picipolo1 05.12.02, 11:16 heh nie pytam juz ile wydajecie na prezenty dla żon czy kochanek. pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joseph.007 Re: ile wydajecie na prezenty dla swoich pociech? 05.12.02, 11:22 Nie mam jak na razie pociech, więc na mikołaja sam sobie kupię jakiś prezent, np. trzy duże piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
picipolo1 Re: ile wydajecie na prezenty dla swoich pociech? 05.12.02, 11:26 i jak zwykle 007 ma prosta lecz genialna odpowiedz. 007 naprawde i szczerze cie podziwiam. pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: ile wydajecie na prezenty dla swoich pociech? 05.12.02, 11:29 Oj, aż się zarumieniłem (wtedy jestem jeszcze bardziej męski, tylko z lekką nutką subtelności)... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ joseph 05.12.02, 11:41 pamietaj, ze po imprezie u ciebie mikolaj jeszcze musi wskoczyc w sanie i obskoczyc pare milionow zeby sie potem nie wywalil gdzies na zakrecie Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: ile wydajecie na prezenty dla swoich pociech? 05.12.02, 11:28 A czy psa, kota, papugę, rybki czy inne stworzenie Boże też można traktować jako pociechę? Nie mam psa ani innego zwierzątka, ale tak pytam pro forma. Odpowiedz Link Zgłoś
picipolo1 Re: ile wydajecie na prezenty dla swoich pociech? 05.12.02, 11:35 jak bys miał zone , to wtedy móglbuys powiedziec ze masz zwierzatko. pozdrawiam picipolo Ps.007 dosc ze inteligentny to jeszcze meski, heh i jak to sie dzieje ze jestes sam ? Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: ile wydajecie na prezenty dla swoich pociech? 05.12.02, 11:40 Taki całkiem sam to nie - mam pająka w łazience. No właśnie, może by jemu coś kupić, tylko co? Czipsy o smaku muchowo-cebulowym? Kasetę z filmem "W sieci"? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: ile wydajecie na prezenty dla swoich pociech? 05.12.02, 11:42 joseph.007 napisał: > Taki całkiem sam to nie - mam pająka w łazience. No właśnie, może by jemu coś > kupić, tylko co? Czipsy o smaku muchowo-cebulowym? Kasetę z filmem "W sieci"? ja bym mu kupil gre komupterowa "Spiderman" :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: ile wydajecie na prezenty dla swoich pociech? 05.12.02, 11:35 viking73 napisał: > A czy psa, kota, papugę, rybki czy inne stworzenie Boże też można traktować > jako pociechę? ] Nie mam psa ani innego zwierzątka, ale tak pytam pro forma. Szkoda, bo juz chciałam zapytać, co kupujesz rybkom Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: ile wydajecie na prezenty dla swoich pociech? 05.12.02, 14:40 wodnik74 napisała: > Szkoda, bo juz chciałam zapytać, co kupujesz rybkom Rybki miałem bardzo dawno temu, ale niestety akwarium spadło ze stołu (nieduże, więc nie było powodzi) i rybki nie przeżyły takiego wstrząsu. A karmione były suchą karmą, chyba jakieś zasuszone robactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ile wydajecie na prezenty dla swoich pociech? 05.12.02, 17:47 viking73 napisał: > Rybki miałem bardzo dawno temu, ale niestety akwarium spadło ze stołu (nieduże, > > więc nie było powodzi) i rybki nie przeżyły takiego wstrząsu. Ty barbarzyńco! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: ile wydajecie na prezenty dla swoich pociech? 05.12.02, 20:00 viking73 napisał: A karmione były > suchą karmą, chyba jakieś zasuszone robactwo. Chciałam zapytać, co kupujesz rybkom na Gwiazdkę!!! Przecież chyba nie to co codziennie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ile wydajecie na prezenty dla swoich pociech? 05.12.02, 20:12 ja chyba dam chomikowi troche miesa.. powinien skakac ze szczescia :)) ale boje sie, ze niedlugo nie zmiesci sie do swojego domku... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka w sprawie chomika 05.12.02, 20:30 mikolaj7 napisał: > ja chyba dam chomikowi troche miesa.. powinien skakac ze > szczescia :)) dorosłego chomika najpierw zaopatrujemy w chomiczkę, inaczej nie ma sensu ta wysokobiałkowa odżywka > ale boje sie, ze niedlugo nie zmiesci sie do swojego domku... montujemy rozsuwane drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: w sprawie chomika 05.12.02, 20:46 jottka napisała: > mikolaj7 napisał: > > > ja chyba dam chomikowi troche miesa.. powinien skakac ze > > szczescia :)) > > dorosłego chomika najpierw zaopatrujemy w chomiczkę, inaczej nie ma sensu ta > wysokobiałkowa odżywka to juz jest chomiczka ;-) kumpel ma chyba chomika. ale co my potem zrobimy z 10 chomiczatkami?! do schroniska przeciez nie oddam > > > > > ale boje sie, ze niedlugo nie zmiesci sie do swojego domku... > > montujemy rozsuwane drzwi tam juz i tak nie ma drzwi ;-)) dwie dziury, miesci sie juz tylko przez 'okno'... ale moze to normalne, w kazdym razie od tygodnia juz nie rosnie. w sklepie go moze po prostu glodzili Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: w sprawie chomika 05.12.02, 21:14 - chomiczątka do worka i podrzucamy po kolei każdemu z forumowiczów - jak już masz dorosłą chomicę, to powinieneś jej kupić większą chałupę, a nie w kawalerce trzymać :( do gwiazdki zdążysz i będzie mogła kolegę zaprosić Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: w sprawie chomika 05.12.02, 21:23 jottka napisała: > - chomiczątka do worka i podrzucamy po kolei każdemu z forumowiczów zeby zjedli na obiad?! tak nie mozna!! nie przetrwalyby wszystkie ;-) > > - jak już masz dorosłą chomicę, to powinieneś jej kupić większą chałupę, a nie > w kawalerce trzymać :( do gwiazdki zdążysz i będzie mogła kolegę zaprosić ma duza. bez przesady, juz jej zmienialem dwa tygodnie temu. zreszta codziennie lazi po mieszkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: w sprawie chomika 05.12.02, 21:25 drobnym chomikiem się nie pożywisz :( chyba że uruchomisz produkcję tasmową sam widzisz, że większy lokal chomicy niezbędny Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: w sprawie chomika 05.12.02, 21:25 jottka napisała: > - chomiczątka do worka i podrzucamy po kolei każdemu z forumowiczów O! Ja poproszę... Na gwiazdkę dla kici ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: w sprawie chomika 05.12.02, 21:29 Fafik też uwielbia chomiki:), myszki, szczurki, skoczki, szynszule, króliki!1 już dwa chomiki zeżarł:( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: w sprawie chomika 05.12.02, 21:31 głodzisz fafika :(( co to jest dwa chomiki Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: w sprawie chomika 05.12.02, 21:32 no na dziesięć lat to trochi mało, fakt!! ale se dopoluję robaczków na polu, na spacerze:) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ile wydajecie na prezenty dla swoich pociech? 05.12.02, 19:55 Z roku na rok coraz więcej... Ale to takie przyjemne jest, nie można się powstrzymać przed kupnem. I sprawia tyle radości. P.S. Moja kicia oczywiście też dostanie prezencik ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ile wydajecie na prezenty dla swoich pociech? 05.12.02, 20:03 za duzo... ledwie konto zwiekszylo objetosc /lamanie gnatow ma swoje plusy na dluzsza mete/, a juz musze z lezka w oku pozegnac spora czesc!! trudno, raz sie zyje, jutro nie bede zalowal :))) Odpowiedz Link Zgłoś