Dodaj do ulubionych

Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 12:57
tradycyjnie, moze transmitować tvn, kat w stroju radosnym,
Obserwuj wątek
    • mrug Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? 11.03.06, 12:59
      Jaki TVN? Tylko Trwam!
      • Gość: kiko Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? IP: *.net.autocom.pl 11.03.06, 13:03
        raczej TVN w głupim programie >Style< albo Polszmat w "co z tą Polską?"
        • Gość: a. Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:04
          mrugu, juz jestes tak otumaniony przez tvn i gw ze masz obsesje na tle tv trwam
          • mrug Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? 11.03.06, 13:21
            Ależ skąd. Ja tylko analizuję wcześniejsze fakty...
            • Gość: kiko Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? Mrug IP: *.net.autocom.pl 11.03.06, 13:24
              może zrób se anlizę moczu, osiągniesz z pewnością lepszy wynik!
              • mrug Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? Mrug 11.03.06, 13:26
                No nie może być! Kiko, a jak potrafi inteligentnie i merytorycznie prowadzić
                dyskusję! Jestem zaskoczony!
                • Gość: kiko Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? Mrug IP: *.net.autocom.pl 11.03.06, 13:32
                  dobra, no to co sądzisz o tym wyprowadzonym złocie, na ten przyklad????
                  Pozbyli się, ha ha ha ..na czyją ,ha ha, rzecz???
                  A pamiętasz "występy" Hani w Komisji śledczej i jej pokretne odpowiedzi?
                  Ha ha , brzuch mnie już ze śmiechu boli....ha hi ha...
                  • zielonki Re: Zrób sobie testy! 11.03.06, 13:35
                    Gość portalu: kiko napisał(a):

> Ha ha , brzuch mnie już ze śmiechu boli....ha hi ha...
                  • mrug Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? Mrug 11.03.06, 13:36
                    Słuchaj dalej Dareczka...
              • zielonki Re: plusy dodatnie 11.03.06, 13:32
                Gość portalu: kiko napisał(a):

> może zrób se anlizę moczu, osiągniesz z pewnością lepszy wynik!
                • Gość: kiko Re: plusy dodatnie IP: *.net.autocom.pl 11.03.06, 13:34
                  cześć zielonki, którą nogą dziś wstałeś, bo chyba niewłściwą?
                  • zielonki Re: plusy dodatnie 11.03.06, 13:36
                    A kto powiedział, że ja wogóle wstaje?
                    Nie wyciągaj pohopnych wniosków.
                    • Gość: kiko Re: plusy dodatnie IP: *.net.autocom.pl 11.03.06, 13:38
                      no chyba, że tak.... Fajnie masz...
                      • zielonki Re: plusy dodatnie 11.03.06, 13:40
                        A może nie mogę?
                        • Gość: kiko Re: plusy dodatnie IP: *.net.autocom.pl 11.03.06, 13:47
                          co nie możesz i dlaczego???
                          • zielonki Re: plusy dodatnie 11.03.06, 13:50
                            Nie mogę,
                            bo
                            nie wiem
                            na którą nogę!
                          • Gość: kiko Re: plusy dodatnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:52
                            oj kiko widzę, że dziś Gazeta dobrze płaci!! wyrabiasz normę, postów od cholery?
                            To ile ci płacą za postka?
                            • Gość: a. wracając do tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 14:32
                              skazanemu należy wyjaśnić czego może żądać w ostatnim słowie
                              • Gość: ewa Re: wracając do tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 15:31
                                jasne, mogłby zażyczyć sobie szluga i ...schłodzenia gospodarki,
            • jazzinator Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? 11.03.06, 16:02
              analizować moga jedynie ludzie rozumni...............
              • Gość: erka Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:47
                w świetle ostatnich wiadomości wykonanie wyroku powinno sie odbyć
                przez nabicie na pal,i to wielokrotnie,
        • Gość: asd Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 17:09
          zależy czyjego
    • Gość: ar. Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 19:30
      długo
    • Gość: zgred Re: Jak powinno wyglądać wykonanie wyroku ? IP: *.spidernet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 21:03
      Pieniek, topór, kat, kieliszek wódki. Wódka dla mnie, reszta dla niego.
    • flamengista humanitarna kara śmierci 13.03.06, 21:13
      czyli zero spektaklu - śmierć ogląda tylko 3-osobowa komisja więziennictwa za
      pośrednictwem kamery wmontowanej w celi więźnia.

Po co kat? Przecież w ten sposób też staje się mordercą. Nie, kara powinna
      wyglądać następująco:
      Delikwenta zamyka się bez jedzenia i picia w pomieszczeniu bez okien i otworów o
      wymiarach 2x2x2 metry. Z sufitu zwisa pętla. Więzień ma do wyboru - albo śmierć
      głodowa, albo z wycieńczenia, albo samobójstwo.

To i tak luksus w stosunku do tego, co cierpiały ofiary więźnia.

Ale przede wszystkim - przywróćmy karę śmierci...
      • nulka8 Re: humanitarna kara śmierci 13.03.06, 21:55
        > Ale przede wszystkim - przywróćmy karę śmierci...

Rozumiem, że to taki żart.
        • Gość: unu Re: humanitarna kara śmierci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 22:03
          zostawic mu komórke zeby z bankiem sie rozliczył
        • flamengista to akurat nie żart 24.03.06, 18:03
          Jestem zwolennikiem przywrócenia kary śmierci. Żartowałem natomiast (przyznaję,
          dość przewrotnie) na temat metody jej wykonania.
    • kres_ludzkosci po kazdej egzekucji 14.03.06, 01:08
      kat powinien wykonac taniec brzucha ku uciesze gawiedzi a potem sepuku w mysl
      hasla 'kara smierci dla mordercow'

slowskowyt.blox.pl/

Gość portalu: Torquemada napisał(a):

> tradycyjnie, moze transmitować tvn, kat w stroju radosnym,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka