Dodaj do ulubionych

Convector Development

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 15:58
Hej.Szukam przyszych sasiadow budowanego bloku przy ul.Zachodniej!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Foxy Re: Convector Development IP: *.pl.tesco / *.pl.tesco-europe.com 27.12.05, 14:43
      Myslalem ale wybralem Os.Europejskie.Bliskosc paskudnej wielkiej plyty przez
      przyslowiowy plot na pewno wplynie ujemnie na cene m2,szczeze mowiac
      zaniepokoila mnie rowniez liczba reklam dotyczacych tylko jednego budynku-
      przeciez jest to wliczone w cene m2 i do tego nie wiesz co Ci wybuduja 5-10m od
      Twoich okien-taka zaleta budowy 1 bloczku w oderwaniu od reszty.
    • Gość: monias77 Re: Convector Development IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 29.12.05, 02:42
      hej!
      Ja bede Twoja przyszla sasiadka :0. Tez juz szukalam sasiadow na tym forum dwa
      miesiece temu i odezwalo sie wtedy dwie, albo trzy osoby .pozdrawiam :)
      • Gość: sąsiad zza miedzy Re: Convector Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:35
        Radzę się Wam przyjrzeć dokładnie Waszemu blokowi - jak widzę większość scian
        jest wylewana z betonu (!!!). Nie będzicie mieli możliwości wbicia gwoździa w
        ścianę. Niby stoją pustaki z Phorotermu, ale dotychczas niewiele ich użyto.
        • Gość: Miron... Re: Convector Development IP: *.adsl.legend.co.uk 04.01.06, 21:54
          ja tez tam bede mieszkal :-)
    • Gość: tez sasiad Re: Convector Development IP: 213.94.213.* 05.01.06, 05:43
      Pzdr.
      • Gość: Alice Re: Convector Development IP: 217.153.104.* 05.01.06, 14:02
        Fajnie ze sie odezwaliscie. Myslalam, przez moment, ze beda tam mieszkac tylko
        2 osoby ;)
        • Gość: muzyk Re: Convector Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:29
          a w domach z betonu nie ma wolnej miłości...
        • mysleze Re: Convector Development 08.01.06, 13:40
          > Fajnie ze sie odezwaliscie. Myslalam, przez moment, ze beda tam mieszkac
          tylko
          > 2 osoby ;)
          Jest mozliwe ze nie duzo wiecej - troche poroniona inwestycja z reklami we
          wszystkich branzowych gazetach i nie tylko + bilbordy i inserty- oczywiscie
          placi za to z wlasnych pieniedzy deweloper dla tego m2 3900PLN - 5 m od ulicy i
          blokow z plyty!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka