Dodaj do ulubionych

Trendy czy Inspiracje?

31.12.05, 10:54
Jak uważacie - jeśli chodzi o fryzjera - który z salonów jest lepszy?
Obserwuj wątek
    • dorotek_s Re: Trendy czy Inspiracje? 02.01.06, 17:30
      Trendy, ale też nie każde. Np. nie polecam tego na Starowislnej, natomiast bardzo polecam to na Karmelickiem.
      A jesli juz mowa o fryzjerach to prawdziwe cuda z włosami potrafią zrobić w Camille Albane, również na Karmelickiej.
    • anaaaaaa TRENDY 02.01.06, 18:12
      Ja polecam Trendy.I to tuż obok OE-w budynku na parterze osiedla Chmieleniec-
      widać salon jadąc Bobrzyńskiego.Bardzo miła obsługa i szczere wysłuchanie
      swoich wizji :)Oby nie "dobre" złego początki, bo salon nowo-otwarty.
    • 18a1 Re: Trendy czy Inspiracje? 02.01.06, 19:39
      Ja jestem klientka Inspiracji i jestem bardzo zadowolona,pełny profesjonalizm i
      co bardzo ważne niesamowita atmosfera!!ja chodze do pani Reni super obcina,ale
      z tego co zauważyłam w salonie jest dużo zdjęć znanych osób czesanych przez
      starsza fryzjerke z tego salonu ,ale nie wiem jak ma na imie!
      • klata1 Re: Trendy czy Inspiracje? 02.01.06, 22:24
        byłam w "trendy" i tak sobie byłam zadowolona.Owszem obsługa jest miła i sie
        starają ale akurat na mojej głowie nie za bardzo wyszło i musiałam mieć
        poprawiane przez kogoś innego.mam koleżanki którym zrobiły ładną fryzurę.Trzeba
        zaryzykować :)
        • uffa1 Re: Trendy czy Inspiracje? 03.01.06, 13:33
          Bylam i tu i tu.
          Z Inspiracjii nie bylam w ogole zadowolona, mimo iz jasno mowilam jak chce byc
          obcieta, Pani zrobila to zupelnie inaczej..., a do tego tak, ze w tym samym
          dniu bylam u innego fryzjera na poprawke! Dlatego nie polecam.

Natomiast w Trendy bylo calkiem fajnie. Tutaj zdalam sie zupelnie na pomyslunek
          Pani Fryzjerki :), wymyslila calkiem fajna, praktyczna fryzure, dobrala fajny
          kolor wlosow. Jestem zadowolona po tej wizycie.

W obu salonach fryzjerskich obsluga bardzo mila.
          • cracow2 Re: Trendy czy Inspiracje? 03.01.06, 14:27
            A ja z wyżej wymienionych proponuję ERIC STIPA.
            Mają parę salonów w Krakowie, więc łatwo skorzystać. Bardzo miła obsługa. No i
            to co najważniejsze wizaż, a nie tylko zwykłe cięcie włosów. Wiem coś na ten
            temat bo sama mam taki gatunek włosów, że nie każdy fryzjer porafi z nich
            zrobić tzw. "COŚ".
            Na Inspiracjach się zawiodłam, a w Trendach wszystko zależy od tego kto Cię
            obsługuje i strzyże.
            • siil Re: Trendy czy Inspiracje? 03.02.06, 19:14
              bylam w trendy z czystej ciekawosci poniewaz jestem klientka "inspiracje"
              chcialam sie przekonac na sobie kto pisze prawde a kto nie chociaz sa rozne
              gusta!!!i przekonalam sie ze "TRENDY" sa nie dla mnie nie polecam fryzjerki
              maja wycudowane fryzury ale nie znaczy to ze klienki tez takie chca!!!
              fryzjerka z "INSPIRACJE" nie skomentowala tego co zobaczyla:)
              • julia221 Re: Trendy czy Inspiracje? 07.02.06, 21:26
                W Trendy nie bylam, natomiast w Inspiracjach 3 razy. Pierwszy raz bylam nawet
                bardzo zadowolona.
                Natomiast drugi raz byl juz o wiele gorszy, mimo ze obcinala mi ta sama
                fryzjerka. Po tym feralnym razie poszlam do poprawy w centrum Krakowa i nawet
                niezle moja glowa wygladala ;). Niby 'madry Polak po szkodzie', ale chyba mnie
                to nie dotyczy, bo gdy znowu czekala mnie wizyta u fryzjera poszlam z powodu
                braku czasu do Inspiracji. I tutaj Pani z dziwnym usmieszkiem na ustach
                stwierdzila ze ostatnio to u nich nie bywam... (pewnie chodzilo o konkurencje).
                Nawet tego nie skomentowalam.
                No niestety znowu nie bylam zadowolona, ale to juz moja wina (bo wiedzialam jak
                sie moze skonczyc...). Jednego jestem pewna, wiecej juz nie zaryzykuje.
                Chyba pozostane przy fryzjerze na Rynku.

siil napisala 'przekonalam sie ze "TRENDY" sa nie dla mnie nie polecam
                fryzjerki maja wycudowane fryzury ale nie znaczy to ze klienki tez takie
                chca!!! fryzjerka z "INSPIRACJE" nie skomentowala tego co zobaczyla:)'

Jakos bardziej wierze fryzjerkom ktore maja fajne fryzurki, niz takim ktore ich
                nie maja (tutaj wcale nie pisze o Inspiracjach). Bardzo czesto zwracam uwage na
                fryzury samych fryzjerek, bo wiem czego moge sie spodziewac.
                I powiem Ci ze bardzo mi tym zareklamowalac TRENDY, ze chyba sie tam wybiore z
                czystej ciekawosci :).
    • emilia_wr Moim zdaniem Tendy 16.04.06, 20:03
      Tuz przed swietami odwiedzilam Trendy. Jestem bardzo zadowolona i z koloru i z
      obciecia i z uczesania wlosow. Bardzo milo, uzywaja dobrych kosmetykow. Mysle
      ze wybiore sie tez tam nastepnym razem.

W Inspiracjach bylam na samym poczatku Ich dzialania i powiem tak; sa mi
      zupelnie obojetni. Fryzura niby ok, ale sama nic z wlosami nie moglam zrobic...
    • zebrasoma upięcie włosów, kok - Trendy czy Inspiracje? 29.07.06, 18:27
      wybieram się na spore przyjęcie, chę sobie fajnie upiąć włosy lub zrobić koka?
      Kogo polecacie - Trendy czy Inspiracje?
      A makijaż, korzystałyście z usług któregoś z salonów?
      • odike Re: upięcie włosów, kok - Trendy czy Inspiracje? 30.07.06, 11:47
        Ja zdecydowanie polecam TRENDY - ja chodze na Karmelicak, do P. Tomka - POLECAM!!
        • odike Re: upięcie włosów, kok - Trendy czy Inspiracje? 30.07.06, 11:49
          tzn. Karmelicka (literowka).
          No i bynajmniej odpowiedz nie jest do upiecia koka - tego nie robilem :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka