Gość: Krak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 09:43 Miałes chamie złoty róg ostał ci sie ... wiadomosci.onet.pl/1317897,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janice_m Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 09:49 Polacy? Kto Ci dał prawo wypowiadania się w imieniu wszystkich Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qutas Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 09:53 ja,i jeszcze pare milionów wyborców kto wygra wybory ma prawo wypowiadać sie za kraj czyźby w przedszkolu o tym nie mówili? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 09:58 Ja się nie zaliczam do tych "Inteligentnych inaczej" głosujących na drób więc nie życzę sobie "wkładania do jednego worka" i będę sobie mówiła to na co mam ochotę odnośnie karłów,bo to nie mój prezydent i nie mój wybór;-)))W moim przedszkolu nie uczono o wyborach-no ale to było amerykańskie przedszkole więc pewnie "przegapiłam";-))W Polskich zapewne o tym uczą a jeśli nie to od września na pewno zaczną;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca PiS Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 10:06 A wiesz ,ze Weroniko jestes zalogowana i mozesz zostac podana do sadu za obraze głowy Państwa nazywajac Prezydenta Rzeczpospolitej drobiem .Zobaczymy czy znajdzie sie jakis forumowicz ,który pozwie cie za obraze -czego mysle nauczyłoby cie szacunku do głowy Państwa Polskiego tak dla przykładu. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 10:10 Doskonale o tym wiem;-))Teraz tak już będzie że wszystkich za wszystko można pozywać;-))Zaczęło się od portalu z dowcipami a skończy pewnie na podsłuchach;-) Nic mnie nie jest już w stanie zdziwić;-)Ale swojego zdania nie zmienię i do szacunku dla Głowy;-) nic ani nikt mnie nie jest w stanie zmusić;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kRAK Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 10:10 popieram ,popieram za duzo jest takiej chamoty co pozwalaja sobie na opluwanie Prezydenta RP. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 10:13 Proponuję wszystkich rozstrzelać zatem,ponieważ w więzieniach raczej zabrakłoby miejsc;-)Demokracja podobno,póki co;-))Każdy może mówić co chce;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca PiS Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 10:15 Prezydent jakiby nie był stoi na strazy Państwa Polskiego i honoru Flagi Narodowej .Opluwajac Pana Prezydenta opluwasz równiez Polska Flagę Narodowa ,której włascicielami sa wszyscy Polacy ,niezaleznie od pogladów politycznych .Zatem miej sie na bacznosci co piszesz w swoich postach Weroniko !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 10:18 Już się boję;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek [...] IP: *.kom / *.os1.kn.pl 07.05.06, 11:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 12:20 Ziutek,Ciebie też zamkną;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.kom / *.os1.kn.pl 07.05.06, 22:03 Widzisz Weroniko nie zamkna mnie poniwaz cenzor sie boi. Wyrazajac swoje zdanie na temat Kaczora [prezydenta] nie zlamalem zadnego punktu regulaminu. Napisalem, ze moim zdaniem podobny jest do idioty. Nadal tak sadze i napisze email do kancelarii prezydenta. Moze cenzor jest bardziej 'papieski' niz sam 'papiez'. 3maj sie i nie dajmy sie ciemniakom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Chyba flagi Monako:) IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 07.05.06, 13:37 Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Tak Ci zostało od czasu 07.05.06, 21:42 ...kiedy wychwalałeś Kwacha? Czy też to jakiś świeży wynalazek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.icpnet.pl 07.05.06, 22:29 Ktorej flagi narodowej? Polskiej czy Monako (jezeli ktos chce rozniez Indonezji), bo z takowa nasz jasnie panujacy jezdzil po Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:23 popie..ny jestes czy jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 08.05.06, 10:25 To fakt-pomyliło im się i flagę do góry nogami powiesili;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniepokojony Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: 195.116.22.* 08.05.06, 15:26 Czy to że będąc w szpitalu oddałem mocz na KACZKĘ i to że wie o tym co najmniej jedna pielęgniarka kwalifikuje mnie do sprawy?Boshe, będę siedział ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo.Y37 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.um.krakow.pl 10.05.06, 11:30 Zaniepokojony to rzeczywiście powinieneś być bo zwyczajowo mocz oddaje się do kaczki lub w kaczkę, więc albo masz Parkinsona albo olewasz zwyczajowo wszystko i wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:27 A co pan sadzi o kwasniewskim? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 10:24 Gość portalu: wyborca PiS napisał(a): > A wiesz ,ze Weroniko jestes zalogowana i mozesz zostac podana do sadu za obraze > głowy Państwa nazywajac Prezydenta Rzeczpospolitej drobiem .Zobaczymy czy > znajdzie sie jakis forumowicz ,który pozwie cie za obraze -czego mysle > nauczyłoby cie szacunku do głowy Państwa Polskiego tak dla przykładu. Long napisał: PSYCHOPATA!!!!!Ty czowieku kaczyzmowido dupy nie długo wlecisz!!!;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stalinowiec [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 10:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 10:59 Ojej Tobie też?Współczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 11:19 Gość portalu: wyborca PiS napisał(a): > A wiesz ,ze Weroniko jestes zalogowana i mozesz zostac podana do sadu za > obraze głowy Państwa nazywajac Prezydenta Rzeczpospolitej drobiem .Zobaczymy > czy znajdzie sie jakis forumowicz ,który pozwie cie za obraze -czego mysle > nauczyłoby cie szacunku do głowy Państwa Polskiego tak dla przykładu. - mnie też pozwij Kaczory to drób! Kaczory to drób! Kaczory to drób! Kaczory to drób! Kaczory to drób! Kaczory to drób! Kaczory to drób! Kaczory to drób! Kaczory to drób! itd Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 11:21 Fajnie;-)To jest już Nas trójka;-))Ja,Ty i Longi-razem idziemy siedzieć;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 11:40 nie ma sprawy. Jak sobie przypominam, już komuś z forum odsiadką grozili, ciekawe, czy już siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Jesli nauczycie mnie grać w brydża 07.05.06, 21:48 - to i ja wchodzę. Mnie zamierza denuncjować nieustająco niejaki wer, a to za nazwanie Naszego Dziennika "bolszewicko-konfesyjnym pisemkiem". Ale to chyba za słabe. Za to mnie do sądu chyba nie podadzą. No to jazda. President wszystkich pisiaków, niejaki Kaczyński, kojarzy mi się z drobiem i to nieodmiennie. A jego apologeci kojarzą mi się z obgryzaniem spodni wisielca. Sama nie wiem dlaczego. I pamiętajcie kochani apologeci, że zwierzę nie jest rzeczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Jesli nauczycie mnie grać w brydża IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 07.05.06, 21:57 to całkiem proste -bujna wyobraznia,ja jeszcze bardziej obrazowo widzę majacych wyłączność na racje ale sobie daruje bo jeszcze jakas kapusta mnie zadenuncjuje i jak sobie pomyśle z jakim towarzychem przyszłoby kiblować to ja już wole po szyję w g... jak to odwaznie longi opisał. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Jesli nauczycie mnie grać w brydża 07.05.06, 22:01 Helenka-jest Nas więcej-bierzemy apartament na Monte;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Jesli nauczycie mnie grać w brydża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 23:39 helenka17 napisała: > Jesli nauczycie mnie grać w brydża to i ja wchodzę. Da się załatwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator elaborat!ogólnie znane rzeczy,tylko kto to wszystk IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 08.05.06, 11:59 nam przygotował w III RP,tego autorka (z łaski swojej nie podaje)a to własnie te autorytety najwięcej pyskowały o kreskach i róbta co chceta,no to robią.Jednym słowem wiele prawdy,lecz i sporo przemilczenia i manipulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedrob Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:01 ja też się do Was dosiądę :) Kaczor-sraczor :> ciesze sie ze to nie ja na niego oddałem głoś i że to nie ja muszę się za niego wstydu najadać. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 22:04 W takim razie ja proponuję wybrać na miejsce odsiadki jakąś ciepłą,egzotyczną,bezludną wyspę-na Monte się nie pomieścimy;-( Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 22:05 Dopiero Australia by nas wszystkich pomieściła!!;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 07.05.06, 22:07 na Starowiślnej? tak gdzie Syndy Club? z ukrainkami? dzieki !!! Na kasztanową to możesz najwyżej na spacer jesienia pozbierac do woreczka.Alez to zabawne stworzenie koniecznie pragnie sie dowartosciować tylko przed kim? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 22:11 Dzezzi ,osób coraz bardziej powiększa ci się liczba osób o które walczysz jak "lew z paszczy"Janek ,weronka sie nie daje -więc kto na dzisiaj na zakąske??.chyba dzisiaj masz zły dzień pojdziesz skacowany i głodny spać!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 22:23 Na Starowiślnej nad pocztą-7 piętro;-)Sindy zamknęli jakiś czas temu;-)Na Kasztanową zapraszam-możemy wspólnie pozbierać kasztany a teraz to nawet wypić herbatkę w ogrodzie;-)Naprawdę sądzisz że szczyt osiągnięć życiowych to M3,M4;- )?Czasy się nieco zmieniły,na szczęście;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator veronico twoje szczytowanie życiowe mało mnie IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 08.05.06, 11:52 obchodzi, zapewniam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: veronico twoje szczytowanie życiowe mało mnie 08.05.06, 18:04 No to się nie czepiaj cwaniaczku z Plant;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: veronico twoje szczytowanie życiowe mało mnie IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 08.05.06, 18:47 usiądz ty sobie lepiej dziecko w ogródeczku przy kasztanowej i napawaj się(nie napawiaj)bo zaraz bedzie lało,albo sobie spojrzyj głęboko w oczy i przetrzej je bo zle widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: veronico twoje szczytowanie życiowe mało mnie 08.05.06, 21:33 Wiesz co,jesteś śmieciem.Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: veronico ulżyło czy puściło? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 08.05.06, 21:37 Smieci sie posprzata a ty juz taka zostaniesz do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: veronico twoje szczytowanie życiowe mało mnie 08.05.06, 21:37 Poza tym "przetrzyj" a nie "przetrzej",imbecylu i nieuku jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: veronico twoje szczytowanie życiowe mało mnie 08.05.06, 21:38 Opiniami śmieci nie zwykłam się przejmować;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakłopotany Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: 195.116.22.* 08.05.06, 15:18 Właśnie sobie uświadomiłem, że swego czasu w szpitalu odlałem się na kaczkę!!! I pielengniarka może sobie o tym przypomieć....O'Boshe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead czyzby to bylo ta... 10.05.06, 11:54 wolnosc slowa, ze mozna napie..c na wszystkich ale na Lecha nie? Lechu i jego "bardziej drobiowi niz drob" wyborcy powinni nabrac dystansu do siebie i wtedy wszyscy zyskalibysmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 10:15 mozesz sobie nie zyczyć co chcesz, ja tez nie zycze sobie na forum wypowiedzi chamskich szczególnie ciebie powinno byc stać na minimum kultury no chyba ze chcesz zeby pouczali ciebie "tacy" jak ja lub uczyły kultury istytucje do tego powołane, na koniec powiem ci ze do mnnie do urzedu przychodza różni ludzie,większość tzw.prostych ludzi czasem zadziwia mnie że potrafia sie tak bardzo kulturalnie wypowiadać, ostatnio najczęściej nagadują na Tuska za to ze uniemożliwił PO wejście do koalicji i że przez to PO sie rozpadło lecz nie mówią językiem "twoim" najczęściej uzywają zwrotu "przez tego Tuska" a mogliby ................... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 10:19 Możesz sobie mnie pouczać;-)Raczej mało czym i kim się przejmuję;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yetti Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 10:19 Zapomniałes ,ze Pan Tusk jest szarym zwykłym obywatelem tego kraju ,a cytat w/w pochodzi nie z przedszkola amerykańskiego tylko z polskiej literatury -panie urzedniku ? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 10:26 No cóż-idę się pakować w takim razie,żeby być przygotowaną jak po mnie przyjdą;- ))Póki co miło spędzę resztę dnia-być może ostatnią niedzielę w życiu na wolności;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krak Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 10:31 Nie jest wykluczone ,ze obraziłas kogos na tym forum -zobaczymy czy admin na wniosek sadu musi wydac Twoje dane osobowe -nie badz taka hej do przodu bo ci tylne kółko odpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 10:34 Nie mam tylnich kółek;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 10:36 Myślisz że tutaj naprawdę wszyscy podają prawdziwe dane,klikają z własnych komputerów we własnych domach?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 10:40 Może być zabawnie-ja też się poczuję obrażona i złożę pozew;-)Mojego kolegę obraził kiedyś brat Pana Ziobry-więc go pozwał;-)Była niezła zabawa i ubaw po pachy bo cała afera z powodu jednego epitetu rzuconego przez równolatka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 12:18 Gość portalu: Qutas napisał(a): > ja,i jeszcze pare milionów wyborców > kto wygra wybory ma prawo wypowiadać sie za kraj > czyźby w przedszkolu o tym nie mówili? O...jaki adekwatny nick...Gratulacje dla Twojego autokrytycyzmu... Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Mówili, mówili. 07.05.06, 21:40 Ale w przedszkolu, do którego ja chodziłam, rozróżniano pomiędzy krajem, państwem i narodem. A w przedszkolu do którego TY chodziłeś Maród/Partia/Państwo - to była jedność. No to pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 10:28 kiedy wybory w USA wygrał Bush zadzownił do mnie kuzyn który mieszka tam od wojny i powiedział mi tak: wiesz adam, ja głosowałem na kandydata parti demokratycznej ale pamietajże skoro wygrał Bush my go tak samo bardzo szanujemy, ja osobiście bardzo go szanuję, kuzyn przez lata wypisywał różne artykuły w "chicagowskich" pismach demokratów,do wyborów, po wyborach szanuje on tych którzy wygrali bo moim zdaniem poza tym ze posiada kulturę osobistą to rozumie ze jeśli by jego partia wygrała nastepne wybory to było by mu równie miło gdyby ten wybór uszanowali przeciwnicy, Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 10:31 Moi rodzice też podobnie jak kuzyn piszą do gazet w tonie kulturalnym i grzecznym.Tylko ja taka zła;-))No ale KAczka to nie Krzak,nawet gdybym bardzo się starała znależć jakiekolwiek podobieństwo-nie potrafię;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 10:51 to nie ma nic do rzeczy,zgłaszasz naruszenie prawa przez dany wpis, prokurator odtajnia twoje dane i jesli uznają ze złamalas prawo, bekasz i wszyscy wtedy znaja twoje dane, hehe, było duzo takich przypadków, tobie weronko daleko do takiego chamstwa jakie uprawiają tu nektórzy, choćby longi nikomu sie nie chce chodzic do prokuratora,admin jest jaki jest i tak sie chamstwo mnoży,szkoda tylko że to tak jest na naszym forum ktore winno byc przykladem dla całego kraju, Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 10:54 A jeśli ktoś poda nieprawdziwe dane;-)?Na przykład poda się za kogokolwiek innego,wymyśli personalia?KOrzysta ze sprzętu i lokalu który z nim nic wspólnego nie ma?To co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:01 czesto są takie przypadki o których piszesz, dają sobie rade a na poważnie: wtedy wszyskich wywozą na Sybir, Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 11:03 Ja myślę że całkiem sporo takich przypadków-ludzie nie chcą się "podstawiać";-) Mówisz,że wywiozą?Kibitką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator weronika, nie przejmuj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:53 w rzeczywistości "straszy" cię tylko dwóch gości udających, że miłośników PIS-u jest tłum panom zaś przypominam, że pisanie pod wieloma nickami w jednym wątku jest złamaniem regulaminu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick zmienny komar [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: weronika, nie przejmuj się 07.05.06, 12:17 Dzięki;-)Ale taka już jestem że nikim ani niczym się nie przejmuję;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyton [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Wężu śmieszny;-) 07.05.06, 17:22 Tak jak już wspomniałam wcześniej ani Ty ani Twoja opinia wrażenia na mnie nie robi;-)Ani nikim fajnym ani ogólnie lubianym nie jesteś,w związku z tym tak jakby Cię nie ma "anonimku";-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: weronika, nie przejmuj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 16:59 nawet tym ,że masz tam gdzie nie chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: weronika, nie przejmuj się 07.05.06, 17:12 Grunt że Ty masz wszędzie gdzie chcesz;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: weronika, nie przejmuj się 07.05.06, 17:13 I tam gdzie nie też;-))NAjśmieszniejsze jest to że najwięcej do powiedzenia mają "anonimowe ktosie",czyli PAnny i Panowie Nikt;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: weronika, nie przejmuj się 07.05.06, 17:40 Rację mają ci, którzy mówią o szacunku do urzędu prezydenta. Ja szanuję każego prezydenta, bo jestem obywatelem RP. Ten szacunek nie wyklucza prawa do krytyki, bo obywatel ma prawo skrytykować każdego urzędnika, nawet głowę państwa byleby ta krytyka mieściła się w prawie. Z drugiej strony mam nadzieję że ci co bronią dobrego imienia Lecha Kaczyńskiego też powściągną albo powściągali swoje emocje kiedy pisali albo pisali o Aleksandrze Kwaśniewskim albo Lechu Wałęsie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: weronika, nie przejmuj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 17:49 czesiekk nie tłumacz tego ulicznemu motłochowi z rodzin patologiczno -kryminogennych o zmianach somatycznych od alkoholizmu -szkoda klawitury . Kocham polska flage narodowa i jej straznika kim by on nie był . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: weronika, nie przejmuj się IP: *.kom / *.os1.kn.pl 07.05.06, 18:56 Najlepiej posadzić przy fladze psa. Przynajmniej byłby mniej wredny od kaczorów. Uwaga dla PiS-owców. Nie pomylić z flagą Indonezji lub Monaco !!! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: weronika, nie przejmuj się 07.05.06, 20:37 Ziutek;-))A jaka rasa tego psa?Bo kundelek,ratlerek i tym podobne chyba odpadają;-))Karłom mówimy NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: weronika, nie przejmuj się 07.05.06, 20:32 HArry,rozumiem że o własnej rodzinie piszesz-stąd to rozeznanie i fachowa terminologia?;-))Nic dziwnego że jakoś pozostajesz anonimowy-też bym się wstydziła;-)Czyzby Brudny Harry?Tym bardziej nie wart uwagi;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: weronika, nie przejmuj się 07.05.06, 20:30 Bardzo mądry komentarz-masz rację;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.m7 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 18:59 Czlowieku, mow za siebie !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator [...] IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 07.05.06, 21:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 21:16 Dzezzi,już ci pisałem żeś jest żałosny klocek w tym dominie,twój ruch go nie zburzy a piana nie potrzebna bo już cie nikt nie czyta..wypaliłeś się!! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 21:17 Longi;-))Ten dżezi to jakiś stary dziad?Znasz go? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 21:18 To jest tajemnica bojówek z pieciolistnej rodzinki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 21:20 Aha;-))Znaczy się tak;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 21:22 Z domu wychodzi,jeden dżezzi,za chwile w kawiarence klika drugi dżezzi!!! Taki krakowski Jekyll-Hayde-za piątke!!. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 21:27 Longi nie śmieszy Cię to że najwięcej i najgłośniej "szczekają" anonimowi forumowicze? Cwaniakują bo nie są zalogowani;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 21:30 To jest Forum!! Jedni szczekają,inni skowyczą,jeszcze inni sssssssyczą,a tak poza tym to ja mam globalnie to w [...]!!;o))).Hau,hau,hau!!;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 21:31 Fajnie-nie jestem sama z moim globalizmem;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 21:33 Jesteśmy tu w większości!!!;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 21:38 Taak?A ja myślałam już że pójdę "siedzieć" sama;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 07.05.06, 21:38 jaka miła pogawędka,jak głuchy z niemową,za piatkę to moje powiedzenie longomierze,wymyśl wreszcie coś swojego,cały czas albo linki albo słownik łaciński albo posiłkowanie sie cudzym ,twoi idole też tak całe lata pasli sie na cudzej łące,z ta druga to szkoda nawet sie wysilać - bajo bongo jednym słowem,wszyscy innego zdania są uwiazem starczym albo jakieś lumpy ONA jest 77 wiec też po trzydziestce i czego podskakuje?ani sie obejży jak do piórniczka zapakuja i bedzie po ptaszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 21:46 Ciebie powinni juz siła zaciagnąć do Monaru!!Z litości!! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 21:47 Widzę że z liczeniem jesteśmy podobnie jak z myśleniem "na bakier";-)))DLa Twojej informacji urodziłam się 30.12.1977 więc nawet 29 nie mam jeszcze;-)))) Poza tym jestem bezpieczna-opiekę medyczną mam znakomitą(prywatną rzecz jasna;- )))więc nigdzie się nie wybieram;-)Ale jeśli chcesz mogę Ci zapisać jedno z mieszkań-Zachodnia,Ruczaj może być?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 07.05.06, 21:52 a kto by tam chciał mieszkac na Ruczaju? Majcher buduje tam lumpiarnie zaproponuj longiemu on w tych suterynach jeszcze suchoty sie nabawi. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 21:55 Longiemu zaproponuję dom na Kasztanowej;-))To może wolisz Nowosądecką albo Kwartową-też dwa pokoje;-)W ostateczności garsoniera na Starowislnej..Decyduj się póki testamentu nie spisałam;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Weronko 07.05.06, 22:06 jesteś nieludzka. Każesz swojemu rozmócy (wyrazy współczucia) poznawać nazwy, o których w zyciu nie słyszał. Jego znajomość świata kończy się na Plantach. Dalej mamulka, a po niej żona zabraniały mu wychodzić. Dla wyjasnienia: Mamulka, to ta, dzieki której zbudował sobie dzisiejszy obraz świata (a to fajny obraz) a żonka (druga już, mogłaby miećna imię np Małgosia), to ta, która donosi mu wódeczkę, kiedy mu się wódeczka skończy. Zaś bez wódeczki nasz przyjaciej jakiś dziwnie nieswój. Bądź więc ludzka Weronko, i zważaj do kogo piszesz, bo będziesz miała na sumieniu jegomościa, który zważywzy na zaawansowany wiek mógłby być twoim tatusiem. H. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Weronko 07.05.06, 22:10 To Dżezi na Plantach mieszka?To tym bardziej muszę mu coś zapisać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen mili moi... 07.05.06, 22:13 mamusia mnie uczyła, że z takich ludzi nie wolno się śmiać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator nie słuchaj weronko co najwyzej braciszkiem IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 07.05.06, 22:13 za to dobrej (mądrej) rady udzieliła ci babcia (no nie ta z WC przy plantach)a babci trza słuchac bo to mądre jak skurczybyk. Nie wiedziałem ze jestem twoim "rozmócą" ale to chyba komplement? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: nie słuchaj weronko co najwyzej braciszkiem 07.05.06, 22:16 Moja babcia?Chyba nie bardzo bo ona nie mieszka w Krakowie;-)Widzę że schodzimy do poziomu parteru.Nie wiem czy prowadzę z Tobą rozmowę-najwyżej wymiana opinii,ale to chyba za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 07.05.06, 21:56 Gość portalu: jazzinator napisał(a): > a kto by tam chciał mieszkac na Ruczaju? Majcher buduje tam lumpiarnie > zaproponuj longiemu on w tych suterynach jeszcze suchoty sie nabawi >>long:naa monte pójdziesz Dzezzi,masz problem mieszkaniowy z głowy!!.Twoi protektorzy juz ci podziękują ,wypaliłeś się knocie!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim 123 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:24 dziwny to prezydent i dziwny rząd dla którego oczkiem w głowie jest najciemniejsza część społeczeństwa .Nie myślałem że doczekam sie czegoś gorszego niż dyktatura ciemniaków.Tym czymś gorszym jest owych ciemniakow demokratyczna większość.Jeśli mam być szczery to wątpie żeby to państwo przetrwało nastepne 50 lat jako niezależny podmiot polityki miedzynarodowej.Podobnie jak pierwszą rzeczpospolitą zabije go głupota własnych obywateli ,brak elit które nie sa w stanie nawet zdefiniować narodowych interesów pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Dyg-szur. 07.05.06, 21:55 Uzyłam tego "Kisielowego" terminu niezwłocznie po wyborach. Tragiczne położenie Polski i Polaków pogłębia propagandowy napędzik tej bzdury, który ma głosić, że podziały sięzmniejszą. Tymczasem, jak wszędzie w świecie, na skutek tej durnoty podziały siępogłębią, co więcej, pogłębiły się już od wrzesnia. I dalej się pogłebiaja. Polska i bez tego idiotyzmu kaczego jest kastowa, a będzie bardziej kastowa. Ci, którzy "mają" lub "mogą" odgrodzą się wyższym jeszcze murem od tych, którzy sądzą, że nadchodzi r. 1917. On nie nadchodzi. Ci, któtrzy posługują się ogłupiała masą dla własnych celów zostaną rozszarpani w pierwszej kolejności. Ale że nie pobierają nauk, więc o tym nie wiedzą. H. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Dyg-szur. 07.05.06, 22:22 Nie musi tak być, świat jest po to żeby go zmieniać na lepsze, a przynajmniej trzeba się starać żeby był lepszy, może i będą nierówności, ale nie musi być kast. I ten świat zmieniam zaczynając od siebie, kiedy staję się lepszym człowiekiem. Idąc twoim tokiem rozumowania najlepiej nic nie robić, bo wszystko już jest przesądzone, ma być źle i kastowo. To jest taki swoisty determinizm bierności. Nie rozumiem tej histerii i tego morza frustracji, wystarczy zachować trochę umiaru i popatrzeć na wszystko z dystansem. Wszystko się zmienia doktryny, politycy, partie, rządy, prezydenci. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Dość przyjemnie się dywaguje 08.05.06, 00:24 w wolnym kraju. Część życia spędziłam jednak w kraju nie-wolnym. Państwo, które chwilowo tym krajem zarządzało tak było urządzone, że niszczyło metodycznie najlepszych synów i córki mojej ojczyzny. W historii społeczeństw nie ma dziur. jeśli są przyczyny, to i skutki być muszą. Ścieżki zdarzeń nie sposób poprowadzić ponad czasem. Moj kraj zaludniają tumani, nazywani w czasach Konfederacji Barskiej CZERŃ. Mój kraj zaludniająw masie ci, ktrzy nie wyemigrowali, bo byli za-młodzi, za-durni, umieli za-mało, albo nie mieli...no własnie, tego. Mój (statystycznie) kraj zaludniają postaci, które z roku na rok potrafią coraz mniej. Ich sprężyną jest zazdrość oraz polska cecha narodowa, czyli ZAWIŚĆ. Losy włądzy w moim kraju zostały opisane przez niejakiego Łysiaka, chyba w "Flecie z mandragory" jako DYKTATURA KAPRALI. Znajdę to przytoczę. Odpowiadająć: Nie wiem, czy kast być nie musi, ale wiem, że są. Wiem też, że obecny stan rzeczy tylko je uwyraźnia. Mój tok rozumowania jest wołaniem na puszczy, albowiem tego, co tu piszęprawie nikt nie rozumie z powodów podanych wyżej. Nadchodząca RZeczpospolita to państwo ćwierćinteligentów, wściekłych, że nie mają własnych autorytetów. Ćwierćinteligenci nienawidząautorytetów, bo autorytety sądla nich wyrzutem sumienia. To dlatego Niemcy w pierwszej kolejności zatkali geby swoim autorytetom, żeby nie musiećich ani słuchać - ani nawet oglądać. To, co czytasz to nie jest ani determinizm bierności, bo wszak rozumiesz co pisze, ani histeria. Mój kraj na skutek wojny i emigracji oraz metodycznego wyniszczania tych, którzy cokolwiek mogli, mieli lub potrafili jest zaludniony bandą. Dla tej bandy ideałem zabawy są wiejskie wesela, ideałem dobrobytu są panienki z agencji sprowadzane taksówką wraz z wódką (co mozna kupić, jesli mnie na wszystko stać?), ideałem pracy jest branie pieniędzy za nic. Ideałem polityka jest Kaczyński, Lepper, Giertych. Jak ciemnym, głupim i wyzbytym najprostszej refleksji byćtrzeba, żeby osiąnąć taki stan? Z piwnic wyłażą upiory upodabniające nas do Serbów.W centrum Zakopanego partia faszystowska dostaje lokal od burmistrza. ten sam burmistrz urządza przed kamerami miejskiego monitoringu polowanie na małoletnich kolporterów sprzedających legalnie tygodnik, który odkrywa brudy i szlbierstwa władz Zakopanego. Osobiście siedzi w centrum monitoringu i woła przez mikrofon do strazników miejskich, "Nie, jeszcze nie, dalej, podpuście ją dalej, żeby mi ją złapać przed samymi kamerami!!" Po takim ekscesie w każdym normalnym kraju taki buc nie mógłby zostać nawet stróżem nocnym. A w Zakopanem może być burmistrzem. Kiedy znanej firmie obuwniczej udowodniono,że finansowała w Niemczech neofaszystów, to na drugi dzień Niemcy przestali kupować buty Birkenstocka. Reasumując: nie jest prawdą, że splendid isolation wystarczy: nie wystarczy; nie jest prawdą, że dystans do wszystkiego i perspektywa historyczna wystarczy: Niemcy w 1933 także głosowali demokratycznie. H. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Dość przyjemnie się dywaguje 08.05.06, 07:44 helenka17 napisała: > Moj kraj zaludniają tumani, nazywani w czasach Konfederacji Barskiej CZERŃ. > Mój kraj zaludniająw masie ci, ktrzy nie wyemigrowali, bo byli za-młodzi, > za-durni, umieli za-mało, albo nie mieli...no własnie, tego. > Mój (statystycznie) kraj zaludniają postaci, które z roku na rok potrafią coraz > mniej. Generalnie Twoja opinia trafia w sedno. Dwa małe "ale". Po pierwsze: zostało w kraju trochę myślących ludzi i cała nadzieja w tym, że nie wyjadą i nie wymrą za wcześnie. Z powodów przez Ciebie wymienionych jest jednakże mało prawdopodobne aby ci ludzie uzyskali kiedykolwiek znaczącą pozycję polityczną. Po drugie: z kraju nie wyjechała sama śmietanka. Wiele lat pracowałem za granicą, dziś z racji zawodowych obowiązków mam wiele kontaktów z Polakami i polskimi firmami za granicą. Paskudne polskie cechy, o których piszesz w swoim poście, wyłażą za granicą z naszych rodaków w formie spotęgowanej. Co jeszcze: wszyscy, którzy próbują opisywać i krytykować nasze polskie przywary, zostaną natychmiast przez ową CZERŃ okrzyknięci, do wyboru: Żydami, masonami a w najlepszym razie "prasą polskojęzyczną". Smutne to wszystko, niestety prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Dość przyjemnie się dywaguje IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 08.05.06, 12:01 Chroń mnie Panie przed Polakami "za granicą",nie chwaliłbym sie takimi znajomościami. Odpowiedz Link Zgłoś
j_accuse Re: Dość przyjemnie się dywaguje 08.05.06, 12:05 Gość portalu: jazzinator napisał(a): > Chroń mnie Panie przed Polakami "za granicą",nie chwaliłbym sie takimi > znajomościami. Oj rzeczywiście, od Polaków z zagranicy, którzy nie mają pojecia na kogo zagłosowali w ostatnich wyborach ,a jedynie zrobili to np. dzięki zasłyszeniu w RM- uchowaj nas. Odpowiedz Link Zgłoś
asterix444 Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 09.05.06, 19:02 Zawsze się obruszałem na kwestię, która powidział kiedyś Bismarck, brzmiała ona miniej więcej tak: "... największą krzywdę jaką można zrobic Polakom to pozwolić im rządzic we własnym kraju...", niestety patrząc na obecne władze ( i nie tylko niestety) dochodzę do wniosku, ze miał rację :(((. Swoją drogą może by mnie tak ktoś ukarał za posiadanie własnego zdania, czyli obrazę prezydenta. Niewiątpię, że dostał bym azyl w większośći krajów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 07.05.06, 22:20 wracajac do wątku o Panu Tusku to sądzę ze Czas (po temu) Najwyższy muuu pieknie podziekować za dokonania ostatnich kilku miesiecy,nie mówiac o wczesniejszych latach(włącznie z udziałem w spisku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha a czemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:23 ty durniu zabierasz głos w sprawach, o których masz mniejsze pojęcie, niż o własnej higienie, a o niej nie masz najmniejszego pojęcia, co widać, gdy się patrzy na ciebie za ladą Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: a czemu 07.05.06, 22:25 Buhahahaha;-) Znakomite-a skąd Ty znasz Dżeziego? Za jaką ladą?Przecież to podobno szambonurek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha szambonurek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:28 to po godzinach, kiedy siedzi za ladą, jak każdy cieć, i odbiera od ludzi po 3 złote za internet, a z nudów wypisuje te debilizmy na krakowskim forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtx Re: a czemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 14:15 teraz robi za nurka kubłowego -awansował w rejonie buahhhha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator aha nie wiedziałem durniu,będę dbał o higienę IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 08.05.06, 11:50 za ladą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 12:39 Niestety pan Tusk ma jak najbardziej racje. Bo jeśli PiS chciał wyborów to samorozwiązać sejm to nie problem wystarczyło podać rząd do dymisji. Prezydent miałby wtedy możliwość rozwiązania. Albo mógł sie zgodzić na wybory wrześniowe przecierz jeśli przez pół roku nic nie robią to przez następne pół jesli nic nie zrobiliby(oprócz administracji krajem) to zapewne nic by sie nie stało. Poparcie jak widać nie spada im to może by wygrali. Z resztą co by dały wybory ?? Zwycięstwo PiS i koalicje SamoPiS lub zwycięstwo PO i koalicje POLew. Nie prosze nie mówić ze koalicja obecna to wina pana Tuska bo biorąc pod uwage zdolności marketingowców z PiSu to pewnie SamoPiS by i tak powstał. Po za tym Polski nie trzeba zmieniać az w takim stopniu żeby była do tego potrzebna tak stabilna większość. Usprawnic sądy poprawić administracje ,służbe zdrowia, na dekomunizacje moim zdaniem szkoda czasu. Polsce potrzebna jest tylko sprawna administracja i stabilne dobrze działające prawo. Nie potrzebujemy wcale IV RP. Poprzedni rząd prawicowy już kiedyś chciał wprowadzać wielkie reformy. Tylko że w ciągu 4 lat za nic nie idzie tego zrobić. Tak samo bedzie z IV RP. Wielkie zmiany w konstytucji itp które bedą dużo kosztowały ciągneły sie przez 3 kadencje a potem i tak nic z tego nie wyjdzie. Z resztą przy tak różnych koncepcjach na Polske w jednym rządzie o niczym innym niż o administracji plus kilka nie bedzie mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują 09.05.06, 19:21 A mi się zawsze wydawało że koncepcję IV RP, czyli koncepcję utopijną, bo zakładającą doskonałe, nieskażone korupcją państwo wymyślili raczej intelektualiści o sympatiach zbliżonych do PO. Pożywką była histeria związana z kilkoma aferami jakie przeżyła Polska pod rządami SLD. Tylko że nie ma kraju bez afer, podobnie jak i nie ma ustroju doskonałego. W Polsce hasła IV RP, trafiły na podatny grunt i wykorzystali je wspomniani przez ciebie marketingowcy PiS. Więc jeśli ktoś tego Dżina ma z powrotem złapać i zamknąć w butelce to powinno zrobić PO. Z przyczyn podanych na samym początku. Tak już jest że nawet najszczytniejsze idee, jak na przykład idea idealnej demokracji kryjąca się pod hasłem IV RP, potrafi doprowadzić do stanu jakiego teraz możemy obserwować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Panie Tusk -Polacy już Panu dziękują IP: *.kom / *.os1.kn.pl 09.05.06, 21:33 A kiedy idzie to zawsze jedną nogę z tyłu zostawia. Same wady ma ten Tusk. Za to dwa kunusy są bez wad...i bez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość [...] IP: *.ceti.pl / *.ceti.pl 11.05.06, 10:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komu PiSda? napewno podziekują Kaczynskim!!! IP: *.veranet.pl 11.05.06, 12:52 najgorsze dziedy w historii przenajświetszej rzeczypospolitej Odpowiedz Link Zgłoś