Gość: M.C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:41 Jaką mozecie polecić mi siłownie w Krakowie,znajdującą sie blisko centrum,gdzie będzie można tam chodzić w godzinach porannych.Byłbym wdzięczny,jak ktoś napisze również,ile kosztują karnety,itd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bullock Re: Siłownia w Krakowie 19.02.06, 21:51 Budynek Technikum Mechanicznego - Aleje. Karnet miesięczny chyba 40-50 bez ogra-niczenia czasowego. Miła, profesjonalna obsługa, szatnia, prysznice, sauna, solarium, opieka trenerów (certyfikat). Ponadto mozliwość parkowania samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik1982 Re: Siłownia w Krakowie 20.02.06, 21:53 Ja polecam siłownie na Krakowskiej 21 "Multi Fitness". Bardzo miła obsługa. Jest trener który za free układa program ćwiczeń(on jest tam obecny codziennie). Otwarta jest od 7-22 więc to też duży plus. Co do cen dla faceta to nie wiem, ja mam kupiony karnet na 1 aerobik w tygodniu + siłownie kiedy chce i ile chce (nawet codziennie) za 67 zł. O siłowni na w tech. mechanicznym tez szłyszałam dużo dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś