trudny2002 24.05.06, 11:50 bardzo ladny zwierz. Ale i tak wole drapiezniki. Malpy natomiast nie smiesza mnie. Te w zoologach tez. trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: Slon yaki iest, każden wie... 24.05.06, 11:53 od trąby, aże po yayca sążni siedem... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Slon to jest 24.05.06, 11:54 trudny2002 napisał: > bardzo ladny zwierz. > Ale i tak wole drapiezniki. > Malpy natomiast nie smiesza mnie. Te w zoologach tez. niech pan spojrzy na pawiana... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Slon to jest 24.05.06, 11:58 Jan Paw to musi byc jakis z latajacych albo bodaj skrzydlych. To ja raczej jesli naturalnie mozna niechetnie spojrze, bo ptaki jako takie nie sa mi faworytami. Gada gwarek, papuga...ale zaden z nuch nie brodzi... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Slon to jest 24.05.06, 12:03 trudny2002 napisał: > Jan Paw to musi byc jakis z latajacych albo bodaj skrzydlych. To ja raczej > jesli naturalnie mozna niechetnie spojrze, bo ptaki jako takie nie sa mi > faworytami. Gada gwarek, papuga...ale zaden z nuch nie brodzi... za to wielu bredzi to tez trzeba cenić. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Cenie to ,a jakze... 24.05.06, 12:08 tyle ze stosownie do wartosci. Znaczy mam problem z powazaniem dla tego rodzaju ...no ale nie chce byc agresywny... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Cenie to ,a jakze... 24.05.06, 12:15 trudny2002 napisał: > tyle ze stosownie do wartosci. Znaczy mam problem z powazaniem dla tego > rodzaju ...no ale nie chce byc agresywny... nie być agresywny. w tym wieku to nie przystoi :D Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 To chyba cechy osobnicze 24.05.06, 12:17 nie wiem jak to generalnie...ale utrzymuje stosunki z wlasciwymi i wlasciwie nie narzekalbym z tym przystawaniem. Tyle ze to inna rzeczywistosc i tam jakby wiecej przystoi:))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: To chyba cechy osobnicze 24.05.06, 12:20 trudny2002 napisał: > nie wiem jak to generalnie...ale utrzymuje stosunki z wlasciwymi i wlasciwie > nie narzekalbym z tym przystawaniem. Tyle ze to inna rzeczywistosc i tam jakby > wiecej przystoi:))) i jakby więcej się przestawia, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: To chyba cechy osobnicze 24.05.06, 13:13 --u takiego slonia na ten przyklad, to traba jest calkiem ladna...ale nie wiem dlaczego mowia ze to nos. Herb Alpert grywal na trabie...ale w zyciu nie slyszalem zeby gral na nosie jak niektorzy choc nie maja za grosz sluchu. trudny :))) dzionek piekny, taki łącki albo litewski na ze trzy dziewiatki... trudny "a jak już prawo nie zabrania to moze o wstydzie pomyśleć warto..." Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: To chyba cechy osobnicze 24.05.06, 13:28 trudny2002 napisał: > > --u takiego slonia na ten przyklad, to traba jest calkiem ladna...ale nie wiem > dlaczego mowia ze to nos. > Herb Alpert grywal na trabie...ale w zyciu nie slyszalem zeby gral na nosie jak > > niektorzy choc nie maja za grosz sluchu. > trudny > :))) dzionek piekny, taki łącki albo litewski na ze trzy dziewiatki... skoro mówisz, że dzionek piękny to niechybnie łąckie wynalazki w użyciu być mnusiały :D Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: To chyba cechy osobnicze 24.05.06, 13:29 Mnie się wydaje, że nie przestały... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 A ktoz ci to wie 24.05.06, 13:47 -czyliz w tym roku sliwa obrodzi tak jak wszystko co kwitnie ... trudny A ja zamierzam sie napic pewnie dopiero wieczorkiem...a i to z rozwaga...:))) trudny- "a jak już prawo nie zabrania to moze o wstydzie pomyśleć warto..." Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: A ktoz ci to wie 24.05.06, 14:03 A dobry nastrój tak mocno emanuje z twoich postów, iż można by sądzić, że to już.... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: A ktoz ci to wie 24.05.06, 14:07 trudny2002 napisał: > > -czyliz w tym roku sliwa obrodzi tak jak wszystko co kwitnie ... > trudny > A ja zamierzam sie napic pewnie dopiero wieczorkiem...a i to z rozwaga...:))) oraz po głebszym namyśle. Odpowiedz Link Zgłoś