Gość: ja tez chce IP: 195.190.143.* 14.12.05, 08:23 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macko4 Re: PiS: kogo przed Trybunał Stanu? 14.12.05, 08:30 To jest tylko szukanie tematow zastepczych. Od razu widac, ze ta banda idiotow nie ma pomyslu na rzadzenie krajem, wiec daja chamstwu "igrzyska". Na ch.. im praca i szanse na normalne zycie w kraju. Jak chcesz normalnie, to emigruj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deliverance Re: PiS: kogo przed Trybunał Stanu? IP: *.speed.planet.nl 14.12.05, 12:39 macko4 napisał: > To jest tylko szukanie tematow zastepczych. Od razu widac, ze ta banda idiotow > nie ma pomyslu na rzadzenie krajem, wiec daja chamstwu "igrzyska". > Na ch.. im praca i szanse na normalne zycie w kraju. Jak chcesz normalnie, to > emigruj... Właśnie wyrządz chamie przysługę temu krajowi i wyemigruj idioto. Bo Twoi idole nie będą już rządić Polską. I nie zapomnij podziękować swoim idolom za "pracę i normalne życie w kraju" kretynie.. Całe GTW pójdzie pięknie pod Trybunał Stanu Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus I smieszno i straszno 14.12.05, 08:36 Ciekawe na ile bedzie to rzeczywiste dochodzenie sprawiedliwosci a na ile polityczny lincz. kwasa nie lubilem - ale mam nadzieje ze go wzorem rewolucji francuskiej nie zetnal na placu zamkowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogalfa Re: A kto przed Trybunał po następnych wyborach? IP: *.bchsia.telus.net 14.12.05, 09:26 Te pomysły z Trybunałem Stanu zakrawają w obecnej sytuacji politycznej, gospodarczej i międzynarodowej Polski na polityczne kretyństwo. Jeżeli są prawdziwe. Oby nie były. Odpowiedz Link Zgłoś
bedulek Michnik broni czerwonych! 14.12.05, 09:39 Wyszczekane pseudodziennikarki o zlasowanych mózgach piszą o "polowaniu na ludzi". Żałuję, że nia ma polowań na czarownice. Długo by się te redaktorzyny nie uchowały. Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Michnik broni czerwonych! 14.12.05, 09:59 bedulek napisał: > Wyszczekane pseudodziennikarki (...) B(i)edulek, naucz Ty się czytać, zanim zaczniesz pisać... Co do trybunału - mam mieszane uczucia. Jeśli ktoś zasłużył - powinien przed nim stanąć. Nie można rezygnować ze ścigania przestępstw. Ale - trzeba najpierw UDOWODNIĆ, że to przestępstwo zaszło. Bo jeśli taki Kwaśniewski (którego zresztą zdecydowanie nie lubię...) stanie przed Trybunałem STanu, a trybunał (najprawdopodobniej...) nie będzie w stanie żadnej jego winy dowieść, to panowie, którzy go tam postawili, ośmieszą sie na dłuuugo... Odpowiedz Link Zgłoś