Gość: Pio Wypowiedx dyżurnego MPEC IP: 87.207.40.* 25.01.06, 11:08 " W tym momencie mieszkańcy nie odczuwają żadnych niedogodności, nawet nie wiedzą, że coś się stało" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Wypowiedx dyżurnego MPEC IP: *.autocom.pl 25.01.06, 11:14 wcale nie odczówam ze zamarzam na kozlowku juz od wczoraj, pewnie dlatego ze juz stracilam czucie z zimna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Wypowiedx dyżurnego MPEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 11:53 Wola Duchacka Wschód pomimo tego, ze temperatura kaloryferów obniżyła się w mieszkaniu nadal utrzymuje się temp. około 24 stopnie (+) Gdybym nie czytał tego forum to nic bym o awarii nie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zżżiebnięty Re: Wypowiedx dyżurnego MPEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:05 MPEC wydał komunikat przed chwilą że awaria powinna zostać usunięta do godzin wieczornych dzisiejszego dnia mam nadzieje że nie spędzę nastepnej nocy bez ogrzewania ... na Kozłówku nadal zimno ... Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista Brzmi całkiem znajomo - gdzie ja to już słyszałem? 25.01.06, 19:27 Już wiem:) Pani kierowniczko... Pani kierowniczko, ja to wszystko rozumiem... Ja rozumiem, że wam jest zimno, ale jak jest zima to musi być zimno! Tak? Pani kierowniczko, takie jest odwieczne prawo natury! (Miś) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyziza Re: Awaria ogrzewania w Podgórzu ???!! IP: *.chello.pl 25.01.06, 12:48 Wola Duchacka Zachód środa, godzina 12.50 - kaloryfery zimne ! Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: Awaria ogrzewania w Podgórzu ???!! 25.01.06, 13:25 Tu na Bieżanowie Nowym kaloryfery ledwo ciepłe, jest zimno nadal :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greggy Re: Awaria ogrzewania w Podgórzu ???!! IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 14:59 Godzina 15.00 Os. Lipska - kaloryfery nadal zimne. Dzownilem okolo polnocy do MPECu gdzie pan zapewnil mnie ze rano cieplo poplynie... i ten pan ma chyba zaburzone poczucie czasu, bo rano minelo pare godzin temu. Telefon gdzie zglasza sie awarie - albo zajety, albo nikt nie podnosi sluchawki - zgoroza, kpina i sytuacja niedospuszczalna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_zuza Re: Awaria ogrzewania w Podgórzu ???!! IP: w3cache.* / *.2-0.pl 25.01.06, 15:22 meldujemy sie z Qrdwanowa. dalej chlodne kaloryfery!!! czy ktos cos wie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BL Re: Awaria ogrzewania w Podgórzu ???!! IP: *.net.autocom.pl 25.01.06, 15:32 www.mpec.krakow.pl/mpec/awaria.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Awaria ogrzewania w Podgórzu ???!! IP: w3cache.* / *.2-0.pl 25.01.06, 17:52 17.54 Kurdwanów nadal zimno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Napi Re: Awaria ogrzewania w Podgórzu ???!! IP: 87.207.236.* 25.01.06, 18:29 18:30 Qrwanów, zimno jak jasna ... czy oni zamierzaja to naprawic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Lipskiej Re: Awaria ogrzewania w Podgórzu ???!! IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 18:32 mieszkam na Lipskiej i wyglada to tak, ze kominy nie puszczaja ani dyma. Wiec nie sadze zeby to sie szybko rozwiazalo. Nadal zmino! Dzisiaj opuszczam mieszkanie na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Jesteście sławni !!!!! 25.01.06, 18:59 Na całą Polskę! PAP, Rzepa i inne piszą o awarii c.o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: Awaria ogrzewania w Podgórzu ???!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 19:22 Co nam po sławie, skoro marzniemy!!! Debniki tez marzna.Nawet nie moge dodzwonic sie do MPEC aby dowiedziec sie czy to ta awaria w Podgorzu, czy tez cos zupelnie innego..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beskidzka Re: Awaria ogrzewania w Podgórzu ???!! IP: *.chello.pl 25.01.06, 19:42 Na beskidzkiej wlasnie zaczeli grzac!! Mam nadzieje, ze juz na stale, a nie tylko na noc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midu Re: Awaria ogrzewania w Podgórzu ???!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 19:57 Gołaśka, od 15 minut kaloryfer parzy, grzeją !!! oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmarznięta Re: Awaria ogrzewania w Podgórzu ???!! IP: 87.207.252.* 25.01.06, 20:04 na Wysłouchów nadal kaloryfery zimne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Awaria ogrzewania w Podgórzu ???!! IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 25.01.06, 20:13 u mnie na wyslouchow 51 kaloryferki gorace od wczoraj od 23.50!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Awaria ogrzewania w Podgórzu ???!! IP: *.chello.pl 25.01.06, 21:00 Halszki 31 juz ciepelko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackyy Re: masa ludzi to naprawia IP: *.pro.lama.net.pl 25.01.06, 21:34 Prokocim dziekuje Skawinie za ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: masa ludzi to naprawia IP: *.netcontrol.pl 25.01.06, 23:43 A gdzie to zimno na Kur.... wie? Ja od rana mam gorące kaloryfery. Na Turniejowej dla precyzji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YAsiolek już skończyli spawać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 01:02 mieszkam na przeciwko awarii i obserwuje cała akcje - już chyba skończyli spawać. a wody to ładnie spuścili - jak to zamarzmie to bedzie fajne lodowisko :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raven Mysliwska Lipska NADAL ZIMNO!!!!!! IP: *.chello.pl 26.01.06, 07:51 My nadal mamy lodowate kaloryfery ....... Pan w mpecu powiedział, ze moze koło 11 skończa spawanie i zaczna puszczc ciepło.... Skandal moze pan prezes sie wypowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Mysliwska Lipska NADAL ZIMNO!!!!!! IP: *.autocom.pl 26.01.06, 17:46 Bieżanów,ul.Podłeska 17.45-nadal zimnooooooooooooooooooo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Na Kurdwanowie - zmino jak było tak jest.......... IP: 87.207.75.* 26.01.06, 21:06 ... i figa - ciągle czekamy - a zimno jest nadal :( Rece opadja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chory Re: Na Kurdwanowie - zmino jak było tak jest..... IP: *.chello.pl 26.01.06, 22:12 Jest już ciepło, ale dzięki MPEC jestem chory i zamiast do pracy to na zwolnienie :( I kto mi za to zapłaci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Na Kurdwanowie - zmino jak było tak jest..... IP: *.pro.lama.net.pl 26.01.06, 23:11 Na Lilli Wenedy kaloryfery ledwo cieple (??????) Odpowiedz Link Zgłoś