jazzinator 29.05.06, 22:44 www.fotothing.com/barteknandu/photo/01103aa0b090434c3b17af3f385c5295/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jazzinator Re: dowody rzeczowe jazzinator IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 22:56 Niestety to tylko część fotek z zapisanym czasem,zmiescilo sie tylko 10 jutro nastepna porcja dla niedowiarków,teraz możesz mnie skks cmoknać,bylo stac jak sie umawiałeś a nie chowac sie po knajpach i wyjść po czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: dowody rzeczowe jazzinator IP: *.hsd1.il.comcast.net 29.05.06, 23:02 eee takie dowody puste ulice i ruiny. skks'a to przynajmniej bylo widac na zdjeciach seceji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: dowody rzeczowe jazzinator IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 23:16 Nie moja wina że tak wygląda kazimierz,skks jako ekshibicjonista lubi sie pokazywac, w przeciwieństwie do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: dowody rzeczowe jazzinator 29.05.06, 23:05 Dżezi, a czemu one wszystkie zrobione są koło 16-tej, a nie o 16.30, tak jak się umawialiście? Z wyjątkiem ostatniego, które jest zrobione koło 17-tej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: dowody rzeczowe jazzinator IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 23:14 odpowiedż masz w drugim wpisie od góry,pisałem ze bylem nieco wczesniej ostatnie zdjecia są zrobione o16.45 i zobaczysz je jutro,bo wciagu 24 godzin mozna jedynie 10 fotek umiescic.Jeśli masz jaszcze jakies pytania..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocna dlon Re: dowody rzeczowe jazzinator IP: *.236.spine.pl 29.05.06, 23:20 Tu możesz zamieszczać ile dusza zapragnie : www.imageshack.us Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf tak na prawde to IP: *.hsd1.il.comcast.net 29.05.06, 23:27 o co wam poszlo? widze ze to jakas zazartka sprzeczka. ostanio regularnie czytalem forum w roku 2002 ad roku 2003 tylko sporadycznie, no moze z jednym wyjatkiem. tez sie kiedys wyzywalem 'na miecze' z skks, kuba czy mikolajem. hehe to byly czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Murzynka sie w was zakochala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 23:29 co ja narobilem!!!!!!!!!!!! przywiozlem ja dla longi a ona zakochala sie w was obydwu rekin mowi , ze przezyje jak longi sam przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Murzynka sie w was zakochala 29.05.06, 23:35 Janek!!przespałes cały dzien i nie czujesz czaczy!!To dzezzi i skks!! Ale dzezzi puścił sobie w spodnie i spietrał!!Ten typ tak ma!!ja to nazywam ratlerki!!;o))).Nigdy nie pozwolę zrobic jaj z jamników!!Ale ratlerki??? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: dowody rzeczowe jazzinator 29.05.06, 23:33 No to poczekam do jutra w takim razie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: dowody rzeczowe jazzinator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 23:41 czaje , czaje w nich sie wlasnie zakochala wybierze na kolacje po pojedynku , ktory sie odbedzie i tak i tak kto wygra ten stawia murzynce kolacje ty longi mozesz liczyc tylko wtedy jak pokonasz rekina na Rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: To co z tymi dowodami? nt IP: *.net.autocom.pl 30.05.06, 23:27 Główny śledczy i sprawiedliwy odpuszcza tylko sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi hi ha Re: To co z tymi dowodami? nt IP: *.net.autocom.pl 30.05.06, 23:31 jednostronna sprawiedliwość to coś jak -ha ha ha - jednoręki bandyta..... hu hu ha ha.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hu hu hu Re: To co z tymi dowodami? nt IP: *.net.autocom.pl 30.05.06, 23:32 co bandyta zrobił z drugą ręką i dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: dowody rzeczowe jazzinator 30.05.06, 23:55 uwazam, ze ostatnie jest najlepsze , to z plotkiem - wszytko widac jak na dloni, dowody mowia same za siebie 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: dowody rzeczowe jazzinator 31.05.06, 00:58 też płotek za najciekawszy uważam:) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen to są dowody, że cię/was tam nie było... 31.05.06, 10:55 was, dżedzików, którzy polecieli pod wieczór (a nie o 16:30) zrobić parę fotek i z mógu wodę forumowiczów krótka piłka - spietrałeś, albo nie sądziłeś, że skks przyjdzie, a teraz wstyd ci się przyznać, bo chciałbyś uchodzić za "macho" osmieszyłes się maksymalnie i lepiej juz nie wracaj do tego teamtu... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen strasznie dziś zagadkowy jesteś... 31.05.06, 11:39 ni w ząb nie pojmuję... ale w sumie dobrze się stało, że mu cykor dupę ścisnął, nie jestem zwolennikiem siłowych metod rozwiązywania problemów (choć napraszał się śmieszny dżezik, oj, napraszał) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: strasznie dziś zagadkowy jesteś... 31.05.06, 11:41 ja tez ale kazimierskie wychowanie nie pozwala odmówić:))) jak się jełop naprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
skks ostatni raz na TEN temat: 31.05.06, 11:39 Dzezi nie masz honoru, kłamiesz, kombinujesz. MASZ TU LINKI do wątku na którym proponowałeś czas i miejsce: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=42518491&a=42520066 Ja uszczegółowiłem to miejsce: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=42518491&a=42520262 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=42518491&a=42521480 Jesteś tchórz i kręt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: no jest, ale... 31.05.06, 11:46 WSZYSTKIE zdjącie tu przedstawione są przed 16,00 lub po 17!!!! Jeżeli "szukał" mnie w tym czasie... to .... ja byłem na PLACYKU na CIEMNEJ w umówionym czasie tj: pomiędzy 16,30 a 16,45. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: no jest, ale... 31.05.06, 15:32 Do Skks !mialem sie nir odzywac,znoszac cierpliwie twoje kpiny i wyzwiska,dokad nie uzyskam pomocy kol. który niestety nawalił (wystawiajac mój honor na próbe) temat dla innych jest juz historia ,dla mnie i ciebie nie sądze.Zarzucasz kłamstwo moim dowodom(niekompletnym)a gdzie jest zdjecie z 17tej? jak piszesz ,mnie tam juz nie było. druga sprawa którą spostrzegłem to secesja trzymajaca na kolanach laptop,promienie słoneczne(fakt świecilo słońce ok.15.30 ale o 16.30 bylo pochmurno, Trzecia sprawa to czas zrobienia zdjecia i czas wysłania na twoich dowodach jest cos odwrotnie np.photo uploaded may 29.2006 15:24:02 taken 2006 05 29 16:44:28 czyli zdjecie wczesniej wysłane a pózniej zrobione ? to jakies czary!!! Moje zdjecie przykładowo photo uploaded may29.2006 20:40 taken 2006 05 29 16:16:47 czyli zdjecie zrobione o 16.16 a umieszczone na forum o 20.40 jak to wytlumaczysz? bohaterze? cos mi tu pachnie mistyfikacja która postaram sie udowodnic,zasiegajac rady dobrych fachowców od tych spraw(ja sam jak przyznałem mam nawet problem z umieszczeniem linka. Zdjecia pozostałe mam nadzieje ze jeszcze dzis znajda sie i mam także nadzieje ze ci którzy maja poczucie sprawiedliwosci wycofaja swe zarzuty jak ja to uczyniłem wobec ciebie(choc teraz nie wiem czy nie zbyt pochopnie?) Odpowiedz Link Zgłoś
skks dżezi, proszę nie kompromituj się więcej 31.05.06, 15:55 skończmy ten temacik. Jesteś tchórzem, udowodniłeś. Kiedyś ludzie zapomną. Nie wracajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: skks manipulator? 31.05.06, 16:58 spokojnie ,pomalutku ,zadałem ci konkretne pytania ,czy az tak trudno na nie odpowiedziec? rozmawialem z pewnym mozna powiedzieć hackerem,który powiedzial ze jest w stanie wszystko przerobić,kiedy tylko bedę mógł przesle reszte moich fotek cwaniaczku a na dodatek zdjecie dzisiejszej gazety z data 29 maja i godzina naszego spotkania,pomalu wychodzi na to ze zmanipulowałes cala sprawę ale o tym potem. Odpowiedz Link Zgłoś
skks tchórz i kretyn jesteś dżezi 31.05.06, 18:24 U du.. mi lata twoje zdanie, twoje idiotyczne, tchórzu domysły. Spietrałeś a teraz kombinujesz jak wyjść z mało osraną twarzą. Zdjęcia były wysłane z laptoka secesji z hotelu ESTER na Szerokiej na co mam z 10 świadków zaraz po 17. I co da się przez ADMINA łatwo potwierdzić. Takie kombinacje z datami? z godzinami? By co? Nie chciało by mi się i nie było na to czasu. I człowieczku hackuj, kłam, kombinuj co chcesz. Jesteś tchórz a do tego nie umiesz się przyznać do tego i na sam koniec z honorem powiedzieć przepraszam. Mam rozumieć, że MIEJSCE - Ciemna Placyk z tyłu NFZ - linkami - już określiłem ci dokładnie - tylko ty tchórzu szukałeś tak by mnie nie znaleść. A żeby juz do końca ci głąbie udowodnić, żeś tchórz i człowieczek bez honoru to w jakiś dzień - podaj kiedy chcesz, byle w przyszłym tygodniu - przyjdź do hotelu Ester ze swoim WIELKIM hackerem, który sprawdzi zapisy zdjęć w aparacie Secesji - jak jest taki dobry to będzie umiał to zrobić i stwierdzi daty zdjęć a w serwerze Hotelu sprawdzi godzinę wysłania plików ze zdjęciami. Postaram się by było kilku świadków tych badań, byś już nie mógł szkalować. Byś miał szanse spojrzeć mi w oczy i przeprosić. Ale znowu stchórzysz.... Jesteś dżezi zwykły klawiaturkowy drań, bohater za szybki monitora, który starszego, schorowanego Longiego potrafi obrażać a gdy .... to spieprza i szczeka. skks PS. Więcej na ten temat z tobą, głąbie i tchórzu tu na forum rozmawiał nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator [...] 31.05.06, 18:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle [...] 31.05.06, 18:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: tchórz i kretyn jesteś skks IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 01.06.06, 20:23 W tym samym miejscu lata mi twoje zdanie na ten sam temat. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: tchórz i kretyn jesteś skks 01.06.06, 23:35 Dzezzi!! jesteś obszczymur/z drugiej strony muru/!!;o)). Dzezzi...dr.Murek!!!;o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: tchórz i kretyn jesteś skks IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 01.06.06, 23:39 Jasne ,lepszy dr murek niz dr wilczur,a kto sobie fotki robil pod murkiem? tylko troche w innej czasoprzestrzeni? Odpowiedz Link Zgłoś
larnit czy ja wiem, wole dr wilczura 01.06.06, 23:40 przynajmniej pozyteczny byl. Odpowiedz Link Zgłoś