Dodaj do ulubionych

Morderstwo w Prokociumiu...

IP: *.chello.pl 22.12.05, 14:20
Co wiecie o makabrycznym morderstwie w Prokocimiu, czy to wszystko prawda,
ludzie strasznie sie boja, nie wiedza ile było morderstw!?
Obserwuj wątek
    • Gość: Głupie Kocię Re: Morderstwo w Prokociumiu... IP: *.pro.lama.net.pl 23.12.05, 13:25
      Ano starsze panie z ławeczek w parku, cosik na ten temat bajają, że ktoś kogoś
      nożem, że na Wrzosach kobietę poćwiartowano... Nic oficjalnego nie słyszałam, w
      związku z czym teżjestem ciekawa, czy to plotki, a jeśli nie to dalczego nie ma
      żadnych informacji?
      • Gość: gość Re: Morderstwo w Prokociumiu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 10:01
        Jak pisał o tym "Fakt", to myślałam że to tylko bajki i podsycanie psychozy, ale
        przed świętami była notka o tym w "Dzienniku Polskim" - dodatek krakowski :D
        Na wszelki wypadek Park Jerzmanowskich omijam szerokim łukiem, gdy zdarzy mi sie
        iść samotnie :D
        • Gość: Głupie Kocię Re: Morderstwo w Prokociumiu... IP: *.pro.lama.net.pl 27.12.05, 14:02
          Mogę prosić o jakieś konkrety?
          • Gość: gość Re: Morderstwo w Prokociumiu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 14:30
            Rejon ul. Nad Potokiem, okolice wejścia do parku - tam są takie stare rudery...
            W połowie grudnia znaleziono trupa kobiety - odcięta głowa, nogi, ręce,
            praktycznie sam korpus...
            Na Medycynie Sądowej sie głowią kto to jest, w "Dzienniku Polskim" był opis
            jakie są znaki szczególne - zagojone blizny po przypalaniu papierosem na
            ramieniu, blizna pooperacyjna na brzuchu, w okolicach pępka...
            Oceniają że babka mogła miec między 35-45 lat...
            Reszty zwłok nie znaleziono - przynajmniej na razie...
            Równie dobrze mogł ją ktoś zabić w innej dzielnicy miasta, a szczątki przywieźć
            i wyrzucić...
            • Gość: Głupie Kocię Re: Morderstwo w Prokociumiu... IP: *.pro.lama.net.pl 27.12.05, 14:39
              Dzięki za informacje. Trudno o jakikolwiek komentarz do tej sytuacji :(
              Przyjdzie mi zwrócić honory tym, którym uwierzyć nie chciałam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka