mikolaj7 25.11.02, 18:10 stawiam 1-0 dla nas :)) moze jakies zaklady? zwyciezcy dziela cala pule, he? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mikołaj Re: Typujemy Schalke!!!!Jedziemy 3-1 dla WISŁY!! IP: *.acn.waw.pl 25.11.02, 18:50 mikolaj7 napisał: > stawiam 1-0 dla nas :)) > > moze jakies zaklady? zwyciezcy dziela cala pule, he? ;-)) > > Ich stimme:)) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu 2:1 dla Wisły 25.11.02, 19:19 A ja mecz oglądać będę w wiślackiej knajpie na ul. sw. Marka - Non Iron !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: 2:1 dla Wisły 25.11.02, 19:41 faciu napisał: > A ja mecz oglądać będę w wiślackiej knajpie na ul. sw. Marka - > Non Iron !!! > ano wlasnie, gdzie bedzie mozna obejrzec mecz? myslalem, o pojsciu do jakiejs knajpy, ale gdzie, wybor chyba nie jest taki duzy, jak przy mundialu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete79 Re: Typujemy Schalke!!!! IP: *.net.autocom.pl 25.11.02, 19:30 Schalke 04 Wisla :) nie żartuję - 4:0 dla naszych... Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Typujemy Schalke!!!! 28.11.02, 17:27 Właśnie się zaczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Typujemy Schalke!!!! 28.11.02, 17:45 mikolaj7 napisał: > moze jakies zaklady? zwyciezcy dziela cala pule, he? ;-)) A jakie są nagrody? :) Stawiam 0-0 (meczu nie oglądam, więc może już teraz jest więcej ;P) :) Btw, mógłby ktoś czasem zapodać aktualny wynik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Typujemy Schalke!!!! 28.11.02, 17:56 Zapodaję: Na razie masz rację! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Typujemy Schalke!!!! 28.11.02, 18:02 yennzfiolkowymioczami napisała: > Zapodaję: Na razie masz rację! > :)) Hmmm, na razie nic nie powiem, żeby nie zapeszyć :) Czekam na informacje od fundatora M7 na temat nagród :) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Typujemy Schalke!!!! 28.11.02, 18:09 Znów zapodaję: mamy gola!!! 1:0 Shalke strzeliło samobója! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Typujemy Schalke!!!! 28.11.02, 18:11 yennzfiolkowymioczami napisała: > Znów zapodaję: mamy gola!!! > 1:0 > Shalke strzeliło samobója! Hehe, widziałem :D Qrde, i nici z nagrody :( Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Typujemy Schalke!!!! 28.11.02, 18:13 Pech... A ja, qrcze, literówkę z rozpędu strzekiłam: Schalke a nie Shalke, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Typujemy Schalke!!!! IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 18:14 yennzfiolkowymioczami napisała: > Pech... > A ja, qrcze, literówkę z rozpędu strzekiłam: Schalke a nie Shalke, rzecz jasna. Schalke 04 rzecz jasna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 144s Re: Typujemy Schalke!!!! IP: *.ksk.net.pl 28.11.02, 18:15 Mógł nam dać karnego!!! Dobrze, że Duńczyk strzelił.Będzie chyba dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Typujemy Schalke!!!! 28.11.02, 18:18 A teraz zapodaję koniec pierwszej połowy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołąj Re: Typujemy Schalke!!!! IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 18:19 yennzfiolkowymioczami napisała: > A teraz zapodaję koniec pierwszej połowy:)))))) kto był pierwszy?::)) mikolaj24 Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Typujemy Schalke!!!! 28.11.02, 18:28 ale w tej samej minucie! wypominasz mi kilka sekund opóźnienia?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Typujemy Schalke!!!! IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 18:30 yennzfiolkowymioczami napisała: > ale w tej samej minucie! wypominasz mi kilka sekund opóźnienia?! Nie!Kobiety maja pierwszenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Typujemy Schalke!!!! 28.11.02, 18:32 Dziękuję, dżentelmenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac SEDZIO TY ! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 18:14 On ma u mnie KROPKE! 2 karne dla Wisly, ewidentne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołąj Re: SEDZIO TY !No właśnie!!! IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 18:15 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > On ma u mnie KROPKE! 2 karne dla Wisly, ewidentne! Co za Dupek! Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: SEDZIO TY !No właśnie!!! 28.11.02, 18:17 Czy teraz jest przerwa na reklamę? Wszyscy naraz cos nagle napisali ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołąj Re: SEDZIO TY !No właśnie!!!Dopiero teraz IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 18:18 wodnik74 napisała: > Czy teraz jest przerwa na reklamę? Wszyscy naraz cos nagle napisali ... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: SEDZIO TY !No właśnie!!! 28.11.02, 18:19 wodnik74 napisała: > Czy teraz jest przerwa na reklamę? Wszyscy naraz cos nagle napisali ... Na to wygląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: SEDZIO TY !No właśnie!!! 28.11.02, 18:20 Nieprawda! ja tu ciągle piszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołąj Re: SEDZIO TY !No właśnie!!! IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 18:21 yennzfiolkowymioczami napisała: > Nieprawda! ja tu ciągle piszę A ja to hobbit , albo duszek? Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: SEDZIO TY !No właśnie!!! 28.11.02, 18:23 Gość portalu: Mikołąj napisał: > A ja to hobbit , albo duszek? Ależ oczywiście, że nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołąj Re: SEDZIO TY !No właśnie!!! IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 18:25 yennzfiolkowymioczami napisała: > Gość portalu: Mikołąj napisał: > > > A ja to hobbit , albo duszek? > > Ależ oczywiście, że nie! Skąd wiesz?:))) Pisze teraz z swojej norki w hobbitonie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołąj Re: SEDZIO TY !No właśnie!!!Zaraz druga polowa IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 18:26 Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: SEDZIO TY !No właśnie!!! 28.11.02, 18:34 nie wiedziałam, ze w hobbitonie jest internet;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urażony Mikolaj Re: SEDZIO TY !No właśnie!!! IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 18:35 yennzfiolkowymioczami napisała: > nie wiedziałam, ze w hobbitonie jest internet;) A dlaczego by nie?Też sie rozwijamy Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: SEDZIO TY !No właśnie!!! 28.11.02, 18:39 Gość portalu: Urażony Mikolaj napisał(a): > A dlaczego by nie?Też sie rozwijamy nie chciałam cię urazić - sorry;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: SEDZIO TY !No właśnie!!! 28.11.02, 18:32 yennzfiolkowymioczami napisała: > Nieprawda! ja tu ciągle piszę No, ja też :) I ubolewam, że poza tym jednym wątkiem nikogo nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: SEDZIO TY !No właśnie!!!Fart naszych! IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 18:34 Słupek i na pustą "goryl"(asamoach)Nie trafia Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: SEDZIO TY !No właśnie!!! 28.11.02, 18:44 A jednak ktoś tu jest oprócz nas - przed chwileczką na wątku o grobach bluetab!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: SEDZIO TY !No właśnie!!! 28.11.02, 18:48 yennzfiolkowymioczami napisała: > A jednak ktoś tu jest oprócz nas - przed chwileczką na wątku o grobach bluetab! > ! Dopiero teraz :) Bo ja już z nudów zdjęcia tramwajów oglądam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołąj Re: SEDZIO TY !No właśnie!!! IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 18:48 yennzfiolkowymioczami napisała: > A jednak ktoś tu jest oprócz nas - przed chwileczką na wątku o grobach bluetab! > ! I Skks!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Nieskutecznosc :((( 28.11.02, 18:26 Uche powinien zrobic za kare sto okrazen wokol Rynku !!! takie pudlo :((( Wisla przytlacza sama iloscia sytuacji, szkoda, ze zawsze brakuje troche szczescia. teraz najwazniejsze to cisnac dalej!! szalke juz sie nie moze pozbierac po jednym golu, trzeba dorzucic jeszcze dwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołąj Re: Nieskutecznosc :(((RAcja IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 18:27 mikolaj7 napisał: > Uche powinien zrobic za kare sto okrazen wokol Rynku !!! > > takie pudlo :((( > > Wisla przytlacza sama iloscia sytuacji, szkoda, ze zawsze > brakuje troche szczescia. > > teraz najwazniejsze to cisnac dalej!! szalke juz sie nie > moze pozbierac po jednym golu, trzeba dorzucic jeszcze > dwa!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Czy ja tam widzialem tEquille?! 28.11.02, 18:28 jak Boga kocham, wydawalo mi sie, ze pod koniec pierwszej polowy ktorys Wislak szarzowal prawa strona, pokazali zblizenie i w tle byl tEq :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 ufff 28.11.02, 18:34 jeszcze nie odszedlem od kompa, a juz tam w tle basalaj kwiczy 'slupek!!!', no na szczescie tylko slupek. spadam ogladac i sie niezdrowo podniecac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: ufff 28.11.02, 18:36 u mnie kompik obok telewizora stio, więc nie mam takiego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołąj Re: ufff IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 18:37 yennzfiolkowymioczami napisała: > u mnie kompik obok telewizora stio, więc nie mam takiego problemu Ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Typujemy Schalke!!!!Ufffffff! IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 18:43 Prawie gol dla Schalke 04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby dziady pieprzone - jak mawiał mój dziadek... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.11.02, 18:48 ...ale Schalke jeszcze większe:) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: dziady pieprzone - jak mawiał mój dziadek... 28.11.02, 18:49 to ile tego jest? z 5 :0 dla szalki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: dziady pieprzone - jak mawiał mój dziadek... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.11.02, 18:49 1-0 dla naszych - po samobóju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołąj Re: dziady pieprzone - jak mawiał mój dziadek... IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 18:50 skks napisał: > to ile tego jest? z 5 :0 dla szalki? 1-0 Dla.........................Wisl po golu zawodnika..............Sckalkey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby sędzia kalosz kury doić!!! n/t IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.11.02, 18:51 Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: dziady pieprzone - jak mawiał mój dziadek... 28.11.02, 18:52 A wolelibyście, żeby było odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: dziady pieprzone - jak mawiał mój dziadek... 28.11.02, 18:53 !!!!! cupiał skorumpował zawodnika? pewnie tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: dziady pieprzone - jak mawiał mój dziadek... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.11.02, 18:55 jeśli jeszcze czegos w końcu nie strzelą, będzie odwrotnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Nawałka : "Wisła kontroluje grę" i... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.11.02, 18:53 ...narzuca swój styl gry...huehuehue raczej bezstyl Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: dziady pieprzone - jak mawiał mój dziadek... 28.11.02, 18:55 skks napisał: > to ile tego jest? z 5 :0 dla szalki? Powinieneś zapytać, co to za mecz :P Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: dziady pieprzone - jak mawiał mój dziadek... 28.11.02, 18:56 juzem sie pytał:) i wiem!! wisła - szalka:) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: dziady pieprzone - jak mawiał mój dziadek... 28.11.02, 18:58 Wiecie co, dawno nie widziałam takiego tempa .... pozdrawia wodnik pełen uznania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami witaj Wodniku! 28.11.02, 18:59 Wreszcie jakaś kobieta! Już myślałam, że przez cały czas będę sama z facetami! Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: witaj Wodniku! 28.11.02, 19:05 yennzfiolkowymioczami napisała: > Wreszcie jakaś kobieta! Już myślałam, że przez cały czas będę sama z facetami! W życiu sama nie!!! Jestem i czuwam! :))) ale meczu nie oglądam ... Za to podziwiam waszą podzielnośc uwagi - tu kopnięcie, tu post, tu słupek, tu post itd. itd. :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołąj Re: witaj Wodniku! IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 19:07 wodnik74 napisała: > yennzfiolkowymioczami napisała: > > > Wreszcie jakaś kobieta! Już myślałam, że przez cały czas będę sama z facet > ami! > > W życiu sama nie!!! Jestem i czuwam! :))) ale meczu nie oglądam ... Za to > podziwiam waszą podzielnośc uwagi - tu kopnięcie, tu post, tu słupek, tu post > itd. itd. :)))))))) Huges Złapał piłke, odbił od ziemi i daaaleko wykopal!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: dziady pieprzone - jak mawiał mój dziadek... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.11.02, 18:59 bo Wisła "opanowała środek pola i narzuca swój styl gry":))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołąj Przed chwilą kolega Baszczyński... IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 19:02 ...Powiedzial kkurwa Mać Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: dziady pieprzone - jak mawiał mój dziadek... 28.11.02, 19:03 wisła nie umi grac w piłke!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: dziady pieprzone - jak mawiał mój dziadek... 28.11.02, 19:04 ale szalka nie umie strzelać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: dziady pieprzone - jak mawiał mój dziadek... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.11.02, 19:06 to tyż prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: dziady pieprzone - jak mawiał mój dziadek... 28.11.02, 19:08 a jednak nie - 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Wisła tak uspokoiła grę, że właśnie już tylko.. IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.11.02, 19:09 remisuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: dziady pieprzone - jak mawiał mój dziadek... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.11.02, 19:05 kury macać, a nie w piłkę grac:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: dziady pieprzone - jak mawiał mój dziadek... 28.11.02, 19:09 skks napisał: > juzem sie pytał:) i wiem!! wisła - szalka:) Aaaa, to przepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMikołąj Re: Typujemy Schalke!!!!ŁAAAAAAAAAAA IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 19:08 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.m Re: Typujemy Schalke!!!! 28.11.02, 19:08 szlag, własnie jest 1:1 :(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Typujemy Schalke!!!! 28.11.02, 19:10 basia.m napisała: > szlag, własnie jest 1:1 :(((((((((((((( Cóż, było do przewidzenia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołąj Re: Typujemy Schalke!!!!Dupek Huges!Podal penzie IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 19:09 mikolaj7 napisał: > stawiam 1-0 dla nas :)) > > moze jakies zaklady? zwyciezcy dziela cala pule, he? ;-)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Typujemy Schalke!!!! 28.11.02, 19:11 Właśnie przed chwilą weszliśny do pierwszej setki wątków pod względem ilości postów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Typujemy Schalke!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.11.02, 19:12 zrobiliśmy lepszy wynik, niz Wisła:( Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Typujemy Schalke!!!! 28.11.02, 19:18 zawsze bedziemy lepsi od amatorów!!! wisła dziady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Typujemy Schalke!!!! 28.11.02, 19:20 skks napisał: > zawsze bedziemy lepsi od amatorów!!! > wisła dziady!!! To co, montujemy drużynę piłkarską Krakforum? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Typujemy Schalke!!!! 28.11.02, 19:24 skks napisał: > :) pewnie!!! Hehe, z nas będą świetni piłkarze... ;) Wygramy każdy mecz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Typujemy Schalke!!!! IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 19:29 kuba203 napisał: > skks napisał: > > > :) pewnie!!! > > Hehe, z nas będą świetni piłkarze... ;) Wygramy każdy mecz! :) ..............................M7 ..Peeten....................Skks...................bonzaj ---------------------------------------------------------------- ........Kazimierz.................Mikołaj............Prokocim.... ********************************tomcrac***************************** ----------------------Gatsby********************teq==================== nasza jedenastka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikolaj Re: Typujemy Schalke!!!!Poprawa IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 19:33 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > kuba203 napisał: > > > skks napisał: > > > > > :) pewnie!!! > > > > Hehe, z nas będą świetni piłkarze... ;) Wygramy każdy mecz! :) > ..............................M7 > ..Peeten....................Skks...................bonzaj > ---------------------------------------------------------------- > ........Kazimierz.................Mikołaj............Prokocim.... > ********************************tomcrac***************************** > ----------------------Gatsby********************Kuba203==================== > nasza jedenastka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Typujemy Schalke!!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 19:36 > ..............................M7 > ..Peeten....................Skks...................bonzaj > ---------------------------------------------------------------- > ........Kazimierz.................Mikołaj............Prokocim.... > ********************************tomCrac***************************** > ----------------------Gatsby********************teq==================== Wole pozycje Gatsby'ego :) ale srodkiem tez nie pogardze :D Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 hle hle :))) 28.11.02, 19:42 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > ..............................M7 > > ..Peeten....................Skks...................bonzaj > > ---------------------------------------------------------------- > > ........Kazimierz.................Mikołaj............Prokocim.... > > ********************************tomCrac***************************** > > ----------------------Gatsby********************teq==================== > > Wole pozycje Gatsby'ego :) ale srodkiem tez nie pogardze :D a kto to jest Kazimierz? chyba, ze to jeden z czlonkow Stowarzyszenia, hym hym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: hle hle :))) IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 19:43 mikolaj7 napisał: > Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > > > ..............................M7 > > > ..Peeten....................Skks...................bonzaj > > > ---------------------------------------------------------------- > > > ........Kazimierz.................Mikołaj............Prokocim.... > > > ********************************tomCrac***************************** > > > ----------------------Gatsby********************teq================== > == > > > > Wole pozycje Gatsby'ego :) ale srodkiem tez nie pogardze :D > > a kto to jest Kazimierz? chyba, ze to jeden z czlonkow > Stowarzyszenia, hym hym :))) > No "Kazimierz" Czyli pan Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: hle hle :))) 28.11.02, 19:46 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > mikolaj7 napisał: > > > Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > > > > > ..............................M7 > > > > ..Peeten....................Skks...................bonzaj > > > > ---------------------------------------------------------------- > > > > ........Kazimierz.................Mikołaj............Prokocim... > . > > > > ********************************tomCrac************************* > **** > > > > ----------------------Gatsby********************teq============= > ===== > > == > > > > > > Wole pozycje Gatsby'ego :) ale srodkiem tez nie pogardze :D > > > > a kto to jest Kazimierz? chyba, ze to jeden z czlonkow > > Stowarzyszenia, hym hym :))) > > > No "Kazimierz" Czyli pan Jacek to ja nie wiem kto :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: hle hle :))) 28.11.02, 19:43 > a kto to jest Kazimierz? chyba, ze to jeden z czlonkow > Stowarzyszenia, hym hym :))) Co reklama robi z ludzmi! rozdwaja ich :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: hle hle :))) 28.11.02, 19:46 tomcrac napisał: > > a kto to jest Kazimierz? chyba, ze to jeden z czlonkow > > Stowarzyszenia, hym hym :))) > > Co reklama robi z ludzmi! rozdwaja ich :))) > ale promocja jest dobra, hi hi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby żałosny komentarz...n/t IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.11.02, 19:17 Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: KONIEC I 28.11.02, 19:20 Gość portalu: Mikolaj napisał(a): > dUPA 1-1 No, to i tak ja typowałem najbliżej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: KONIEC I 28.11.02, 20:46 yennzfiolkowymioczami napisała: > albo Mikołaj7 Nieprawda, bo tylko ja stawiałem na remis :) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Typujemy Schalke!!!! 28.11.02, 19:20 co to? już koniec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołąj Re: Typujemy Schalke!!!! IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 19:21 yennzfiolkowymioczami napisała: > co to? już koniec? :((((((((((((((((((((((((((((Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Typujemy Schalke!!!! 28.11.02, 19:21 i nikt nie trafił, he he:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 A skad byl ten jelop, sedzia??? 28.11.02, 19:22 wykartkowal wislakow, kiedy sie przepychali, ale juz sandowi kartki a popchniecie rywala pozalowal!!! i te faule w polu karnym na poczatku!! nie bede na nego zwalal winy za zly wynik, ale faktem jest, ze przyczynil sie do niego :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikoląj Re: A skad byl ten jelop, sedzia???Z Grecji jakiś IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 19:23 mikolaj7 napisał: > wykartkowal wislakow, kiedy sie przepychali, ale juz > sandowi kartki a popchniecie rywala pozalowal!!! > > i te faule w polu karnym na poczatku!! > > nie bede na nego zwalal winy za zly wynik, ale faktem jest, > ze przyczynil sie do niego :((( > > Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: A skad byl ten jelop, sedzia??? 28.11.02, 19:25 Złej baletnicy to i ....... I co Wy widzicie w takich widowiskach? toż to wstyd!!! tak grać w XXIw:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: A skad byl ten jelop, sedzia??? 28.11.02, 19:28 skks napisał: > Złej baletnicy to i ....... > > I co Wy widzicie w takich widowiskach? toż to wstyd!!! tak grać w XXIw:) fakt, ze Wisla nie rozegrala tak dobrego meczu, jak z Parma, ale jednak sedzia tez nie byl zbyt dobry.. zrestza, czy Ty w ogole ten mecz ogladales, he? bo chyba nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: A skad byl ten jelop, sedzia??? 28.11.02, 19:32 pilkę, prawdziwą oglądałem w 1974 roku i to mi wystarczy!!!:) Jak jakaś druzyna wzbudzi podobne emocje jak Orły Górskiego to boso pójdę do .... no do miastka którego nazwa przez klawiature mi nie przechodzi!!- oczywiscie mam nadzieję, że Gość Mikołaj sie nie gniewa:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: A skad byl ten jelop, sedzia??? 28.11.02, 19:35 skks napisał: > pilkę, prawdziwą oglądałem w 1974 roku i to mi wystarczy!!!:) > Jak jakaś druzyna wzbudzi podobne emocje jak Orły Górskiego to boso pójdę > do .... no do miastka którego nazwa przez klawiature mi nie przechodzi!!- > oczywiscie mam nadzieję, że Gość Mikołaj sie nie gniewa:) a moze zatanczysz na hmm.. hmm.. chyba jak sie Kuriozum otworzy to bedziesz mial wprawe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: A skad byl ten jelop, sedzia??? 28.11.02, 19:40 M7 i Ty przeciwko mnie?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: A skad byl ten jelop, sedzia??? IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 19:41 skks napisał: > M7 i Ty przeciwko mnie?:)))) I ja:////)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: A skad byl ten jelop, sedzia??? 28.11.02, 19:44 Hmmmm :((((( i co ja biduś zrobię chyba se kamyk u łabędziej, mojej szyji uwiesze i do Wisły chlup:((( No chyba, że wybaczycie błądzącemu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołąj Re: A skad byl ten jelop, sedzia??? IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 19:45 skks napisał: > Hmmmm :((((( i co ja biduś zrobię chyba se kamyk u łabędziej, mojej szyji > uwiesze i do Wisły chlup:((( > No chyba, że wybaczycie błądzącemu:)) Wybaczamy Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: A skad byl ten jelop, sedzia??? 28.11.02, 19:47 Jako i ja Wam wybaczam, że głupoty Wislane i szalkowe oglądacie i na forum o tym spamujecie!!!!! choc od spamowania macie "specjalne" spamforum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: A skad byl ten jelop, sedzia??? 28.11.02, 19:44 skks napisał: > M7 i Ty przeciwko mnie?:)))) lud jest rzadny igrzysk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 I CO TERAZ?! 28.11.02, 19:23 remis 1:1 to bardzo niedobrze :( 0:0 w Niemczech juz nas nie raduje. na wyjezdzie trzeba strzelic gola i to jest chyba najgorsze, bo obawiam sie, ze jeden nie wystarczy do awansu. teraz jestem naprawde zlej mysli.... choc szanse sa, nie da sie ukryc. gdyby tylko Uche trafil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołąj Re: I CO TERAZ?! IP: *.acn.waw.pl 28.11.02, 19:25 mikolaj7 napisał: > remis 1:1 to bardzo niedobrze :( > > 0:0 w Niemczech juz nas nie raduje. na wyjezdzie trzeba > strzelic gola i to jest chyba najgorsze, bo obawiam sie, ze > jeden nie wystarczy do awansu. > > teraz jestem naprawde zlej mysli.... choc szanse sa, nie da > sie ukryc. gdyby tylko Uche trafil... Gdyby Hugeus nie wyszedł tak niedobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: I CO TERAZ?! 28.11.02, 19:27 zesrała sie bida i płacze , dobrze im tak niech sie nauczą grać!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: I CO TERAZ?! 28.11.02, 19:30 skks napisał: > zesrała sie bida i płacze , dobrze im tak niech sie nauczą grać!!1 nie pokazuj mi sie na oczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Typujemy Schalke!!!! 28.11.02, 19:32 No to sie popisali... a ja (chyba?) znowu setny post dzisiaj, ale tym razem w wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Typujemy Schalke!!!! IP: *.zielonki.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 21:07 a widac było w tiwi, jak kibol rzucił czymś w greka na koniec pierwszej połowy ? zaraz kibolka zabrali do suczki... troche mnie boli gardło, ale nie jarałem sie tym meczem tak jak innymi, wisła: najsłabszy fiut strąk, ulubieniec bónki mydlanej i, diabli wiedzą czemu, ąri de kasperczaka, anżelo skiepścił jak tylko mógł, ale wcześniej bronił z dużym wyczuciem... jeśli drastycznie nie poprawimy obrony do 10.12., to nas czarni niemcy rozjada jak walec... :c( Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Typujemy Schalke!!!! 29.11.02, 13:15 Panowie nie wszytsko stracone..Mogła Wisełka przerypać ten mecz...U nich daje Wiśle jakieś 30% że będzie dobrze.. :) Odpowiedz Link Zgłoś