Dodaj do ulubionych

Remonty 2003 - dno dna :(

21.12.02, 12:34
"PRZYSZŁOROCZNE REMONTY TOROWISK. W 2003 roku planuje się przebudowę ul.
Kalwarysjkiej wraz z układem torowym [prawdopodobnie remont rozpocznie się w
maju] oraz wymianę torowiska na ul. Kapelanka [lipiec-sierpień]."

I co Wy Panowie na to ?? ..z roku na rok coraz mniej...
zgadzam się oba remonty były potrzebne, ale brakuje mi tam Al.3 Maja...
i co z R.Mogilskim kiedy ma ta przebudowa być w 2003 roku ??
Obserwuj wątek
    • Gość: Clint Re: Remonty 2003 - dno dna :( IP: Odrzanska4:* 21.12.02, 12:41
      mimo wszystko fajnie, bo przynajmniej bede mogl spokojnie wracac do domu w
      Lagiewnikach, a nie obijal sie w tramwajku.
    • Gość: mouset Re: Remonty 2003 - dno dna :( IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 21.12.02, 14:12
      Mogilskie ma być w 2004 bo są opóźnienia z Nowym miastem
      Kalwaryjska to dwie Karmelickie lub Zwierzynieckie więc ten remont na pewno
      sporo kasy pochłonie
      Brakuje też Pleszowa
      • Gość: ADAŚ Remonty 2003 - dno IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 21.12.02, 14:22
        Gość portalu: mouset napisał(a):

> Mogilskie ma być w 2004 bo są opóźnienia z Nowym miastem
        > Kalwaryjska to dwie Karmelickie lub Zwierzynieckie więc ten remont na pewno
        > sporo kasy pochłonie
        > Brakuje też Pleszowa

FAKT, Hutę bardzo zaniedbują. Do generalki przynajmniej powinna iść Bieńczycka -
        Kocmyrzowska, a także Jana Pawła II (nie jakieś łatanie, jak ostatnio) i
        Ptaszyckiego. Pleszów to moje marzenie. A te podobno się spełniają.
        A w Krakowie jest jeszcze szansa na GŁOŚNY (Wisła Pany) KĄCIK. Limanowskiego
        też mieli zrobić, ale na razie cisza. Pewnie w 2004.
        • Gość: merphy Re: Remonty 2003 - dno IP: *.krakow.tdci.pl 21.12.02, 15:02
          Myśle że kibiców Wisełki (mnie także) wytrzesię jeszcze w 15 jak będe jachał
          na mecz :) .. ale cóż... czuje że Limanowskiego i 3 Maja w 2004 roku :( pozdro
          • Gość: mouset Re: Remonty 2003 - dno IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 21.12.02, 15:09
            Albo wydłużyć linię z Cichego Kącika, tak zrobię w moim BAHNie
            • pavlack Re: Remonty 2003 - dno 21.12.02, 15:10

> Albo wydłużyć linię z Cichego Kącika, tak zrobię w moim BAHNie

O, właśnie, jak Ci idzie :-) Potrzebujesz jakiejś pomocy? :-)
              • Gość: merphy Re: Remonty 2003 - dno IP: *.krakow.tdci.pl 21.12.02, 15:37
                A robi ktoś z Was ..autentyczny plan Krakowa ?? pozdro :-)
                • pavlack Re: Remonty 2003 - dno 21.12.02, 17:33
                  Gość portalu: merphy napisał(a):

> A robi ktoś z Was ..autentyczny plan Krakowa ?? pozdro :-)

Z tego co widzę to mouset, ja też robię, ale ciężko mi to idzie :-)
              • Gość: mouset Re: Remonty 2003 - dno IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 21.12.02, 16:09
                Nie wiem jak zrobić krzyżówkę torów, taka jak na pętli w starych Bronowicach:
                14 i 24 zjeżdżają na pętlę i...... właśnie brakuje mi takiego klocka:
                skrzyżowanie z prostą
                • pavlack Re: Remonty 2003 - dno 21.12.02, 17:38

> Nie wiem jak zrobić krzyżówkę torów, taka jak na pętli w starych Bronowicach:
                  > 14 i 24 zjeżdżają na pętlę i...... właśnie brakuje mi takiego klocka:
                  > skrzyżowanie z prostą

Eeee... nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi :-)
                  Mógłbyś to narysować i wysłać mi na maila (pavlack@skrzynka.pl)?
                  • Gość: mouset Re: Remonty 2003 - dno IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 21.12.02, 18:15
                    No chodzi mi o to jak zrobic skrzyżowanie trzech ulic z torami?
                    • pavlack Re: Remonty 2003 - dno 21.12.02, 19:12

> No chodzi mi o to jak zrobic skrzyżowanie trzech ulic z torami?

Jeśli te ulice mają przecinać torowisko w linii prostej, to wystarczy jak
                      wstawisz tory, a autobus sam po nich przejedzie.

Jak chcesz, to Ci moge przykład zrobić w BAHN'ie i wysłać.
                      • Gość: mouset Re: Remonty 2003 - dno IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 21.12.02, 22:48
                        Już załapałem, dzięki!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka