Gość: mis IP: *.76.classcom.pl 29.03.06, 17:51 16.54 Narzymskiego - 124 nie przyjechał, czekam dalej 17.15 też nie przyjechał, czekam dalej 17.30 wracam do domu. Na wizytę lekarską już nie zdążę. Bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: * Re: 124 nie przyjechał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 23:54 To się kupuje godiznnym i jedzie czyms innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: 124 nie przyjechał IP: *.76.classcom.pl 30.03.06, 09:02 Rozwiązanie godne starego PRLowca. To zawsze wina klienta, a nie producenta. Bo klient mógł też wziąść taxówkę itp. A MPK może jeżdzić jak chce, po co im w takim razie rozkłady jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOLEK Re: 124 nie przyjechał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 09:09 A nie zauważyłeś, że były olbrzymie korki i autobusy stały tam ugotowane. W Krakowie tak juz jest, że jak pada to zamiast wyciągać parasole to kazdy wyjeżdża nawet do kiosku po gazetę autem, a potem sie dziwisz, że nie ma autobusu. ZAMELDUJ TO KONIOWI ma duży łeb to cię zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis do Tolka IP: *.76.classcom.pl 30.03.06, 10:13 Tolek, bez przesady, 40 minut spóżnienia (a może więcej, nie wiem, bo nie czekałam na finał)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: 124 nie przyjechał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 14:52 Swą wypowiedzią nie chcaiałam przerzucić winy na kogokolwiek, po prostu podsunęłam rozwiąznie. Wiadomo, że każdy chce aby autobus, czy tramwaj jechał rozkładowo, tyle, że każdy kurs jest inny, korki się tworzą nagle i w różnych miejscach. To są rzeczy których niestety się nie da przewidzieć i trzeba się z tym pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: 124 nie przyjechał IP: *.76.classcom.pl 30.03.06, 22:17 oj, trzeba było, ale trudno ze zwichniętą nogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi nie przyjezdzaja IP: *.chello.pl 05.04.06, 11:44 mieszkam na lipskiej i zajezdnia autobusowa jest 2 przystanki dalej, ale juz tutaj autobusy potrafia przyjechac z 10 min opznieniem.A czasami nie przyjezdzaja wogole i dopoiero po 20-30 min widac jak jedzie taki maly koworodzik wszystkich autobusow-czy grupami im razniej wyjezdzac z zajezdi??!!! wiec nie mozna zwalac tylko na korki, jezeli opznienie maja na samym poczatku. POprostu nie chce sie niektorym kierowcom wywiazywac z rozkladu jazdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulba Re: nie przyjezdzaja IP: *.net.autocom.pl 05.04.06, 11:54 Co ma zajezdnia do opóźnień? Jak się chce dyskutować o komunikacji, to trzeba mieć choć blade pojęcie o sposobie jej funkcjonowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: magi, magi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 11:55 > mieszkam na lipskiej i zajezdnia autobusowa jest 2 przystanki dalej, ale juz > tutaj autobusy potrafia przyjechac z 10 min opznieniem Trzeba być kretynem do n potęgi, żeby nie zrozumieć prostego faktu. W jaki sposób ma przyjechać autobus punktualnie jeżeli z miasta przyjedzie opóźniony. Jeżeli wiesz jak to zrobić to poinformuj łaskawie MPK i czytelników forum. Czytałeś ile czasu zajęło przejechanie ul. Przewóz. I co sądzisz, że ten autobus będzie gdzieś punktualnie.????????? Odpowiedz Link Zgłoś