej wulgarnie o pis, niz ty o po
            henio i skks ZAWSZE piszą mniej o pis, niz ty o po

odpowiedziałem ci? a pisząc o kimś, że chamski i odmódżżony dajesz świadectwo
            swojemu prymitywizmowi

wiecej zatem z tobą, prymitywie, nie będę tu polemizował
            won!
            • Gość: norek Re: prosektorium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:08
              chyba trochę przesadzasz!
            • Gość: K. przykład saloonowej rozmowy powyżej...... IP: *.net.autocom.pl 29.11.05, 22:08
              wice wersa, won i nie zapomnij spuścić wody, straszny fetor...
              Polej się na wszelki wypadek domestosem. Chamie do n-tej potęgi!
          • skks Re: Seminarium? 29.11.05, 23:15
            Gość portalu: kiko napisał(a):

> A może ktoś za wami stoi?
            Masz obsesję względnie jest to schizofrenia paranoidalna? urojeniowa?
            Zdarza się. Można podleczyć.

> Dlaczego skks, któremu się robić nie chce, bez przeszkód wypisuje te swoje
            > chamskie, odmóżdżone pierdoły?
            A pies? A pies ci morde lizał.
            I będę pisał odmóżdżone pierdoły byś głupku leśny w dalszy obłęd popadł.
            • Gość: kiko skks IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 01:38
              to swoje chamstwo podlecz, w swoim czasie nikt ci nie mówił ,jak być grzecznym
              chłopczykiem i teraz tego skutki... Pisz co chcesz, lecz przeceniasz wpływ
              swoich chamskich postów, już nieraz cię i twoją chłopską mądrość zdrowo
              wykpiono....
        • Gość: k. Re: od początku mówiłem, że jest szurnięta... IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 02:13
          od jakiego początku? ab ovo?
      • Gość: kiko peeten. IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 01:43
        ty lepiej uważaj co piszesz, bo to PO z SLD w sojusze wchodzi...
        gazet nie czytasz(?), tv nie oglądasz(?) to i bzdury wypisujesz.
    • mrug My tu gadu-gadu... 29.11.05, 22:10
      ...inwektywy lecą na prawo i lewo, a meritum, czyli pytanie, nadal bez odpowiedzi!
      Może się wypowiesz, kiko, zanim z wątku zostanie wspomnienie?
      • Gość: kiko Re: My tu gadu-gadu... IP: *.net.autocom.pl 29.11.05, 22:15
        Grzeczność za grzeczność. Chamstwo i wulgarność tego tam okik (?) wyklucza
        raczej ciąg dalszy polemiki. A poza tym ja również zadałam pytanie...
        • mrug Re: My tu gadu-gadu... 29.11.05, 22:16
          Pytanie nie do mnie.
          Ja jestem cały czas grzeczny.
          Czekam, kikuś...
    • qoobaq Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:13
      Nie chcialbym , zeby ktos pomyslal, ze mi odbilo - niewykluczone, ze tak jest -
      nie mniej jednak chcialbym zauwazyc, ze kolezanka Kiko - niezaleznie od tego czy
      jest szurnieta czy nie - przejawia ostatnio zachowania calkiem przyzwoite. I
      pisze to wcale nie dlatego ze mi taki a nie inny watek wczoraj wkleila 8-)
      Uwazam, ze bryka znacznie mniej intensywnie niz zazwyczaj i mozna by to docenic
      zamiast ja biedna prowokowac...
      A ty sie Kiko nie ciesz na zapas bo jak bedziesz glupoty wypisywac to ja i takm
      wroce do dawnego tonu
      Qoobaq z kagankiem 8-)
      • mrug Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:15
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=410&w=32744612
        Wiekszość została wyciętych...
        • Gość: kiko Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... IP: *.net.autocom.pl 29.11.05, 22:19
          Oooo, znalazło się , może zart taki sobie, ale zawsze żart. Prawda mrugu?
          ( o tym geju z sąsiedztwa).
          Żle, jak żarty są kasowane...
          • mrug Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:21
            Ubaw po pachy, kiko...
            A z tym Cimoszko, to jak będzie?
            • Gość: kiko Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... IP: *.net.autocom.pl 29.11.05, 22:36
              Każdy bawi się jak potrafi...Założyłam wątek o gejach, żeby sprowadzić sprawę
              do właściwego wymiaru, bo ostatnio robi się z tego niemal nową religię, co jest
              dla mnie komicznie i ubolewania godne zarazem.
              Gdybym miała wybór Cimoszewicz - Tusk, to na pewno ten pierwszy.
              Kaczyńskiego wybierałam na zasadzie każdy, byle nie Tusk. A w trakcie kampanii
              coraz bardziej przekonywałam się i do Kaczyńskiego i do PiS.
              Rozumiem, że teraz ja otrzymam odpowiedż na moje pytania.
              • mrug Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:54
                Do właściwego, to znaczy jakiego?

Najpierw szaleńczo optujesz za Cimoszewiczem, pomstując na jego przeciwników.
                Potem, nagle dokonujesz zwrotu o 180 stopni, opowiadając się za Braćmi
                Mniejszymi, nie zważając na to, że Twoi obecni idole opluwali jak tylko mogli
                wcześniej Włodeczka. SLD jest chyba jedyną opcją polityczną z którą Kaczyńscy
                nie byliby w stanie dojść do porozumienia. Dziwne to...

Pytanie nie do mnie.

A ze swojej strony mogę powiedzieć, że, o ile, na ogół, jestem człowiekiem
                pozytywnie nastawionym do ludzi, tak Ty, przez swoją forumową działalność,
                straciłaś cały mój szacunek do Ciebie. I to jest chyba najsmutniejsze...
                • Gość: kiko Mrugu, szczęście moje.... IP: *.net.autocom.pl 29.11.05, 23:10
                  O tym szacunku mogę tylko powiedzieć z wzajemnością i odczep sie. Kto ty taki
                  jesteś, ze miałoby mi zależec na twoim, pożal się Boże, szacunku? Jesteś taki
                  sobie megaloman, typowy dla tych tam PO - wców, który głównie wydaje na forum
                  piski i mruki.
                  A Cimoszewicza i Kaczyńskiego łączył program socjalny.Już nie chce mi się
                  wyszczególniać, jak twój idol Tusk wyciął najpierw Cimoszewicza, a póżniej
                  nastawał paskudnie na Kaczyńskich, kłamiąc przy okazji o tych tam dziadkach
                  itp.., bo to stare i znane przecie dzieje.
                  No i spadaj. Nie musisz juz na nic odpowiadać, mdli mnie, jak cię czytam.
                  • mrug Re: Mrugu, szczęście moje.... 29.11.05, 23:20
                    Gość portalu: kiko napisał(a):

> O tym szacunku mogę tylko powiedzieć z wzajemnością i odczep sie. Kto ty taki
                    > jesteś, ze miałoby mi zależec na twoim, pożal się Boże, szacunku? Jesteś taki
                    > sobie megaloman, typowy dla tych tam PO - wców, który głównie wydaje na forum
                    > piski i mruki.

No i widzisz kiko...Jak tylko zaczyna Ci się coś nie podobać, czy iść nie po
                    Twojej myśli, od razu zrzucasz tą swoją sztuczną, ugładzoną maskę, którą, od
                    czasu do czasu, przywdziewasz...

> A Cimoszewicza i Kaczyńskiego łączył program socjalny.Już nie chce mi się
                    > wyszczególniać, jak twój idol Tusk wyciął najpierw Cimoszewicza, a póżniej
                    > nastawał paskudnie na Kaczyńskich, kłamiąc przy okazji o tych tam dziadkach
                    > itp.., bo to stare i znane przecie dzieje.

Faktycznie, powinien raczej powiedzieć: "spieprzaj dziadku"...

> No i spadaj. Nie musisz juz na nic odpowiadać, mdli mnie, jak cię czytam.

Jedną z moich rozlicznych wad jest to, że jestem szalenie upierdliwy...;)
                    • Gość: kiko Mrugu, do ciebie pisać to jak grochem o ścianę.... IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 01:24
                      ....rzucać...sztucznie uładzona maska, ha ha.... .Nie masz się czego czepić,
                      czep się lepiej tych chamowatych kumpli twoich, których tu pełno....
                      Zapomniałam o tym słynnym ( nie dla wszystkich pewno) powiedzeniu Słonimskiego
                      - nie wymieniam pogladów, bo zwykle na tym tracę....
                      Ha ha ... ha.....Fuj!!!
                      • mrug Wiesz co, kiko...? 30.11.05, 08:01
                        Już mi się nawet nie chce...
                  • skks Re: Mrugu, szczęście moje.... 29.11.05, 23:28
                    To da się leczyć!!
                    Terapia grupowa, adaptacyjna.
                    Zmniejszająca agresję.
          • Gość: kiko Qoobag'u! Dziękuję. IP: *.net.autocom.pl 29.11.05, 22:26
            Dziękuję Ci za rycerską postawę. Sam widzisz, jak się niektórzy zachowują.
            Przykre i ubolewania godne. No cóz ,straszne chamstwo się pleni, niestety.....
            • mrug Re: Qoobag'u! Dziękuję. 29.11.05, 22:29
              Cimoszko, kiko, Cimoszko...
            • qoobaq Re: Qoobag'u! Dziękuję. 29.11.05, 22:30
              Nie ciesz sie zbytnio, ja jestem zmienny jak kobieta albo choragiewka na
              wietrze, za chwile moze mi sie zmienic i dolacze do ciemiezycieli. I nie
              wazelinuj mi tutaj 8-)
        • qoobaq Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:20
          Aha, znaczy Kiko sie maskuje a gdzie indziej rozrabia. OJ NIELADNIE KOLEZANKO.
          A z czysej ciekawosci Mrugu - jak ja znalazles - przez przypadek czy szukales z
          premedytacja ? 8-)
          To ja juz nikomu adwokatowac nie bede 8-)
          • mrug Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:22
            Ależ tu nic nie trzeba szukać.
            To się samo nasuwa...
            • qoobaq Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:25
              Co, wlanzasz forum a tu Ci od razu Kiko wyskakuje ? Eee, w bajki to ja nie
              wierze. No dobra w niektore tak. Najchetniej wierze sw. Mikolaja - to sie oplaca
              bo on wtedy przychodzi 8-)
              • mrug Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:30
                Nie.
                Natomiast mam dobrą pamięć.
                • qoobaq Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:34
                  Ejze to dzisiaj Ty Mrugu wygladasz na niezle podkreconego, jak ja ostatnio
                  8-)Zaraz aczniesz z capsem pisac 8-)
                  • mrug Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 22:39
                    Jestem siłą spokoju, oazą cierpliwości!;)
                  • Gość: kiko Mrugu, odpowiedziałam pod godz.19,27 IP: *.net.autocom.pl 29.11.05, 22:40
                    tzn. pod twoim postem z godz.19,27
                    • Gość: kiko Re: Mrugu, odpowiedziałam wyżej IP: *.net.autocom.pl 29.11.05, 22:44
                      coś mi się godziny pomyliły, ale wyżej w kazdym bądz razie.
                      • skks Re: Mrugu, odpowiedziałam wyżej 29.11.05, 23:18
                        To dla wyjaśnienia jest rok 2005, listopad by ci się głupku lata nie pomyliły
                        i miesiące.
                        • tempe Re: Mrugu, odpowiedziałam wyżej 29.11.05, 23:28
                          i wosk mi lata
                        • Gość: kiko skks, twoje posty świadczą o tobie,wyżej masz to.. IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 01:52
                          ....sprecyzowane dokładniej, mój ty biedny analfabeto...
          • Gość: xyz Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 10:22
            ja już znam IP Kiko na pamięć i widzę te głupoty. Wciąż jednak uważam, że jej
            wątki nie są już tak napastliwe jak kiedyś. Co nie zmienia faktu, że chciałabym
            poznać twoją, Kiko, opinię na temat Żydów i homoseksualistów. Twoją, podpisaną
            jako Kiko. Ciekawam bardzo.
      • Gość: xyz ooo, właśnie, qoobaq IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 10:13
        zgadzam się. Ja też doceniam (choć nie pozostaję bezkrytyczna). A z Kiko
        zawarłyśmy pokój i póki co nieźle nam idzie.
    • Gość: rec Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 23:09
      kiko, czy jesteśmy na Białorusi ?
      • barrin Re: Kiko! Powiedz mi , szczęście moje... 29.11.05, 23:15
        ciebie wycinam, bo spamujesz i podbijasz stare wątki, dopisując do nich bzdury bądź reklamy
        jakiegoś serwisu.
    • tempe Kiko! 29.11.05, 23:32
      alec to niemożliwe jest
      chociaż kobiety zmienne

a po co trąbić o pamięci w narodową trąbę
      skoro o socjal Ci idzie
      • Gość: kiko Tempe! IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 01:14
        Tempe, i ty Brutusie...(?)
        • Gość: kiko Re: Tempe! IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 01:32
          No i dodam tylko, socjal to jedno a patriotyzm i przyzwoitość to drugie. Chcesz
          powiedzieć, że Cimoszewicz chciał nas tak wystawić, jak...(nie wymieniam
          nazwiska, bo mogą wyciąć...)??? Ale wiesz ,to ten co to z tymi swoimi dziadkami
          się pogubił i tak uroczo w kierunku zachodnim się uśmiechał...
          • skks koko 30.11.05, 01:50
            Głupiaś ty, oj głupia.

Dawno temu była taka organizacja "Służba Polsce" - pryjmowali zaangażowanych a
            głupich, ideowych, socjalistycznych w treści, rozkułaczali, walczyli z handlem,
            spekulantami....pasujesz do SP idealnie.
            Przez takie indywidua jak ty koko, upierdliwe i nie do za... wyrosły Leppery,
            Giertychy i Cimoszewicze.
            Ale i tak nie zrozumiesz boś głupia jak wiewórka.
            • Gość: kiko skksie IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 08:41
              A jak twoje poglądy (?), bo poza pomyjami, które z ciebie wyciekają, jakoś nic
              w miarę sensownego wyczytać nie można? Może daj linka do swojej
              najmądrzejszej(!) wypowiedzi na tym forum, żebym mogła zmienić zdanie.
              uha ha hqa hi....
            • krzychut Re: koko 30.11.05, 08:52
              skks napisał:

pryjmowali zaangażowanych a głupich, ideowych, socjalistycznych w treści,
              rozkułaczali, walczyli z handlem, spekulantami...

a potem nie mieli czego jeść...

Ech jak sobie przypomnę to wzruszenie nie pozwala mi ścisnąć takiej pisiowatej
              socjalistki za gardło.
              A propos:
              Pantofelek ma jeden zwój mózgowy, kura ma dwa zwoje, ile zwojów ma typowa
              pisłanka?
              • Gość: kiko krzychut - g. forumowy IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 09:10
                z napastliwymi chamami i głupkami nie gadam, chyba że przeprosisz i dasz linka
                do swoich forumowych mądrości....Powodzenia, szukaj może znajdziesz.
                • Gość: kiko Głupota i chamstwo powiela się przez klonowanie? IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 09:14
                  Czy inaczej?
                  • krzychut Re: Głupotę i chamstwo pokazujesz swoimi wpisami 30.11.05, 09:40
                    Niech ocenią czytający to forum.
                    • Gość: kiko Głupotę i chamstwo pokazujesz swoimi wpisami p. K IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 12:31
                      A gdzie link do twoich mądrości???????
                      Ha ha ha....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka