Dodaj do ulubionych

bezsenność

05.12.02, 00:38
nie wiem czy tylko ja nie moge spac ? przestawiłam sie na nocny tryb życia ,
siedze tu godzinami ...chyba brak bliskiej mi osoby mnie dobija ... mam
nadzije ze nei jestem w tym odosobniona , a jednoczesnie , nie zycze nikomu
tego co przezywam ...czy tylko mi tak trudno znalesc kogos normalnego (
tolerancyjnego , lubiacego sie usmiechac i nie szalejacego za pieniedzmi ) ?
czy wszystcy w krakowie juz śpia ?? qrcze , nei wspomne juz za za niecale
trzy tygodnie świeta a ja coś niecoś sprzatnąc , bo mi juz koty same po
mieszakniu gonia ... chyba mam zły dzien ....
Obserwuj wątek
    • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 00:39
      Tez cierpie na bezsennosc
      za duzo mam problemow zeby spac
      a poza tym noc ma tez swoje jasne strony
      • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 00:42
        jasne strony powiadasz .... możliwe , tyle , ze siedzac samotnie , nie majac
        nic do roboty , zdecydowanie za duzo ma sie czasu do myslenia ..a zazwyczaj nie
        mysli sie o dobrych rzeczach , tylko o złych ... rano budze sie potem z kacem
        jak po porzadnym przepitku ...
        • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 00:45
          pierwszy raz pisze na forum ... wogole czasem zaluje ze tyle jest rzeczy
          ktorych jeszcze nigdy nie robilam , one czekaja , a ja nie mam siły w sobie
          zeby zaczac ...
          • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 00:48
            Tez to mam
            kac po bezsennosci i samotnosci jest potworny
            i nie pomaga klin
            • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 00:54
              mam chyba dzien do zwierzen .. wiesz , czasem mi sie wydaje , ze tak niewiele
              chcialabym od zycia , kochac i byc kochana ...na tym mozna zbudowac wspaniałe
              zycie , niby to tak niewiele , a tak duzo , ze az strach pomyslec ze nigdy moge
              tego nie miec .. wszyscy wokolo sa tacy obłudni .. sparzyłam sie
              ostatnio ..wydawalo mi sie ze to cos głebokiego , wspanialego , ze to cos na
              dłuzej ... a tu trach . rzeczywistosc okazala sie wredna , a raczej czlowiek ..
              najgorsze chyba jest byc oszukiwana .. obłuda jest straszna ..
              • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 00:55
                nie probuje nawet klinow ... poddalam sie na jakis czas ...chyba potrzebuje
                jakies stagnacji , obojetnie w jakim wydaniu ...
              • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 00:58
                wiesz czasem tak jest
                mialem ten sam problem
                a potem sie zamknalem w sobie
                mialem dosyc wszystkiego
                pracy nauki itp
                chyba wtedy to sie zaczelo...... brak snu, marazm, zero checi do zycia.
                tez zostalem oszukany......i to mnie zabolalo........teraz jestem nieufny.
                coraz wiecej siedze przy komputerze
                wole virtual od reala
                ale mam nadzieje ze kiedys przyjdzie ranek i slonko mnie wreszcie porazi swoimi
                promyczkami
                • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 01:05
                  a ja myslałam ze jestes kobietą :-) .. kiedys porazi , napewno tak ... marzenia
                  sa po to zeby sie spełniały ... trzeba w to wierzyc ... wole wirtuala , siedze
                  na necie od jakiegos czasu zreszta .... ale przeraza mnie to , ze ten swiat
                  pochłonie mnei bardziej niz real ... znam takie osoby ... mimo wszystko
                  chcialabym cos jeszcze w zyciu przezyc ... nie wiem czy za pozno zaczelam
                  pragnac bliskiej osoby , czy tez cos mi umknelo a ja nawet tego nie
                  zauwazylam .. jakos mi dzisiaj wyjatkowo smutno ... zazwyczaj staram sie o tym
                  poprostu nie myslec ...
                  • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 01:06
                    swoja droga , to nie napisalam listu do mikolaja ...skad biedaczek bedzie
                    wiedzial co chcialam dostac ?? ....
                    • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 01:12
                      wiesz ja chyba mam depresje, zreszta niewazne.
                      czasem boli mnie to ze chce isc do kina czy knajpy i nie mam z kim
                      a samemu to bez sensu
                      przez cale zycie szukam kogos
                      ale jakos mi to nie wychodzi
                      mieszkam przy Bloniach i czesto laze po nocy po tej trawie i mysle.
                      chyba brak mi kogos
                      to moze jest inne co czuje ale czasem zycie tak mnie boli...........
                      to samotnosc chyba ktora powoduje bezsennosc i uzaleznienie od netu
                      siedzisz po nocach w pustym pokoju i klikasz
                      i palisz jednego papierosa za drugim
                      i tylko virtual
                      zastanawiasz sie dlaczego?
                      bo tam Cie nikt nie zrani
                      a jak bedzie probowal to zignorujesz go
                      moze to sens zycia?
                      a moze tylko majaki bezsennosci?
                      coz nie mnie to oceniac
                      • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 01:18
                        zycie poprostu boli ... wiesz , ja nie jestem fanką imprez , dyskotek , nie
                        odczuwam braku tego ..ale tak jak mowisz , raz na czas , gdzies wyjsc , czy
                        chocby do kina ... a tu problem ..pozostaja kolezanki , ktore w wiekszosci juz
                        nie maja zbytnio czasu , bo maz , dzieci ...towarzystwo si
                        ewykrusza ...najbardziej mnie to razi , jak jest jakas impreza , kazdy
                        przychodzi z kims , a ja siedze ostatnio sama ..nie raziło mnie to , ale
                        ostatnio zaczyna ..chyba poprostu przesane chodzic na takie spotkania ..
                      • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 01:23
                        czasem net wydaje mi sie cudownym lekiem na wszystko .. moge sie pozalic ,
                        moge porozmawiac , zwierzyc sie .. ale to chyba nie jest przepis na zycie ..
                        wiesz ...nie Tobie jednemu brakuje bliskiej osoby ... choc moze z pozoru wydaje
                        sie to takie proste ... czasem sie mnie ktos pyta , ze moze mam za duze
                        wymagania , moze wybrzydzam ... jej , czy ludzie mnie az tak nie rozumieja ?
                        czy bycie z kims dla nich to zwiazanie sie z kims dla samego faktu ? a zreszta
                        to moze ja jestem dziwna ....czekam na milosc ....
                    • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 01:13
                      a co do listu do Mikolaja.........on chyba nie przynosi milosci i zrozumienia
                      • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 01:19
                        kto wie , moze warto sprobowac ...
                        • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 01:20
                          I tak to nic nie da
                          ja mam chyba pecha
                          cale zycie
                          chyba to byl pech ze sie urodzilem
                          • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 01:28
                            a to ze ja sie urodziłam , to był podobno przypadek :-) teraz zycie daje temu
                            dowody ... nie bardzo jest w nim miejsce dla mnei .... nei przewidzieli zadnych
                            atrakcji dla mojej osoby , nie wspominajac juz o sławetnej drugiej połówce ! :-)
                            • Gość: rick Re: bezsenność IP: *.shlb1201.mi.comcast.net 05.12.02, 01:31
                              eolka_ napisała:

> a to ze ja sie urodziłam , to był podobno przypadek :-) teraz zycie daje temu
                              > dowody ... nie bardzo jest w nim miejsce dla mnei .... nei przewidzieli
                              zadnych
                              >
                              > atrakcji dla mojej osoby , nie wspominajac juz o sławetnej drugiej
                              połówce ! :-
                              > )
                              jak moze ktos cie lubic jak nie lubisz siebie?
                              • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 01:40
                                nigdy nie twierdzilam ze nie lubie siebie !! nie lubie tylko samotnosci ...
                                jest mi smutno dzisiaj , mam zreszta powody ...
                      • Gość: rick Re: bezsenność IP: *.shlb1201.mi.comcast.net 05.12.02, 01:20
                        Mikolaj nie przynosi milosci izrozumienia,musimy to zbudowac sami,a nie jest to
                        latwe.
                        • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 01:22
                          Kiedys probowalem ale zostalem oszukany
                          teraz chyba chce prezentu
                          • Gość: rick Re: bezsenność IP: *.shlb1201.mi.comcast.net 05.12.02, 01:28
                            bylem w zyciu wiele razy oszukany,wiele razy oszukalem,ale wieze ze warto
                            wiezyc ludzim i warto prubowac sie zmienic.Na wszystko musimy zapracowac.
                            • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 01:30
                              jeden szczegól .... po kilku probach , w końcu traci sie wiare ze sie uda ...
                              ilez mozna probowac ...
                              • Gość: rick Re: bezsenność IP: *.shlb1201.mi.comcast.net 05.12.02, 01:33
                                eolka_ napisała:

> jeden szczegól .... po kilku probach , w końcu traci sie wiare ze sie uda ...
                                > ilez mozna probowac ...
                                prubuj az sie uda
                          • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 01:32
                            co do prezentow , to czeka mnie ich kupno dla rodzinki , co uwazam za
                            straszne , bo mi brak pomysłów ....:-(
                        • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 01:26
                          wiem ze nie jest łatwe ... moze dlatego warto poprosic o wsparcie góre :-) ...
                          zarty , zartami ... miłość jest piekna a zrozumienie sie z nia nierozerwalnie
                          łaczy .... najgorsze jest to ze zycie to kompromis , a nie kazdy umie na to
                          pojsc ...
                          • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 01:31
                            Masz racje eolka
                            kompromis to trudna sprawa.
                            wiesz co mnie boli w zyciu?
                            ze jest paskudne
                            i jak raz Cie kopnie to pozniej juz kopie caly czas. Moze to przywilej
                            doroslosci, ale uczciwosc i zaufanie to tez jest jej przywilej
                            A ja wpakowalem sie w "znajomosc" (teraz tak to nazywam) w ktorej nie bylo
                            zadnych wyzszych uczuc z drugiej strony.
                            I na tym polega oszustwo
                            przykro mi.........
                            • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 01:36
                              wiem co boli ... wiem i czasem mi sie wydaje ze cała jestem w siniakach od tych
                              kopow ... nie wiem ile masz lat , ale według starozytnych los czlowieka
                              zmienia sie co 7 lat ... ja własnie zaczelam kolejna 7-ke i pozostaje mi
                              wierzyc ze bedzie lepsza od poprzedniej ....
                              witaj w klubie zwiazkow "porażek" ... moj to chyba od poczatku taki byl , tylko
                              nie chcialam w to wierzyc ...
                              • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 01:41
                                w takim razie moj los zmienil sie juz 3 razy
                                ale niedlugo bedzie sie zmienial czwarty raz
                                jej mam nadzieje ze nie na gorsze
                                wlasnie zalozmy klub porazek zyciowo - sercowych
                                ale wiesz co?
                                ulzylo mi troche
                                wreszcie z kims pogadalem na ten temat
                                moze zasne....?
                                ale chyba najpierw pojde na spacer
                                tak na Blonia
                                Polecam
                                noca Blonia sa piekne
                                a tak nawiasem skad klikasz?
                                • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 01:43
                                  mozesz mnei zapisac do klubu ....powinnam nawet zajac dosc wysokie stanowisko z
                                  tymi moimi sianiakami zyciowymi ...
                                  wiesz, nigdy nie bylam noca na Błoniach .. ja z tych bardziej
                                  prowincjonalnych ..prokocim
                                  • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 01:46
                                    ok klu zaczal dzialalnosc
                                    jestesmy prezesami (rownouprawnienie)
                                    teraz powinna byc nazwa
                                    cos wymysle
                                    tylko zapale wtedy mam jasny umysl
                                    a poza tym prokocim jest ok cicho zielono i dzialki blisko :-))
                                    a jutro zrobie sobie prezent
                                    pojde do knajpy na piwo
                                    • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 01:51
                                      zapale z Toba jak pozwolisz ... po papierosach co prawda głowa mnie boli , ale
                                      co tam ... moze jak mnie wymeczy to zasne ...
                                      co do prezentu , to tez musze sobie cos wymyslic , generalni podobno jestem juz
                                      dużą dziewczynką , ale prezenty nadal lubie ...moze uda mi sie kogos namowic na
                                      kino , bo lubie bardzo , ale nie sama ...
                                      prokocim i zielono powiadasz ?? co prawda nie jest tragicznie , ale ja z tej
                                      czesci blisko wielickiej i tesco , wiec co do ciszy i spokoju to mialabym pewne
                                      obiekcje ...
                                      • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 01:52
                                        Lubisz ryzyko?
                                        • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 01:53
                                          ostatnio tak , bo wiem ze i tak nie mam nic do starcenia ...
                                          • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 01:56
                                            idz ze mna na piwo
                                            • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 01:59
                                              po pierwsze zaskoczyles mnie
                                              po drugie to miłe
                                              po trzecie widze ze tez lubisz ryzyko :-)
                                            • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 02:02
                                              po czwarte to w zasadzie czemu nie ...
                                              ( fakt , ze mozesz byc psychopata , zboczeńcem lub innej maści dewiantem , ale
                                              co tam ,raz się zyje ,w zasadzie to tez nie wiesz czy nie jestem
                                              szalona :) ... )
                                              • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 02:04
                                                nic z wyzej wymienionych rzeczy
                                                wiesz chyba normalny jestem
                                                moze wlosy......ale tez sa ok
                                                a piwo wypije bo lubie a samemu pic to bez sensu bo sie upic mozna
                                                to gdzie i o ktorej?
                                                • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 02:07
                                                  włosy ?? duzo , mało czy sa koloru czerwonego ?? zreszta to zupełnie nie
                                                  wazne ..
                                                  kiedy i gdzie ? jejku nie wiem .. lubie singera na kazimierzu .. pracujesz ? o
                                                  ktorej masz czas ?
                                              • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 02:05
                                                a teraz sobie wyobrazam co musiales sobie o mnie pomyslec , ze zgodzilam sie po
                                                pol godzinnej rozmowie na spotkanie ...
                                                • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 02:08
                                                  to jest spotkanie
                                                  a co mam myslec?
                                                  masz taki sam problem jak ja
                                                  a rozmowa przy piwie moze nam dobrze zrobi
                                                  co w tym zlego?
                                                  • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 02:12
                                                    generalnie jak dla mnie to nic , dlatego sie zgodziłam ... pozatym nawet jesli
                                                    cos w tym złego , to tez trudno ... znam takich co neta uwazaja juz za zło , a
                                                    nie dopiero znajomosci przez niego zawierane ...
                                                  • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 02:14
                                                    ok
                                                    to gdzie i kiedy jutro?
                                                    rano wieczor poludnie?
                                                    mnie wszystko jedno
                                                    potrafie sie dostosowac
                                                  • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 02:16
                                                    rano spie , popoludniu pracuje ...jedynie wieczor ..po 19-stej .. proponuje
                                                    Singera o 19.30 ..
                                                  • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 02:18
                                                    ok
                                                    jak sie poznamy?
                                                  • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 02:19
                                                    po sińcach :-) ... nie wiem jak .. mozemy zdać sie na slepy los a mozesz mi
                                                    rowniez napisac jak wygladasz i bedzie po sprawie
                                                  • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 02:22
                                                    mam 172cm
                                                    rozjasnione wlosy
                                                    bede ubrany w szaro kremowe sztruksy
                                                    szara bluza fruit of the loom
                                                    brazawe buty
                                                    plaszcz czarny w jodelke
                                                    qrcze ale jestem precyzyjny
                                                    bedziesz na 100 %?
                                                  • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 02:25
                                                    kończe prace o 19-ste . nie przewuduje katastrof i nie mam innych planow ,
                                                    wiec powinnam byc , czasem zycie płata figle , ale mam nadzieje ze nie w tym
                                                    przypadku ..
                                                    nie napisałes tylko jaką bedziesz mial bielizne :-)
                                                  • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 02:28
                                                    mam nadzieje ze nie masz zadnych wyobrazen co do mojej osoby , bo nie lubie jak
                                                    sie ktos zawodzi . poprostu pomysl sobie ze idziesz ze starsza kolezanka na
                                                    piwo . mam nadzieje ze to Ci nie przeszkadza ..
                                                    ja mam 170 , krotkie czarne włosy , piegi na twarzy , rubensowskie kształty i
                                                    pojecia nie mam w co bede ubrana , to sie okaze dopiero rano ..
                                                    jesli chcesz zrezygnowac , to powiedz odrazu , zebym nie jechala tylko w celu
                                                    zdobycia kolejnego siniaka od zycia ..
                                                  • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 02:30
                                                    mam jeszcze okulary
                                                    na nosie
                                                    a bielizna?
                                                    kolory pastelowe :-))
                                                  • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 02:35
                                                    sprawdzac kolorow Twojej bielizny nei zamierzam , pozostaje mi uwierzyc na
                                                    słowo :-)
                                                  • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 02:37
                                                    jak by cos mi wyskoczylo to jak mam dac Ci znac ze mnie nie bedzie?
                                                  • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 02:38
                                                    hmm... masz gg ??
                                                  • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 02:41
                                                    nie jestem po awarii kompa
                                                    zero softu
                                                    a masz kom?
                                                  • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 02:45
                                                    mam ...sorry , ale tutaj nie podam Ci numeru .. wiem ze na forum zostaje
                                                    archiwum , jakos dziwnie czulabym sie wiedzac ze kazdy sobie moze to poczytac i
                                                    potem wysylac mi sm-y z netu z komentarzami ..resztki rozsadku nakazuja mi tego
                                                    nie robic ..
                                                  • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 02:46
                                                    zreszta trudno , najwyzej sie przejade nadaremne i jesli Cie nie bedzie nie
                                                    wezme tego do siebie ..na dobra sprawe tez nie mam jak dac Ci znac jakby cos mi
                                                    wypadło , wiec jestesmy w takiej samej sytuacji ...
                                                  • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 02:48
                                                    Ok
                                                    postaram sie byc
                                                    wiesz co
                                                    wejdz na czat w gazecie
                                                    przeciez nie musimy tu klikac
                                                    a tam bedzie szybciej
                                                  • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 02:48
                                                    ok
                                                  • Gość: jaki i jaki bedzie Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 02:49
                                                  • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 02:52
                                                    na jaki pokoj ??
                                                  • Gość: IGGY Re: bezsenność IP: 213.134.170.* 05.12.02, 02:54
                                                    przyjaciele
                                                  • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 02:56
                                                    ok, czekam w takim razie
                                • eolka_ Re: bezsenność 05.12.02, 01:45
                                  nie wiem czy ja zasne .. spacer to dobra rzecz , ale tu odwieczny
                                  dylemat ...nie ma z kim , a samej to jakos głupio ...dawniej mialam psa ..a
                                  teraz ...
                                  dzisiaj zaspałam do pracy ...przegiecie ...zwlaszcza ze mialam na 10-ta :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka