Dodaj do ulubionych

NIE MOGE SIE DOCZEKAC

08.02.06, 20:59
Momentu w ktorym zasiedle moja PEKAJACA klatke w Barcelonie, gdzie na pewno
jakis zwyrodnialec bedzie trzymal koszmarne bydle co to o 4 rano zrywac
bedzie na nogi wscieklym ujadaniem, gdzie chlodna woda o poranku, gdzie swad
spalonych ryb od sasiadow bedzie na porzadku dziennym, gdzie kolejny
psychopata bedzie mi myl przd oknami swoja lagune zaburzajac moje poczucie
smaku,gdzie brac studencka bedzie urzadzac calonocne libacje, gdzie chodniki
nie odsniezone a wielokrotne monity do tych krwiopijcow z NM pozostaja bez
echa !
Obserwuj wątek
    • trineo Re: NIE MOGE SIE DOCZEKAC 08.02.06, 21:07
      podziwu godny z pana męczennik.Za jakie grzechy musi pan zasiedlić "to okropne
      miejsce" Barceloną zwane???????
      • gilu9986 Re: NIE MOGE SIE DOCZEKAC 08.02.06, 21:11
        mam pytanie.
        czy w Krakowie nie ma innego osiedla?
        czy ktoś kazał Panu właśnie tutaj kupować mieszkanie?
    • zerozeroraz Re: NIE MOGE SIE DOCZEKAC 08.02.06, 21:10
      amen! :)
      • anoana Re: NIE MOGE SIE DOCZEKAC 08.02.06, 21:41
        I niech nie oszczędzi "Pana" żadna złośliwość rzeczy martwych: od krawężnika
        pod blokiem po uczczelkę w kranie w mieszkaniu. Tak żeby nie zabrakło wątków do
        narzekania, a życie upływało w barcelońskim koszmarze (a wie Pan że na dodatek
        prawdopodobieństwo, że każdy sąsiad może mieć psa i "bachora" - równocześnie
        jest spore???)
        :)
        Amen
    • tomeyk Re: NIE MOGE SIE DOCZEKAC 08.02.06, 22:19
      > Momentu w ktorym zasiedle moja PEKAJACA klatke w Barcelonie, gdzie na pewno

Ciekawe, ja zamierzam zasiedlić mieszkanie, ale może w Barcelonie niektórzy
      kupili sobie klatki :P
      • gilu9986 Re: NIE MOGE SIE DOCZEKAC 08.02.06, 23:15
        no i oczywiście zapomniał Pan o nieodśnieżonych chodnikach, gdzie jest naprawde
        bardzo ślisko, że czasem nie świeci żarówka na klatce nie wspomne(co jest dość
        istotne mieszkając na klatce:P)

i wedłyug mnie dość poważnym problemem jest też potrzeba wpisywania kodu do
        bramki, przez co m ożna zmrznąć w zimie.....
        • maximus_ttt Re: NIE MOGE SIE DOCZEKAC 09.02.06, 08:23
          Napisalem "w klatce", gdyz niezwykle mnie rozbawil post w ktorym ktos napisal o
          naszych okropnych mieszkaniach na OE ze to ciasne klatki. Dla jasnosci - nie
          zamierzam mieszkac na klatce - schodowej. Dopisuje do listy plag Egipskich
          jakie spadly na OE - wrzesczace bachory, spalone zarowki na klatce, bramke z
          kodem gdzie zgrabialymi palcami trzeba wklepywac jakies kretynskie kombinacje
          od siebie dodaje (tez z forum) malaryczny post-bagienny klimat i znaczne
          inwersje temperatur (podejrzewam ze znajdujemy sie rowniez na jedynym w tej
          czesci Europy uskoku tektonicznym).
          • niedobrax2 Rewelacja !!! 09.02.06, 08:55
            ha ha ha ! dobre, zapomnieliście jeszcze , ze niebawem wiosna/lato i trzeba
            będzie się jeszcze zmagać z wiecznie nieskoszonym europejskim trawnikiem!!!
            Wasze wypowiedzi uzupełniam jeszcze o karaluchy, które wkrótce zagnieżdżą sie
            wraz z Wami w Waszych europejskich mieszkaniach oraz bezdomnych, ktorzy będą
            koczować w rejonach kotłowni i ewentualnie w garażach.
          • chieftain Re: NIE MOGE SIE DOCZEKAC 09.02.06, 08:55
            nie zapomnij dodać do tych plag egipskich zamarzających od wewnatrz okien i
            zawiasow okiennych(sic!).
            pozdr.
          • tomeyk Re: NIE MOGE SIE DOCZEKAC 09.02.06, 09:27
            to ja jeszcze przypomnę o potwornym zapyleniu powietrza. I o operatorach
            dźwigów, załatwiających swoje potrzeby z wysokości swojej kabiny. I o ludziach
            (również z forum) którzy dla innych są wilkami.
    • chieftain Re: NIE MOGE SIE DOCZEKAC 09.02.06, 09:05
      acha i tabuny myszy pchających sie drzwiami i oknami...
      pozdr.
    • hadler Re: NIE MOGE SIE DOCZEKAC 09.02.06, 09:24
      Witam ponownie na gościnnym forum. Pozwolą państwo,że wtrące swoje trzy grosze -
      otóz ktoś o wdzięcznie brzmiącym nicku maximus - zakpił, zadrwił sobie brzydko
      z narzekajacych mieszkańców, narzekających na niedoróbstwo róznorakie warbudu-
      wykonawcy i niemrawo a nawet wcale (tak z narzekań wygląda) nie broniący tych,
      ktorym te buble sprzedaje-Novo Mar - opinia zrodziła sie na bazie krytycznych
      postow mieszkańców - Wymyślają sobie to wszystko właściciele mieszkań
      na "Osiedlu Europejskim"?, czy też może człowiek o nicku "maximus" to
      przedstawiciel albo warbudu(wykonawcy), czy też przedstawiciel przedmiotowego
      dewolopera?. Ku refleksji ta krótka uwaga, bo kpić z tych, ktorych się oszukuje
      (jeżeli sie oszukuje) to szczyt beszczelności, nadto z boku łatwiej dostrzec,
      (nie przeszkadzaj emocje zaangażowanego). Ale to wszystko w trybie warunkowym
      piszę, bo mam to szczęście nie mieszkać na osiedlu o prestiżowo brzmiącej
      nazwie. Nie podoba mi się wszelka niesprawiedliwość, dlatego pozwoliłem sobie
      na ta krotką uwagę. Zacynam współczuć mieszkańcom /startuja ze słabszej
      pozycji/ dlatego zrobię sobie przerwę w odwiedzaniu państwa na czas jakiś.
      Nawet muszę bo ja tylko prosty chłop, nie nadążający za trendami współczesnymi.
      Wsponę tylko jeszcze,że jest w POlsce taka instytucja ja Nadzór budowlany.
      Powodzenia zycze i nastepnego razu .....
      • maximus_ttt Re: NIE MOGE SIE DOCZEKAC 09.02.06, 09:53
        hadler : nie moge nie odniesc sie do Twojego belkotu.Otoz:nie jestem
        przedstawicielem warbudu, nie jestem przedstawicielem przedmiotowego dewelopera,
        nie jestem rowniez przedstawicielem narodu zydowskiego, masonem ani cyklista.
        Jestem szczesliwym(poki co) posiadaczem nowego lokum na tym padole lez jakim
        jest OE. Jezeli Cie razi wszelka niesprawiedliwosc to sie zapisz do Akcji
        Humanitarnej J. Ochojskiej albo do Towarzystwa Opieki nad Zwierzetami (o ile
        takowe jeszcze istnieje) a nie trac swojego cennego czasu ktory moglbys
        poswiecic na pomoc biednym i ucisnionym, na wypisywanie podobnych bredni.
        • anoana Re: NIE MOGE SIE DOCZEKAC 09.02.06, 10:04
          Myślę, że te wszystkie plagi to NIC-przy nieprzespanych nocach, które się
          zbliżają z powodu nadejścia potomka.Dlatego -doradzam odpoczynek emocjonalny i
          duzą dawke humoru dla przyszłego super tatusia-maximusa...
          (punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia-poczekamy...)

Pozdrawiam z - napewno zakomarzonego juz krótce- OE
          :))
          • maximus_ttt Re: NIE MOGE SIE DOCZEKAC 09.02.06, 10:12
            anoana : mimo ze nadejscie drugiego potomka zbliza sie wielkimi krokami, sypiam
            smacznie i gleboko :)Jak znam zycie to komary z OE to nia sa zwykle komary. Z
            pewnoscia jakies aegypti co to zolta febre przenosza, przywleczone z Izraela
            przez NM.
            • chieftain Re: NIE MOGE SIE DOCZEKAC 09.02.06, 11:26
              maximus! chamuj, bo twoje uwagi robią się niesmaczne.Buraczejesz na odległość a
              z tym nie jest ci do twarzy...pozdr.
              • maximus_ttt Re: NIE MOGE SIE DOCZEKAC 09.02.06, 11:29
                chamuj hamie czy hamuj chamie ? pozdr
                • chieftain Re: NIE MOGE SIE DOCZEKAC 09.02.06, 11:37
                  zastopuj chłopie...niekoniecznie chamie.
        • e-nick Re: NIE MOGE SIE DOCZEKAC 09.02.06, 10:31
          Maximus - robisz się coraz bardziej niemiły . Zanim zaczniesz nazywać cudze
          wypowiedzi bełkotem , zacznij się przyglądać swoim . Odnoszę wrażenie , że całą
          swoją energię zużywasz na zaczepianie innych Forumowiczów . Może już czas
          przenieść się na inne podwórko . A , i nie fatyguj się . Nie musisz mnie
          ripostować , bo i tak nie odpiszę . Pozdrawiam - mimo wszystko .
          • maximus_ttt Re: NIE MOGE SIE DOCZEKAC 09.02.06, 10:34
            e-nick: mimo wszystko sie pofatyguje, nie mam zamiaru przenosic sie na inne
            podworko.mimo wszystko pozdrawiam
    • pawel-news no i jeszcze ... samochody. 12.02.06, 14:39
      samochody na chodnikach , na ulicach, stojace, przejzdzajace ...
      horror.
      • oldhorsys Re: no i jeszcze ... samochody. 15.03.06, 14:48
        wszystko zle i nieodbrze! ale za to jak wesolo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka