Gość: Torquemada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 12:57 tradycyjnie, moze transmitować tvn, kat w stroju radosnym, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrug Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? 11.03.06, 12:59 Jaki TVN? Tylko Trwam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? IP: *.net.autocom.pl 11.03.06, 13:03 raczej TVN w głupim programie >Style< albo Polszmat w "co z tą Polską?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:04 mrugu, juz jestes tak otumaniony przez tvn i gw ze masz obsesje na tle tv trwam Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? 11.03.06, 13:21 Ależ skąd. Ja tylko analizuję wcześniejsze fakty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? Mrug IP: *.net.autocom.pl 11.03.06, 13:24 może zrób se anlizę moczu, osiągniesz z pewnością lepszy wynik! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? Mrug 11.03.06, 13:26 No nie może być! Kiko, a jak potrafi inteligentnie i merytorycznie prowadzić dyskusję! Jestem zaskoczony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? Mrug IP: *.net.autocom.pl 11.03.06, 13:32 dobra, no to co sądzisz o tym wyprowadzonym złocie, na ten przyklad???? Pozbyli się, ha ha ha ..na czyją ,ha ha, rzecz??? A pamiętasz "występy" Hani w Komisji śledczej i jej pokretne odpowiedzi? Ha ha , brzuch mnie już ze śmiechu boli....ha hi ha... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Zrób sobie testy! 11.03.06, 13:35 Gość portalu: kiko napisał(a): > Ha ha , brzuch mnie już ze śmiechu boli....ha hi ha... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? Mrug 11.03.06, 13:36 Słuchaj dalej Dareczka... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: plusy dodatnie 11.03.06, 13:32 Gość portalu: kiko napisał(a): > może zrób se anlizę moczu, osiągniesz z pewnością lepszy wynik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: plusy dodatnie IP: *.net.autocom.pl 11.03.06, 13:34 cześć zielonki, którą nogą dziś wstałeś, bo chyba niewłściwą? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: plusy dodatnie 11.03.06, 13:36 A kto powiedział, że ja wogóle wstaje? Nie wyciągaj pohopnych wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: plusy dodatnie IP: *.net.autocom.pl 11.03.06, 13:38 no chyba, że tak.... Fajnie masz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: plusy dodatnie IP: *.net.autocom.pl 11.03.06, 13:47 co nie możesz i dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: plusy dodatnie 11.03.06, 13:50 Nie mogę, bo nie wiem na którą nogę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: plusy dodatnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:52 oj kiko widzę, że dziś Gazeta dobrze płaci!! wyrabiasz normę, postów od cholery? To ile ci płacą za postka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. wracając do tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 14:32 skazanemu należy wyjaśnić czego może żądać w ostatnim słowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: wracając do tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 15:31 jasne, mogłby zażyczyć sobie szluga i ...schłodzenia gospodarki, Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? 11.03.06, 16:02 analizować moga jedynie ludzie rozumni............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:47 w świetle ostatnich wiadomości wykonanie wyroku powinno sie odbyć przez nabicie na pal,i to wielokrotnie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 17:09 zależy czyjego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar. Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 19:30 długo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? IP: *.spidernet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 21:03 Pieniek, topór, kat, kieliszek wódki. Wódka dla mnie, reszta dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista humanitarna kara śmierci 13.03.06, 21:13 czyli zero spektaklu - śmierć ogląda tylko 3-osobowa komisja więziennictwa za pośrednictwem kamery wmontowanej w celi więźnia. Po co kat? Przecież w ten sposób też staje się mordercą. Nie, kara powinna wyglądać następująco: Delikwenta zamyka się bez jedzenia i picia w pomieszczeniu bez okien i otworów o wymiarach 2x2x2 metry. Z sufitu zwisa pętla. Więzień ma do wyboru - albo śmierć głodowa, albo z wycieńczenia, albo samobójstwo. To i tak luksus w stosunku do tego, co cierpiały ofiary więźnia. Ale przede wszystkim - przywróćmy karę śmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: humanitarna kara śmierci 13.03.06, 21:55 > Ale przede wszystkim - przywróćmy karę śmierci... Rozumiem, że to taki żart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unu Re: humanitarna kara śmierci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 22:03 zostawic mu komórke zeby z bankiem sie rozliczył Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista to akurat nie żart 24.03.06, 18:03 Jestem zwolennikiem przywrócenia kary śmierci. Żartowałem natomiast (przyznaję, dość przewrotnie) na temat metody jej wykonania. Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci po kazdej egzekucji 14.03.06, 01:08 kat powinien wykonac taniec brzucha ku uciesze gawiedzi a potem sepuku w mysl hasla 'kara smierci dla mordercow' slowskowyt.blox.pl/ Gość portalu: Torquemada napisał(a): > tradycyjnie, moze transmitować tvn, kat w stroju radosnym, Odpowiedz Link Zgłoś