Gość: informatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:49 Wspaniala decyzja, gratuluje pomyslu i zycze powodzenia w realizacji :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Brawo Panie Marszałku tak trzymać - inwestycje!!! IP: *.seminarium.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:52 Mam nadzieję że powstaną nowe super inwestycje w Krakowie czekam na gmachy opery, filharmonii i inne tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ermik Re: Marszałek Sepioł zaprosił Billa Gatesa IP: *.gw.ip.pl 02.02.06, 22:57 O czym wy piszecie? 5 godzin wczesniej Bill Gates potwierdził otworzenie w WARSZAWIE Centrum Oprogramowania Microsoftu. Jaka inwestycja w Krakowie? Czy dziennikarze z dodstku krakowskiego czytaja wiadomosci PAP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac A czy sprawa nie jest już przesądzona - W-wa? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 02.02.06, 22:57 Z tego co czytam w portalach to Warszawa zgarnia całą pulę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buchachacha Re: Marszałek Sepioł zaprosił Billa Gatesa IP: *.chello.pl 03.02.06, 01:00 TOTALNA PORAŻKA ŻENADA I WTOPA człowieku ha ha ha po ptokach ! zapomnij, niestety to nie jest rozgrywka na poziomie lokalnych watażków ! dlaczego ośmieszyłeś małopolskę ? całe szcżeście że przynajmniej Kraków nie wtopił ..... umieszczaj sobie na wsiach w Zabierzowie lub gdzie chcesz swoją Halę lub cokolwiek a od naszego miasta Wara, doskonale sobie poradzimy bez ciebie, bez Microsoftu i takich śmiesznych - jak kula w płot pomysłów, szkoda że nie zaporsiłeś do Krakowa napoleona on też był w Warszawie albo np. Zgromadzenia RWPG, które także tam kiedyś obradowało. Takie gesty klakierskie i pod publliczkę są fajne, bo jesteśmy fajni ale nie wypada tak ośmieszyć regionu ! A CO SZKODZIŁO ROZMAWIAĆ Z MICROSOFT POLSKA ROK TEMU ? o możliwości inwestowania w Krakowie lub pod nim ? CZY TO BYŁO ZABRONIONE bo z N.Sącza nwet przyszły premier Kluska uciekł - to znaczy jego firemka, MArszałku daj se Pan spokój, zajmij sie rozdawaniem medali strażakom ! bez żenady błagamy, NIGDY WIECEJ. chwała bogu że przynajmniej Prezydent Majchrowski ma wyczucie i wie jak nie należy postępować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeźnik Re: Marszałek Sepioł zaprosił Billa Gatesa IP: *.inet / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 08:55 Mnie pomysł zaproszenia Billa Gatesa bardzo się podoba. Należy ZAWSZE rozmawiać ze WSZYSTKIMI potencjalnymi inwestorami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ermik opinia Stanisława Kracika na temat tego listu IP: *.gw.ip.pl 03.02.06, 06:29 I jeszcze opinia Stanisława Kracika (burmistrza Niepołomic) na temat tego listu (zamieszczona w Gazecie Krakowskiej): "Zanim zaprosiłbym Gatesa do inwestowania w Niepołomicach, zapytałbym go, dlaczego do komputera o wartości tysiąca złotych musimy dopłacać 800 zł za licencję na użytkowanie systemu operacyjnego Windows - mówi Kracik. - Poza tym wydaje mi się, że Gates jako prezes rady nadzorczej Microsoftu nie nadzoruje inwestycji. Ale może się mylę? Może inicjatywa marszałka będzie "strzałem w dziesiątkę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc PUSTA PROPAGANDA, PRZECIEŻ ROK WYBORÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 08:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwan Serioznyj Interiesno, na kakom jazyku prigłaszał . On znajet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:42 tolko polskij i russkij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hege Re: Marszałek Sepioł zaprosił Billa Gatesa IP: *.netcontrol.pl 03.02.06, 09:08 A mnie dziwi naiwna wiara w to, że Microsoft mógłby uruchomić swoje centrum gdzieś poza Warszawą. Ta firma, jak mało która na świecie, musi być zawsze jak najbliżej żłobu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Marszałek Sepioł zaprosił Billa Gatesa IP: *.devs.futuro.pl 03.02.06, 12:16 znam trzy języki,skończyłem studia techniczne z wyróznieniem, studiowalem poza granicami kraju i od kilku miesiecy szukam pracy w Krakowie. Chce pracować w moim rodzinnym miescie , nie chce tułac sie za granica.Jestem u kresu wytrzymałości jak długo jeszcze mam szukać pracę,chyba nie warto było tyle uczyc się, po skonczeniu zawodówki ludzie predzej znajda prace na budowie.Widocznie Polska nie potrzebuje ludzi wykształconych. Rozgoryczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Marszałek Sepioł zaprosił Billa Gatesa IP: 195.116.254.* 03.02.06, 15:06 a na stroni eglowniej gazety napisaliscie ze nie spotkal sie... "Wbrew zapowiedziom Bill Gates nie spotkał się z prezydentem Lechem Kaczyńskim. W imieniu głowy państwa szefa Microsoftu przyjął Andrzej Urbański." czy wy sie wogole czytacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seler-feler Gacie Gatesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:07 Po co? Spieprzy robotę jak przy windowsach. Wyciśnie cytrynkę, kasa pójdzie do gaci Gatesa. Jedzie Bill przez morze - windowsowy travel Posiedzi w Krakowie, zepsuje nam Wawel Heeej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studio wyszalnia Sepioł, sepioł i przesepioł. Wyrwał się z tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:27 zaproszeniem jak Filip z Konopii. Ale szum w mediah jest i o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studio wyszalnia mediach .., of course. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Marszałek Sepioł zaprosił Billa Gatesa IP: 195.214.222.* 04.02.06, 09:15 Sepioł nich nie ściemnia lizodupca dr.Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CV Re: Marszałek Sepioł zaprosił Billa Gatesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:53 Nikt nie zapraszał Gates'a.On sam się wprosił. Gates pod płaszczykiem "inwestycji" planuje zaciśnięcie pętli na internecie także w Polsce. Swobodny,bezpłatny przepływ informacji i e-mail'ów będzie wkrótce historią. Polska to kraj naiwniaków dlatego jego plan jest prosty do zrealizowania. www.prisonplanet.com/articles/february2006/060206internetdoomsday.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzezwo patrzacy Re: Marszałek Sepioł zaprosił Billa Gatesa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.02.06, 06:31 No ale po co Krakowowi inwestycje??? Przeciez jest tu Wawel i rynek. Jest dobrze! :) Odpowiedz Link Zgłoś