sylwia177 22.12.05, 19:40 ktore najlepsze najtansze ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gty Re: radio taxi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 08:22 Najtańsze jest mega i barbakan. 1.80 za kilometr. Reszta 2 lub 2.20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus1982 Re: radio taxi 23.12.05, 08:27 ku.., wszedzie tylko gdzie najtaniej, najwiecej. paranoja. nie stac cie na taxi, jedz MPK> Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia177 Re: radio taxi 23.12.05, 11:33 hehe stac mnie na taxi ale po co mam przeplacac <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Re: radio taxi IP: *.chello.pl 23.12.05, 11:54 ja z Mega nigdy nie bede korzystal, pieprzona mafia taksówkarzy. na szczepańskiej często stoi beżowy mercedes rej KWU xxxx z wąsatym tlusciochem w srodku. kiedys w nocy widzialem jak ten taryfiarz z innym z Mega Taxi zastraszyli i brutalnie zmusili jakiegoś dziadka-taksówkarza z innej korporacji do zmiany miejsca postoju (bo zajmowal im odbry teren). chamstwo, buractwo, drobna gangsterka-oto Mega Taxi. wiem nie mozna uogolniac, ale ja jestem uczulony na Mega i nigdy wiecej z ich uslug nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: radio taxi 23.12.05, 11:57 Ee, ja tam z nimi objechałam w sumie równik dookoła i jakoś złych wspomnień nie mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
raciborek144 Re: radio taxi 23.12.05, 12:37 A ja uwierzyłem w reklamę w radiu Alfa gdzie padły słowa "Radio Taxi Alfa - najtańsze taxi w mieście" do tej pory głównie używałem Barbakana jak było trzeba. i zaryzykowałem, okazało się że 1 km kosztuje 2 PLN, he he Ciekawe, czy byłaby szansa wygrać sprawę w sądzie ? A swoją drogą kiedyś Poznań był droższy, a ostatio znalazłem Taxi w Poznaniu gdzie 1 km kosztuje 1,40 PLN Drogi ten Kraków...oj drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: radio taxi IP: *.netcontrol.pl 23.12.05, 13:14 A po ile w Grosiku? Kiedys byl tani..... Odpowiedz Link Zgłoś