Dodaj do ulubionych

"Tylne siedzenie " łże w RM

16.03.06, 12:39
W każdym normalnym kraju,polityk u którego wytępuje cień podejrzenia,że ma
kłopoty ze zdrowiem psychicznym i ze system nerwowym wycofuje się z polityki.
Tymczasem u nas premier "tylne siedzenie "- Jarosław K. nie dość że jest coraz
bardziej sfrustrowany,to jeszcze zwęszył nowy spisek wielkiej partii
komunistycznej,która rzekomo ma wpływ na PO i jej działania polityczne.
Już kiedyś,gdzieś był taki polityk który twierdził że światem rządzi,Rząd
Światowy,na szczeście dla niego i dla świata,skończył on swoją karierę
polityczną w psychiatryku gdzie ponoć do dziś kuruje swoje zdrowie psychiczne.
Obserwuj wątek
    • Gość: jazzinator Re: "Tylne siedzenie " autora tekstu! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 16.03.06, 12:41
      Widać ma dobry węch !!!!
    • Gość: kiko Re: "Tylne siedzenie " łże w RM IP: *.net.autocom.pl 16.03.06, 12:41
      Wyrażnie pomyliło ci się z Donaldem T. !!!!!
      • j_accuse Re: "Tylne siedzenie " łże w RM 16.03.06, 12:45
        Gość portalu: kiko napisał(a):

> Wyrażnie pomyliło ci się z Donaldem T. !!!!!

Nie od dziś wiadomo że "yes,yes,,yes Marcinkiewicz" jest pociągany za sznureczki
        jak dobra teatralna marionetka.
        • Gość: kiko Re: "Tylne siedzenie " łże w RM IP: *.net.autocom.pl 16.03.06, 12:53
          skąd znasz takie szczegóły? Od monisi, a może tomka??
          • j_accuse Re: "Tylne siedzenie " łże w RM 16.03.06, 13:08
            Gość portalu: kiko napisał(a):

> skąd znasz takie szczegóły? Od monisi, a może tomka??

Od której Monisi mówisz?,ta o której myślę,mieszka ze mną,zawsze dobrze się
            dogadujemy również na temat polityki.

Premier "tylne siedzenie" natomiast dogaduje się świetnie,ale ze swoim bratem
            prezydentem,co widać po tym jak Lech wygłasza orędzie- o tym czego nie zrobi,a
            zrobi to co wspólnie uzgadniają(czy na czwarkowych obiadkach u starszej pani
            Kaczyńskiej,nie wiem).

• jazzinator Re: "Tylne siedzenie " autora tekstu! 16.03.06, 12:58
          Nie od dziś wiadomo? a od kiedy jesli łaska? i jakieś wyrażne dowody byłyby
          czymś bardzo potrzebnym takiemu niedowiarkowi jak ja,ale spróbujmy w druga
          strone.Otóz nie od dziś wiadomo mi że Donald Tusk jest chorym z nienawiści
          człowiekiem jest cyklista i masonem.Wystarczy czy pociagnac dalej madralo !!!
          • nulka8 Re: "Tylne siedzenie " autora tekstu! 16.03.06, 13:02
            > człowiekiem jest cyklista i masonem.Wystarczy czy pociagnac dalej madralo !!!
            To znaczy, że jeździ na rowerze? Wyczynowo czy dla zdrowia?
            • jazzinator Re: "Tylne siedzenie " autora tekstu! 16.03.06, 13:06
              napędza rower.
              • nulka8 Re: "Tylne siedzenie " autora tekstu! 16.03.06, 13:10
                jazzinator napisał:

> napędza rower.
                No na tym to polega, ze się kręci nogami i w ten sposób "napędza rower".
                • jazzinator Re: "Tylne siedzenie " autora tekstu! 16.03.06, 13:13
                  jest tez urządzenie które uruchamia ( nie myl z chamstwem) onemi nogami,jednak
                  z powodu złego humoru admina barrina nie wymieniam owej nazwy smar Nulko.
                  • j_accuse Re: "Tylne siedzenie " autora tekstu! 16.03.06, 13:15
                    jazzinator napisał:

> jest tez urządzenie które uruchamia ( nie myl z chamstwem) onemi nogami,jednak
                    > z powodu złego humoru admina barrina nie wymieniam owej nazwy smar Nulko.

Pedał znaczy się,mechanizm napędu rowerowego.
                  • helenka17 Dlaczegno nie, Śmierdzioszku? 16.03.06, 15:23
                    Wymień koniecznie. Napisz coś jeszcze. I tak piszesz zawsze, ilekroć sobie tego
                    zażyczę, albowiem nakazuje Ci to pragnienie niepohamowanej zemsty. Co z kolei
                    każe domniemywać o toku wychowania domkowego... Starszy braciszek nas bijał? Czy
                    może starsza siostrzyczka?
                    H.
          • j_accuse Re: "Tylne siedzenie " autora tekstu! 16.03.06, 13:12
            jazzinator napisał:

> Nie od dziś wiadomo? a od kiedy jesli łaska? i jakieś wyrażne dowody byłyby
            > czymś bardzo potrzebnym takiemu niedowiarkowi jak ja,ale spróbujmy w druga
            > strone.Otóz nie od dziś wiadomo mi że Donald Tusk jest chorym z nienawiści
            > człowiekiem jest cyklista i masonem.Wystarczy czy pociagnac dalej madralo !!!

A do której loży należy jeśli łaska?
            • jazzinator Re: "Tylne siedzenie " autora tekstu! 16.03.06, 13:16
              a moze tak w kolejności zaczniemy sobie odpowiadac?wzsak to ja pierwszy zadałem
              konkretne pytanie o konkretne żródła wiadomości "nie od dzis" wiec nie wykrecaj
              kota ogonem.
              • j_accuse Re: "Tylne siedzenie " autora tekstu! 16.03.06, 13:18
                jazzinator napisał:

> a moze tak w kolejności zaczniemy sobie odpowiadac?wzsak to ja pierwszy zadałem
                >
                > konkretne pytanie o konkretne żródła wiadomości "nie od dzis" wiec nie wykrecaj
                >
                > kota ogonem.

odpowiem tak,czego nie widać,to słychać,w tym wypadku i widać i słychać.
                • trudny2002 Na tym siedzeniu tylnym ... 16.03.06, 13:26
                  faktycznie ścisku nie ma , bo rozpycha buta takiego jednego co oficjalnie go
                  tam nie ma...ale za to ile gnoju w bagażniku...fuj...
                  Dziwi mnie jednak że ktoś wymontowął siedzenie obok kierowcy...i mimo że
                  jeszcze zima robi pokazy kabrioletowe...a nawet kabrioletowo gokartowe...
                  W sensie że odkryty dach ale jazda w kółko. Nawet w kólko Macieju...:)
                  trudny
                  • j_accuse Re: Na tym siedzeniu tylnym ... 16.03.06, 13:36
                    Dodatkowym, a może i standardowym wyposażeniem tego samochodu jest radio
                    nastawione na ciągle tą samą rozgłośnie radiową z Torunia.
                    I tak w rytm dźwięków RM gokart jedzie dalej,ale oby jak najszybciej się wyłożył.
                    • nulka8 Re: Na tym siedzeniu tylnym ... 16.03.06, 13:38
                      j_accuse napisał:

> Dodatkowym, a może i standardowym wyposażeniem tego samochodu jest radio
                      > nastawione na ciągle tą samą rozgłośnie radiową z Torunia.
                      > I tak w rytm dźwięków RM gokart jedzie dalej,ale oby jak najszybciej się wyłoży
                      > ł.
                      jak na razie prędkości wielkich nie rozwija, więc szanse nie za duze.
              • helenka17 Ależoczywiście, że będziemy wykręcali kota 16.03.06, 15:26
                ogonem. Ile razy się nam spodoba. A Ty, Smierdioszku nam w tym nie
                przeszkodzisz. Już Ci tłumaczyłam, że forum ,to nie twoja kuchenka, w której
                każesz małżonce być cichutko, kiedy sądzisz, że masz rację.
                Koniecznie nam jeszcze czogoś zakaż.
                Na pewno zaraz weźmiemy sobie to do serca.
                • j_accuse Re: Ależoczywiście, że będziemy wykręcali kota 16.03.06, 15:31
                  elenka17 napisała:

> ogonem. Ile razy się nam spodoba. A Ty, Smierdioszku nam w tym nie
                  > przeszkodzisz. Już Ci tłumaczyłam, że forum ,to nie twoja kuchenka, w której
                  > każesz małżonce być cichutko, kiedy sądzisz, że masz rację.
                  > Koniecznie nam jeszcze czogoś zakaż.
                  > Na pewno zaraz weźmiemy sobie to do serca.

Od zakazów mała gnidko są rządowe mohery.
                  Twój małżonek używa kuchenki jako narzędzia argumentacji,współczuję.
                  • helenka17 Niestety - nie - czytasz - moich - postów 16.03.06, 15:36
                    Jesli - byś- je - czytał - to już - byś - się - połapał - że - nie - strzelasz -
                    we - właściwym - kierunku.
                    H.
                    • Gość: j_accuse Re: Niestety - nie - czytasz - moich - postów IP: 212.87.244.* 16.03.06, 15:40
                      helenka17 napisała:

> Jesli - byś- je - czytał - to już - byś - się - połapał - że - nie - strzelasz
                      > -
                      > we - właściwym - kierunku.
                      > H.

Chyba rzeczywiśćie dwuznacznie przeczytałem,jeżeli adresat był inny,to cofam to
                      co napisałem po twich postach.
                      • helenka17 Re: Niestety - nie - czytasz - moich - postów 16.03.06, 15:48
                        OK - a w uzależnieniach naszych pupili łatwo się rozeznać,
                        albowiem nie są oni (ani kiko-maszynka do generowania odpowiedzi, ani Jazzi-
                        bywalec całodobowy lokalu "Nandu" na Wiślnej ulicy)zdolni do zamilknięcia. To
                        świetna zabawa, polecam: ilekroć coś napiszesz do nich, o nich, albo też przy
                        nich - bluzgają natychmiast. Do tego pozbawieni są autorefleksji i rozumieją z
                        reguły mniej niż 30% tego, co czytają. Ale bluzgają na wszelki wypadek.
                        Taka NASZA, POLSKA cecha narodowa.
                        Wzór patriotyzmu obowiązujący w krainie Pisiorków:
                        Polak/katolik/alkoholik
                        • helenka17 Spójrz niżej... 16.03.06, 15:51
                          nie minęły nawet trzy minutki - a kiko, maszynka do pisania bzdurek już jest.
                          melduje się na rozkaz. To dzieki takim cudom Ksiądulodyrektorulo jest tam, gdzie
                          jest.
                          Rząd dusz.
                          Jakie dusze - taki rząd.
                          • helenka17 A tu - trzy minuty po mnie. Jak dobry chart... 16.03.06, 15:54
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=38615139&a=38618945
                        • j_accuse Re: Niestety - nie - czytasz - moich - postów 16.03.06, 15:57
                          helenka17 napisała:

> OK - a w uzależnieniach naszych pupili łatwo się rozeznać,
                          > albowiem nie są oni (ani kiko-maszynka do generowania odpowiedzi, ani Jazzi-
                          > bywalec całodobowy lokalu "Nandu" na Wiślnej ulicy)zdolni do zamilknięcia. To
                          > świetna zabawa, polecam: ilekroć coś napiszesz do nich, o nich, albo też przy
                          > nich - bluzgają natychmiast. Do tego pozbawieni są autorefleksji i rozumieją z
                          > reguły mniej niż 30% tego, co czytają. Ale bluzgają na wszelki wypadek.
                          > Taka NASZA, POLSKA cecha narodowa.
                          > Wzór patriotyzmu obowiązujący w krainie Pisiorków:
                          > Polak/katolik/alkoholik

To kiedy oni znajdują czas na słuchanie RM?
                          Chyba za bardzo się wciągnąłem w niektóre przemyślenia forumowe,bo zadziałałem
                          według opisanego przez ciebie schematu( jednak nie tego ostatniego).
                          Pozdrawiam.

• helenka17 Re: Ależoczywiście, że będziemy wykręcali kota 16.03.06, 15:37
                    Odpowiedź dla dżezika - Śmierdzioszka wziąłeś za odpowiedź dla Ciebie. Brak
                    koncentracji?
                    H.
                    • Gość: kiko hilenka i blekot IP: *.net.autocom.pl 16.03.06, 15:40
                      hilenko, znowu blekotu się najadłaś?
                      Dyskutantów w błąd wprowadzasz, przyjaciół ranisz....
                      • linon Re: hilenka i blekot 16.03.06, 20:22
                        kiko na onecie jest maria_2001, czy to Twoja bliźniaczka, bo tak samo porypana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka