Dodaj do ulubionych

konkurs. co mógłby reklamować jazinator.

25.04.06, 13:32
w pewnym wątku myśliciel ów wyjawił iż w jego świecie wszystko jest kwestią
ceny.

co prawda nie podał jeszcze swojej, ale mam taki pomysł.
robimy zrzutę, zakładamy jazzinatorowi tablice reklamowe z przodu i z tyłu i
puszczamy w miasto.

na dobry poczatek myślę, że mógłby reklamowac paradę równości.

ma ktoś jakiś inny pomysł???
Obserwuj wątek
    • jazzinator Re: konkurs. co mógłby reklamować jazzinator 25.04.06, 13:39
      Tak mam pomysł tylko mi obwisł i sie nie nadaje do publikacji,blady nico.
    • luckystrike Re: konkurs. co mógłby reklamować jazinator. 25.04.06, 13:45
      wojewódzki zjazd samoobrony
      • gph Re: konkurs. co mógłby reklamować jazinator. 25.04.06, 13:47
        luckystrike napisał:

> wojewódzki zjazd samoobrony

e, na wojewódzki to on jest mało wyjściowy może...

powiatowy?
      • jazzinator lepszeć to od zjazdu samogwałtów 25.04.06, 13:48
    • helenka17 Unimil? 25.04.06, 16:56
      • longwehicle Re: Unimil? 25.04.06, 16:57
        Koniecznie w czarnym kolorze!!;o))
    • kryzyss Re: konkurs. co mógłby reklamować jazinator. 25.04.06, 16:57
      Gładzie gipsowe?
      • weronka77 Re: konkurs. co mógłby reklamować jazinator. 25.04.06, 18:19
        Pasztet?
        • helenka17 Re: konkurs. co mógłby reklamować jazinator. 25.04.06, 18:30
          Nieźle, myślałam o tym. Może sery topione?
    • Gość: ursus Re: konkurs. co mógłby reklamować jazinator. IP: *.chello.pl 25.04.06, 18:38
      Wszystkie jazzinatory na traktory
    • braciszek_tag Re: konkurs. co mógłby reklamować jazinator. 25.04.06, 19:27
      "wyciąg z fiuta"
    • Gość: polna_stokrotka Re: konkurs. co mógłby reklamować jazinator. IP: 83.17.27.* 25.04.06, 23:49
      zostawcie biednego jazzinatorka :-)))))))przecież on taki kochanyyyy he he he
    • gph jest problem. jazzinator ceny nie podał. 26.04.06, 09:36

być może postanowił się wykazać obywatelsko i poracuje jako wolontariusz.

w tym momencie w grę wchodzą reklamy hm... społeczne

bo wolontariat w biznesie to wyzysk :D
      • Gość: jazzinator Widać dałem się nieżle we znaki,to mnie cieszy IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 26.04.06, 12:04
        Psy szczekaja a karawana......,zrobiłem prywatny konkurs na najbardziej zabawne
        określenie co mógłby reklamować jazzinator,poziom konkursu niezbyt
        wysoki,powiem więcej nie był nawet średni,jednak nagrode wyróżnienie przyznaję
        gp rh- za wolontariat,drugą nagrodę w postaci książki filozoficznej pt.Sedes z
        Bakielitu przyznaję Weronce za Pasztet,oraz pierwszą nagrodę oczywiście zdobywa
        Helenka za Unimil ufundowaną nagrodę przez organizatora KFŻ a jest to nie
        byle co bo Tałes z aluminium.Na tym konkurs zakończono.Do więzienia Państwu !
        • gph no. dałeś. 26.04.06, 12:07
          jak zwykle ostro.
          • Gość: jazzinator ostro to podaja gulasz w Balatonie na Grodzkiej IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 26.04.06, 12:34
            • Gość: lol nisko upadles skoro jadasz w balatonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:20
              • Gość: jazzinator za to Ty wyżej jadasz "Pod Pawiem" zapewne IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 26.04.06, 13:26
                • Gość: lol nie znam takiego miejsca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:34
                  ale widze zes obeznany z roznymi mniej popularnymi jadlodajniami . coz, kazdy dopasowuje sobie
                  miejsca, w ktorych bywa, do swojego poziomu
                  • Gość: jazzinator Re: nie znam takiego miejsca,nie moja wina! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 26.04.06, 13:43
                    Widocznie jestes starym krakowianinem z pierdziszewa dolnego nad Wisłą skoro
                    nie wiesz że Pod Pawiem też na grodzkiej nieopodal Balatonu(który chwile
                    wielkie ma za sobą lecz nadal daja dobrze zjeśc,czereśniaki tam raczej nie
                    bywają,więc nie dziwię Ci się.
            • gph tak, w balatonie jest pyszne żarcie. 26.04.06, 14:16

a ty jesteś intelektualista.
              • Gość: jazzinator a Ty zawijasz te sreberka? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 26.04.06, 14:42
        • weronka77 Re: Widać dałem się nieżle we znaki,to mnie ciesz 27.04.06, 01:43
          Do gazu JAzz;-0
          • Gość: jazzinator Bo bez gazu nie ma jazzu wyronko! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 27.04.06, 09:43
    • mrug Re: konkurs. co mógłby reklamować jazinator. 26.04.06, 14:00
      Dni Kultury Żydowskiej.
      • Gość: jazzinator Dni Kultury Żydowskiej i Osobistej,ale konkurs już IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 26.04.06, 14:07
        zamkniety ,wiec nagrody nie będzie chyba że pocieszenia,nie martw sie ja tez
        byłem kiedys taki durny.Jak Miłosz się z Toba gawedzi.
        • mrug Re: Dni Kultury Żydowskiej i Osobistej,ale konkur 26.04.06, 14:13
          Kultury Osobistej byś nie mógł...Zdecydowanie byś nie mógł...
          • gph prędzej dzień wędkarza wiślanego 26.04.06, 14:15

oraz święto leszcza :D
        • helenka17 Ano własnie: Ty byłeś i jesteś. 26.04.06, 15:09
          A on tylko był.
          No i to nie ty ogłaszałeś konkurs, więc możesz go sobie zamykać za ostatnimi
          drzwiami, po kieliszeczku, kiedy już żona pozwoli.
          • Gość: jazzinator Re: Ano własnie: Ty byłeś i jesteś. IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 26.04.06, 15:17
            Słabe ,słabeńke,co do kieliszeczka to bez literka nie zasiadam do stołu,jeśli
            zaś chodzi o żonkę to nie wiem którą masz na myśli,pierwszą? czy drugą?moja
            obecna narzeczona jest bardzo tolerancyjna i wyrozumiała.
            • helenka17 Swoje rewelacje schowaj 26.04.06, 15:21
              pod bufet.
              Kiedyś nie wiedziałam do kogo piszę, a teraz już wiem. A że leżących się nie
              bija, więc Ci podarowałam, boś inwalida.
              Nie obiecuj sobie jednak zbyt dużo po współczuciu.
              Do sporów partner z Ciebie żaden.
              No i tak.
              • Gość: jazzinator Re: Swoje rewelacje schowaj i vice versa IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 26.04.06, 15:35
                Wiesz tyle co macy zjesz,dla mnie tez jesteś za słaba zwłaszcza z Twoją bujna
                wyobraznią o własnym intelekcie a brak poczucia humoru to Twoja pięta(brudna)
                achillesowa.
              • helenka17 I do tego nic nie rozumie. 26.04.06, 15:44
                Nawet tego, co sam pisze.
                • Gość: jazzinator Re: I do tego nic nie rozumię,to patrz mi na usta IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 26.04.06, 17:30
                  będę wolno mówił,masz dzisiaj kiepski styl(a raczej stylisko) i dość sie juz
                  nawygłupiałas robiąc ogólne pośmiewisko,nie ciąg więc żółtej smugi za soba bo
                  jesteś żałosna.
                  • helenka17 Co to jest "ciąg"? 26.04.06, 17:31
                    To coś z lotnictwa?
                    Siła ciągu? Coś takiego?
                    • Gość: jazzinator Re: Co to jest "ciąg"?to jak cos sie ciągnie,pocią IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 26.04.06, 17:35
                      przeciąg,naciąg lub ciąg,może tez być zciąg.
                  • helenka17 Ktoś do Ciebie 26.04.06, 17:34
                    Kiedy czynne jest ZOO???
                    Autor: ewa76adrian
                    Data: 26.04.06, 12:30

Mam zamiar się wybrać do ZOO z dzieckiem i ze znajomymi.Jest mały problem nie
                    jesteśmy z Krakowa,może ktoś wie kiedy jest czynne ZOO w soboty,niedziele i
                    ile kosztuje.Prosze o wszelkie informacje.
        • helenka17 Ktoś do ciebie. 26.04.06, 15:12
          Kiedy czynne jest ZOO???
          Autor: ewa76adrian
          Data: 26.04.06, 12:30

Mam zamiar się wybrać do ZOO z dzieckiem i ze znajomymi.Jest mały problem nie
          jesteśmy z Krakowa,może ktoś wie kiedy jest czynne ZOO w soboty,niedziele i
          ile kosztuje.Prosze o wszelkie informacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka