Gość: JAZZ IP: *.crowley.pl 05.02.06, 21:38 Dziś wieczorem przejeżdżałem obok TANDETY. Wydaje mi się, że to taka sama konstrukcja jak ta tragiczna z Chorzowa. Czy ktoś może zaprzeczyć albo potwierdzić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
montenuovo Re: HALA TANDETY JAK TA W CHORZOWIE 05.02.06, 23:06 i tak i nie. ja bym dyskutował. Odpowiedz Link Zgłoś
priekrasna.brunhilda i tak i nie 05.02.06, 23:15 > Dziś wieczorem przejeżdżałem obok TANDETY. Wydaje mi się, że to taka sama > konstrukcja jak ta tragiczna z Chorzowa. Czy ktoś może zaprzeczyć albo > potwierdzić ? Tandeta, jak sama nazwa wskazuje, może być de facto tandetna i z racji wieku może być już wpisana do rejestru zabytków klasy dwuzerowej (dla młodzieży i niegramotnych: chodzi o występujący już tylko śladowo napis "00" na drzwiach publicznych świątyń dumania nie będących obiektami kultu religijnego), w przypadku Tandety chodzi też o otoczenie służące do spotkań integracyjnych o podłożu fizjologicznym pewnej niszowej grupy ludności Krakowa oraz gości zagranicznych. Konstrukcja podobna? a do czego podobna tego najstarsi mieszkańcy nie pamiętają. Bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: HALA TANDETY JAK TA W CHORZOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 23:29 Wydaje Ci się ?? I tak jadąc i zerkając na ten hangar tak Ci się zaczęło wydawać ?? To trochu mało odkrywcze. hmmm... Prawdę mówiąc wszystkie hale wydają się być podobne patrząc na nie z zewnątrz. Widok z zewnątrz nic nie jest w stanie powiedzieć o zastosowanych rozwiązaniach konstrukcyjnych ani też o wytrzymałości i jakości materiałów użytych do budowy hali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: HALA TANDETY JAK TA W CHORZOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 09:07 trochę a nie trochu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: HALA TANDETY JAK TA W CHORZOWIE 07.02.06, 09:29 U niektórych Krakusów jednak "trochu" albo "troszki" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosica77 Re: HALA TANDETY JAK TA W CHORZOWIE 13.02.06, 16:32 W Chorzowie???? A może jednak w Ktowicach :-) buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gosica77 Re: HALA TANDETY JAK TA W CHORZOWIE 13.02.06, 16:33 W Chorzowie???? A może jednak w Katowicach :-) buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś