longwehicle 21.12.05, 07:09 To mi rano wpadło do głowy,niestety idę juz do pracy,wieczorem wrócę do tematu.Zapisałem jako wątek...żeby nie zapomnieć!!!;co)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: okik Re: Czyżby? IP: *.net.autocom.pl 21.12.05, 07:23 Wystarczyłoby zawiązać węzeł jak Słoń Trąbalski... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Czyżby? 21.12.05, 07:43 Kiko!! Zażywam Furosemid!!Życzysz mi śmierci??!!;c)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okik Re: Czyżby? IP: *.net.autocom.pl 21.12.05, 07:48 Broń Panie Boże, polecam tylko stare, wypróbowane sposoby naszych dziadków. Czy to jakiś środek antyforumowy? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Czyżby? 21.12.05, 07:53 Nie!!na odwodnienie,"pompka"za słaba im mniej do pompowania tym lepiej!!;c)) Przy okazji....:"'..ile radosci i przyjemności!!!""!!!;c)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAKOWIAK CIA Re: Czyżby wracała inkwizycja??? IP: *.nsw.bigpond.net.au 21.12.05, 07:33 Michnik juz trzesie portkami Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Czyżby wracała inkwizycja??? 21.12.05, 07:57 kiko!! A tak przy okazji....Czy Wiesz ,że badania samców doprowadziły do epokowego odkrycia 50/50 czyli połowa bardziej sobie ceni odczucia przy siusianiu,druga przy bzykaniu!!!;c))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okik Re: Czyżby wracała inkwizycja??? IP: *.net.autocom.pl 21.12.05, 09:52 Nie wiedziałam, ale przeczuwałam...No i znany syndrom - mts. Znasz ten skrót, oczywiście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.j.l. Re: Czyżby wracała inkwizycja??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 08:13 lo..jak zwykle głebia twojej wypowiedzi stała jest jak nie masz nic do powiedzenia to nie kompromituj tego forum ty musisz byc straszny prostak a takich inkwizycja z PO/wyłapuje na początek, prawda berecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Czyżby wracała inkwizycja??? 21.12.05, 08:21 Razi cię,sciemnij obraz na Trwamie i podgłośnij r.maryja!!.Obowiązkowo zaciągnij beret na bużkę ,na którą sam nie możesz patrzeć!!!.Wesołych medytacji.Inteligencie ze słomą w berecie!!!;c)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Czyżby wracała inkwizycja???do lugaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 08:40 predzej czy później chamie wpadniesz mi w rece wtedy mi to powiedz osobiscie, kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Czyżby wracała inkwizycja???do lugaja 21.12.05, 08:46 Ciponi ,tak jak ty daje w pysk i koniec!!;c)) Wieśniaku za piątke!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: Czyżby wracała inkwizycja???do lugaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 08:48 przez internet, zdziwisz sie dostaniesz wedle życzenia, berecie Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Czyżby wracała inkwizycja???do lugaja 21.12.05, 08:52 Ssiesz czy dmiesz??/Kmiotku!!;c)) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Czyżby wracała inkwizycja??? 21.12.05, 08:47 Zdenerwowałeś się,polecam samo...realizację!!!;c)).Albo wykład o.Dyrektora! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Czyżby wracała inkwizycja??? 21.12.05, 08:58 Możemy wieczorem,obieram karpie,nie będę musiał myć dwa razy rąk z krewki!!!;c)) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Czyżby wracała inkwizycja??? 21.12.05, 09:03 tylko tutaj pęcherza nie wyciągaj ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Czyżby wracała inkwizycja??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 19:42 wieloletniś członek PAX - u Odpowiedz Link Zgłoś