Gość: m. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 10:47 www.satyryczny.com/wiersz6-tusk.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor limeryk błagalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 10:57 Pewien ojczulek w Toruniu Od dawna ma kuku na muniu Zbyt słaba o niego troska Za dobra jest Matka Boska Chyba się musisz włączyć, Jezuniu… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor na wszelki wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 12:12 uważaj kolego na tego kurskiego, uważaj na niego on jest taki cięty i na ciebie zawzięty, uważaj właśnie dlatego jego oczy goniące, jego usta drwiące, jego głosy łamiące jego filipiki, jego zwody, uniki, jego uszy gorące… uważaj kochana na pana wassermana, uważaj na niego od rana uważaj wieczorem, uważaj w południe, choćby nie wiem jak mówił cudnie jego wanny rażące, jego drzwi znikające, jego rany boleśnie krwawiące jego domy i mury budowane od góry, to doprawdy, zbyt wstrząsające…. uważaj na tego dużego kamińskiego, uważaj, kochanie, na niego pościąga swe ciuchy, ułoży je w szafie, i przyjdzie do ciebie w ryngrafie… uważaj na tego małego kamińskiego, uważaj kolego na niego on jest taki cięty i ciebie zawzięty, uważaj właśnie dlatego jego oczy stalowe, jego usta surowe, jego ręce gotowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Polityk satyry sie nie boi .................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 18:29 www.wielkarzeczpospolita.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Polityk satyry sie nie boi .................. 03.12.05, 23:46 Gościu m. zgoda, tylko powiedz mi kiedyś Ty spotkal ostatni raz polityka?:))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Polityk satyry sie nie boi .................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:37 dziś był u mnie zbyszek,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnie Re: Polityk satyry sie nie boi .................. IP: *.net.autocom.pl 18.12.05, 22:13 to trudny jeszcze w Krakowie? Miał być u Kangurzycy i Maleństwa? Odpowiedz Link Zgłoś