wodnik74 21.11.02, 11:20 w Ameryce - już dawno żaden film oglądany w telewizji mnie tak nie wciągnął do reszty (oczywiście oprócz "M ja miłość"). :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.67 Re: Dawno temu.. 21.11.02, 11:33 to tak jak mnie, dokładnie tak samo. A co do M jak miłość... to ulubiony serial mojej żony (nie ogląda innych tasiemców, ale dla tego właśnie filmu odstawia inen zajęcia). Co ciekawe, ja też to oglądam, choć z pewnym dystansem. Ale tak jak żona - innych tego typu nie oglądam, szczególnie Plebanii, widziałem kiedyś kawałek tego - to aż mnie prawie zemdliło od tego jawnego dydaktyzmu, bogoojczyźniaństwa, szablonowości i patosu doklejonego na siłę do spraw banalnych. błeeeee, nie znoszę takich filmów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
picipolo1 Re: Dawno temu.. 21.11.02, 11:52 ehh panowie czasami mnie zaskakujecie! tylko nie wiem czy pozytywnie czy tez negatywnie?ale nie mnie oceniac innych, wiec zachowam swoje zdanie na ten temat dla siebie jakie ono by niebyło.(a wiem jakie jest).co do samego filmu w szerokim tego słow pojeciu to musze wam wyznac ze mdli (słówko zaporzyczone od adasia)na nowe produkcje.nikt juz niepotrafi nic dobrego wymyslic tylko wciaz to samo z serialu robi sie film fabularny a z filmu fabularnego serial. ostatnio odkryłem w sobie nowa pasje.mianowice nic nierobienia i spania.jak niespie to mysle o mojej pasji nicnierobienia,natomiast jak spie to nic nierobie i takiukład najbardziej ostatnio mi odpowiada. pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Dawno temu.. 21.11.02, 11:55 Hej! Znowu się nabrałeś - żartowałąm z tą M jak miłość. Tzn. wiem, że wciągają, ale technicznie nie mam możliwości - albo jestem w pracy, albo jak oglądam TV to zwykle z narzeczonym, który tak szybko przeskakuje pilotem te filmy, że nic nie zdąży mnie wciągnąć :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
picipolo1 Re: Dawno temu.. 21.11.02, 12:01 wodnik74 napisała: > Hej! Znowu się nabrałeś - żartowałąm z tą M jak miłość. Tzn. wiem, że wciągają, > > ale technicznie nie mam możliwości - albo jestem w pracy, albo jak oglądam TV > to zwykle z narzeczonym, który tak szybko przeskakuje pilotem te filmy, że nic > nie zdąży mnie wciągnąć :)))) hmm jak to napisałaś/eś zartowałam? wiem ze nie jestem az tak bystry,ale nick wodnik kojarzył mi sie z meskim? ale nic to!i tak cie lubie,a nawet bardzo lubie!tylko smuci mnie ten twój narzyczony.bo gdybys jeszcze była "wystrzałowa"kobietai jego by niebyło to chyba bym cie pokochał!!!! serdecznie pozdrawiam ja czyli picipolo oraz moje kudłate mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Dawno temu.. 21.11.02, 12:17 picipolo1 napisał: nick wodnik kojarzył mi sie z meskim? widzisz jaka niespodzianka! tylko smuci mnie ten twój narzyczony. mnie cieszy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph cholerny świat.. 21.11.02, 12:02 a pamiętałem, że ma być w telewizorze... i przegapiłem. smutno:( Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: cholerny świat.. 21.11.02, 12:15 masz szansę, bo będzie jeszcze druga część - tylko nie wiem kiedy... Odpowiedz Link Zgłoś