Dodaj do ulubionych

Śliczne KOCIAKI do oddania

IP: *.chello.pl 30.11.05, 20:49
Śliczne dwumiesięczne kociaki szukają nowego domu, są zdrowe, przymilne i
nauczone czystości, 2 kotki i 2 koty, gdyby ktoś z Was był zainteresowany
niech się odezwie, zdjęcia zwierzaków są tutaj
img488.imageshack.us/my.php?image=kotki1022bx.jpg
img488.imageshack.us/my.php?image=kotki1045ik.jpg
img488.imageshack.us/my.php?image=kotki1118tq.jpg
img488.imageshack.us/my.php?image=kotki1165so.jpg
img488.imageshack.us/my.php?image=kotki1079ua.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: gg Re: Śliczne KOCIAKI do oddania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 10:42
      A czy mozna zamowic same ogonki? :-)
      • nnike Re: Śliczne KOCIAKI do oddania 02.12.05, 12:17
        Chcesz sobie przyprawić? To jeszcze móżdżek zamów.
      • Gość: krakus Re: Śliczne KOCIAKI do oddania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 14:33
        >A czy mozna zamowic same ogonki? :-)

He he to nie restauracja w Wietnamie tylko grupa dyskusyjna.
    • nnike Zgłoś się tu: 02.12.05, 12:20
      www.zwierzeta-krakowa.malopolska.pl/
    • Gość: Agnieszka Re: Śliczne KOCIAKI do oddania IP: *.chello.pl 02.12.05, 20:06
      Bardzo lubimy koty, mamy dwa u babci, która mieszka w domku jednotrodzinnym.
      Chcielibyśmy sprawić kotka naszej 6-letniej córeczce, która opiekuje się nimi
      wspaniale. Mamy tylko jedno pytanie: czy 4 piętro w bloku to jakaś przeszkoda?
      Spotkaliśmy się z różnymi opiniami. Czy kot może wyskoczyć z balkonu?Czy trzeba
      ten balkon zabezpieczyć czy nie?
      • twinings Re: Śliczne KOCIAKI do oddania 02.12.05, 20:18
        MUsisz zabezpieczyc balkon i okna!!!!Koniecznie i uważaj, dzieci lubią pod
        nieobecność rodziców męczyc zwierzątka, Ja takze jestem zainteresowana, mam
        3letnia kotke, ktora jest bardzo podobna do tych malych, moze to jacys krewni,
        mysle o kocurku.
        • Gość: hh Re: Śliczne KOCIAKI do oddania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 10:28
          Po co zabezpieczac balkon jak przyslowie mowi,ze "kot zawsze spada na 4 lapy"...
          • twinings [...] 03.12.05, 15:17
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: twinings DoAdmina! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 15:49
            CZy moze Pan usunąc wypowiedz hh, czy tylko przeklinanie jest drastyczne i
            obsceniczne a brak moralnosci nie?
    • Gość: kasia Re: Śliczne KOCIAKI do oddania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:25
      Cześć mam na imie Kasia i właśnie poszukuje kotka,jeżeli masz je jeszcze bardzo
      prosze o kontakt. Podaje adres kcjunior@interia.pl
    • Gość: ewusian Re: Śliczne KOCIAKI do oddania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 12:42
      Czy ogloszenie jest jeszcze aktualne?
      Bylabym zainteresowana wzięciem kocura.
      Prosze o informacje. ewusian@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka