Dodaj do ulubionych

Marszałek Sepioł zaprosił Billa Gatesa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:49
Wspaniala decyzja, gratuluje pomyslu i zycze powodzenia w realizacji :D
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Brawo Panie Marszałku tak trzymać - inwestycje!!! IP: *.seminarium.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:52
      Mam nadzieję że powstaną nowe super inwestycje w Krakowie czekam na gmachy
      opery, filharmonii i inne tak trzymać
    • Gość: ermik Re: Marszałek Sepioł zaprosił Billa Gatesa IP: *.gw.ip.pl 02.02.06, 22:57
      O czym wy piszecie?
      5 godzin wczesniej Bill Gates potwierdził otworzenie w WARSZAWIE Centrum
      Oprogramowania Microsoftu. Jaka inwestycja w Krakowie?
      Czy dziennikarze z dodstku krakowskiego czytaja wiadomosci PAP?
    • Gość: mac A czy sprawa nie jest już przesądzona - W-wa? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 02.02.06, 22:57
      Z tego co czytam w portalach to Warszawa zgarnia całą pulę.
    • Gość: buchachacha Re: Marszałek Sepioł zaprosił Billa Gatesa IP: *.chello.pl 03.02.06, 01:00
      TOTALNA PORAŻKA ŻENADA I WTOPA
      człowieku ha ha ha po ptokach ! zapomnij, niestety to nie jest rozgrywka na
      poziomie lokalnych watażków ! dlaczego ośmieszyłeś małopolskę ? całe szcżeście
      że przynajmniej Kraków nie wtopił ..... umieszczaj sobie na wsiach w
      Zabierzowie lub gdzie chcesz swoją Halę lub cokolwiek a od naszego miasta Wara,
      doskonale sobie poradzimy bez ciebie, bez Microsoftu i takich śmiesznych - jak
      kula w płot pomysłów, szkoda że nie zaporsiłeś do Krakowa napoleona on też był w
      Warszawie albo np. Zgromadzenia RWPG, które także tam kiedyś obradowało. Takie
      gesty klakierskie i pod publliczkę są fajne, bo jesteśmy fajni ale nie wypada
      tak ośmieszyć regionu ! A CO SZKODZIŁO ROZMAWIAĆ Z MICROSOFT POLSKA ROK TEMU ? o
      możliwości inwestowania w Krakowie lub pod nim ? CZY TO BYŁO ZABRONIONE bo z
      N.Sącza nwet przyszły premier Kluska uciekł - to znaczy jego firemka, MArszałku
      daj se Pan spokój, zajmij sie rozdawaniem medali strażakom ! bez żenady błagamy,
      NIGDY WIECEJ. chwała bogu że przynajmniej Prezydent Majchrowski ma wyczucie i
      wie jak nie należy postępować.
      • Gość: Rzeźnik Re: Marszałek Sepioł zaprosił Billa Gatesa IP: *.inet / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 08:55
        Mnie pomysł zaproszenia Billa Gatesa bardzo się podoba. Należy ZAWSZE rozmawiać
        ze WSZYSTKIMI potencjalnymi inwestorami.
    • Gość: ermik opinia Stanisława Kracika na temat tego listu IP: *.gw.ip.pl 03.02.06, 06:29
      I jeszcze opinia Stanisława Kracika (burmistrza Niepołomic) na temat tego listu
      (zamieszczona w Gazecie Krakowskiej):
      "Zanim zaprosiłbym Gatesa do inwestowania w Niepołomicach, zapytałbym go,
      dlaczego do komputera o wartości tysiąca złotych musimy dopłacać 800 zł za
      licencję na użytkowanie systemu operacyjnego Windows - mówi Kracik. - Poza tym
      wydaje mi się, że Gates jako prezes rady nadzorczej Microsoftu nie nadzoruje
      inwestycji. Ale może się mylę? Może inicjatywa marszałka będzie "strzałem w
      dziesiątkę".
    • Gość: Gośc PUSTA PROPAGANDA, PRZECIEŻ ROK WYBORÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 08:24
      • Gość: Iwan Serioznyj Interiesno, na kakom jazyku prigłaszał . On znajet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:42
        tolko polskij i russkij.
    • Gość: hege Re: Marszałek Sepioł zaprosił Billa Gatesa IP: *.netcontrol.pl 03.02.06, 09:08
      A mnie dziwi naiwna wiara w to, że Microsoft mógłby uruchomić swoje centrum
      gdzieś poza Warszawą. Ta firma, jak mało która na świecie, musi być zawsze jak
      najbliżej żłobu.
    • Gość: absolwent Re: Marszałek Sepioł zaprosił Billa Gatesa IP: *.devs.futuro.pl 03.02.06, 12:16
      znam trzy języki,skończyłem studia techniczne z wyróznieniem, studiowalem poza
      granicami kraju i od kilku miesiecy szukam pracy w Krakowie. Chce pracować w
      moim rodzinnym miescie , nie chce tułac sie za granica.Jestem u kresu
      wytrzymałości jak długo jeszcze mam szukać pracę,chyba nie warto było tyle
      uczyc się, po skonczeniu zawodówki ludzie predzej znajda prace na
      budowie.Widocznie Polska nie potrzebuje ludzi wykształconych. Rozgoryczony
    • Gość: ciekawy Re: Marszałek Sepioł zaprosił Billa Gatesa IP: 195.116.254.* 03.02.06, 15:06
      a na stroni eglowniej gazety napisaliscie ze nie spotkal sie...
      "Wbrew zapowiedziom Bill Gates nie spotkał się z prezydentem Lechem Kaczyńskim.
      W imieniu głowy państwa szefa Microsoftu przyjął Andrzej Urbański."
      czy wy sie wogole czytacie???
    • Gość: seler-feler Gacie Gatesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:07
      Po co? Spieprzy robotę jak przy windowsach.
      Wyciśnie cytrynkę, kasa pójdzie do gaci Gatesa.

Jedzie Bill przez morze - windowsowy travel
      Posiedzi w Krakowie, zepsuje nam Wawel
      Heeej!
    • Gość: studio wyszalnia Sepioł, sepioł i przesepioł. Wyrwał się z tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:27
      zaproszeniem jak Filip z Konopii. Ale szum w mediah jest i o to chodzi.
      • Gość: studio wyszalnia mediach .., of course. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:30
    • Gość: Rysiek Re: Marszałek Sepioł zaprosił Billa Gatesa IP: 195.214.222.* 04.02.06, 09:15
      Sepioł nich nie ściemnia lizodupca dr.Rydzyka
    • Gość: CV Re: Marszałek Sepioł zaprosił Billa Gatesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:53
      Nikt nie zapraszał Gates'a.On sam się wprosił.
      Gates pod płaszczykiem "inwestycji" planuje zaciśnięcie pętli
      na internecie także w Polsce.
      Swobodny,bezpłatny przepływ informacji i e-mail'ów będzie wkrótce historią.
      Polska to kraj naiwniaków dlatego jego plan jest prosty do zrealizowania.

www.prisonplanet.com/articles/february2006/060206internetdoomsday.htm
    • Gość: trzezwo patrzacy Re: Marszałek Sepioł zaprosił Billa Gatesa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.02.06, 06:31
      No ale po co Krakowowi inwestycje??? Przeciez jest tu Wawel i rynek. Jest dobrze! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka