Gość: ON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:40 Jak dac do zrozumienia chlopakowi ze mi sie podoba? Mysle ze mu sie podobam ale... my sie nie znamy :( Pomocy :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kijjko Zagadka IP: *.net.autocom.pl 12.12.05, 21:40 Jak zrobić czerwoną farbą białą plamę na czarnym tle? -------------------------------------------------------------- Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Zagadka 12.12.05, 21:44 Nie wiem, za tepy jestem. |Kiko , ja Ci tak,ie ladne linki wklejam a ty nic, ani dziekuje, ani spadaj 8-( Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Zagadka 12.12.05, 21:55 Obojętność to też metoda na podryw. Podobno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Zagadka 12.12.05, 23:06 Swietnie, to nie tylko ona go stosuje. Chcialem tylko powiedziec, ze w takich sytuacjach ja mam poczucie winy, ze cos nabroilem i jest smutno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijko Zagadka, Intuicja i Qoobaq ! IP: *.net.autocom.pl 12.12.05, 23:24 Qoobaq'u, ależ Ty masz Intuicję! Myślałam, że wolałbyś mnie na tamtym skromniutkim forum... Chcesz poznać rozwiązanie zagadki? Uprzedzam, że nie jest zbyt przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Zagadka, Intuicja i Qoobaq ! 13.12.05, 00:01 Czy odpowiedz jest ponizej, bo nie jarze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Zagadka, Intuicja i Qoobaq ! IP: *.net.autocom.pl 13.12.05, 00:08 Tak! Uruchom proszę troszkę wyobrażnię i powiedz, że to śmieszne, no i trochę jest to też z tak modnej obecnie kultury gejowskiej. Myślę jednak, ze ten wątek to raczej podpucha. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Zagadka, Intuicja i Qoobaq ! 13.12.05, 00:14 caly czas mi sie wydawalo, ze tam o marchewce bylo, z rzodkiewka to faktycznie bardziej spojnie wyglada. Ale mam lepsza zagadke : Kierowca ma brata, brat kierowcy nie ma brata. Kim jest kierowca dla brata ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwiązanie Re: Zakochany gej (normalny). IP: *.net.autocom.pl 12.12.05, 23:37 rozwiązanie zagadki: wsadzić Murzynowi rzodkiewkę w tyłek i ugryżć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porada_erotyczna Re: Zakochany gej (normalny). IP: 83.17.27.* 13.12.05, 00:04 najlepiej zacznij się o niego ocierac i puszczaj mu oczka ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewko_syn_ryba Re: Zakochany gej (normalny). IP: *.autocom.pl 13.12.05, 10:33 Gość portalu: ON napisał(a): > Jak dac do zrozumienia chlopakowi ze mi sie podoba? Mysle ze mu sie podobam > ale... my sie nie znamy :( Pomocy :( A jesteś pewien, że on też jest gejem ?... Odpowiedz Link Zgłoś