Dodaj do ulubionych

dowody rzeczowe jazzinator

29.05.06, 22:44
www.fotothing.com/barteknandu/photo/01103aa0b090434c3b17af3f385c5295/
Obserwuj wątek
    • Gość: jazzinator Re: dowody rzeczowe jazzinator IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 22:56
      Niestety to tylko część fotek z zapisanym czasem,zmiescilo sie tylko 10 jutro
      nastepna porcja dla niedowiarków,teraz możesz mnie skks cmoknać,bylo stac jak
      sie umawiałeś a nie chowac sie po knajpach i wyjść po czasie.
      • Gość: raf Re: dowody rzeczowe jazzinator IP: *.hsd1.il.comcast.net 29.05.06, 23:02
        eee takie dowody
        puste ulice i ruiny.
        skks'a to przynajmniej bylo widac na zdjeciach seceji.
        • Gość: jazzinator Re: dowody rzeczowe jazzinator IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 23:16
          Nie moja wina że tak wygląda kazimierz,skks jako ekshibicjonista lubi sie
          pokazywac, w przeciwieństwie do mnie.
    • mrug Re: dowody rzeczowe jazzinator 29.05.06, 23:05
      Dżezi, a czemu one wszystkie zrobione są koło 16-tej, a nie o 16.30, tak jak się
      umawialiście?
      Z wyjątkiem ostatniego, które jest zrobione koło 17-tej...
      • Gość: jazzinator Re: dowody rzeczowe jazzinator IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 29.05.06, 23:14
        odpowiedż masz w drugim wpisie od góry,pisałem ze bylem nieco wczesniej
        ostatnie zdjecia są zrobione o16.45 i zobaczysz je jutro,bo wciagu 24 godzin
        mozna jedynie 10 fotek umiescic.Jeśli masz jaszcze jakies pytania.....
        • Gość: pomocna dlon Re: dowody rzeczowe jazzinator IP: *.236.spine.pl 29.05.06, 23:20
          Tu możesz zamieszczać ile dusza zapragnie :

www.imageshack.us
          • Gość: raf tak na prawde to IP: *.hsd1.il.comcast.net 29.05.06, 23:27
            o co wam poszlo?
            widze ze to jakas zazartka sprzeczka.
            ostanio regularnie czytalem forum w roku 2002 ad roku 2003 tylko sporadycznie,
            no moze z jednym wyjatkiem.
            tez sie kiedys wyzywalem 'na miecze' z skks, kuba czy mikolajem. hehe
            to byly czasy
          • Gość: Janek Murzynka sie w was zakochala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 23:29
            co ja narobilem!!!!!!!!!!!!
            przywiozlem ja dla longi a ona zakochala sie w was obydwu
            rekin mowi , ze przezyje jak longi sam przyjdzie
            • longwehicle Re: Murzynka sie w was zakochala 29.05.06, 23:35
              Janek!!przespałes cały dzien i nie czujesz czaczy!!To dzezzi i skks!!
              Ale dzezzi puścił sobie w spodnie i spietrał!!Ten typ tak ma!!ja to nazywam
              ratlerki!!;o))).Nigdy nie pozwolę zrobic jaj z jamników!!Ale ratlerki???
        • mrug Re: dowody rzeczowe jazzinator 29.05.06, 23:33
          No to poczekam do jutra w takim razie...
          • Gość: Janek Re: dowody rzeczowe jazzinator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 23:41
            czaje , czaje
            w nich sie wlasnie zakochala
            wybierze na kolacje po pojedynku , ktory sie odbedzie i tak i tak
            kto wygra ten stawia murzynce kolacje
            ty longi mozesz liczyc tylko wtedy jak pokonasz rekina na Rynku
    • mrug To co z tymi dowodami? nt 30.05.06, 23:16

• Gość: hahaha Re: To co z tymi dowodami? nt IP: *.net.autocom.pl 30.05.06, 23:27
        Główny śledczy i sprawiedliwy odpuszcza tylko sobie
        • Gość: hi hi ha Re: To co z tymi dowodami? nt IP: *.net.autocom.pl 30.05.06, 23:31
          jednostronna sprawiedliwość to coś jak -ha ha ha - jednoręki bandyta.....
          hu hu ha ha..................
          • Gość: hu hu hu Re: To co z tymi dowodami? nt IP: *.net.autocom.pl 30.05.06, 23:32
            co bandyta zrobił z drugą ręką i dlaczego???
    • qoobaq Re: dowody rzeczowe jazzinator 30.05.06, 23:55
      uwazam, ze ostatnie jest najlepsze , to z plotkiem - wszytko widac jak na dloni,
      dowody mowia same za siebie 8-)
      • chamae Re: dowody rzeczowe jazzinator 31.05.06, 00:58
        też płotek za najciekawszy uważam:)
    • peteen to są dowody, że cię/was tam nie było... 31.05.06, 10:55
      was, dżedzików, którzy polecieli pod wieczór (a nie o 16:30) zrobić parę fotek
      i z mógu wodę forumowiczów
      krótka piłka - spietrałeś, albo nie sądziłeś, że skks przyjdzie, a teraz wstyd
      ci się przyznać, bo chciałbyś uchodzić za "macho"

osmieszyłes się maksymalnie i lepiej juz nie wracaj do tego teamtu...
      • skks ostatni raz na " 31.05.06, 11:35

• peteen strasznie dziś zagadkowy jesteś... 31.05.06, 11:39
          ni w ząb nie pojmuję...

ale w sumie dobrze się stało, że mu cykor dupę ścisnął, nie jestem zwolennikiem
          siłowych metod rozwiązywania problemów (choć napraszał się śmieszny dżezik, oj,
          napraszał)
          • skks Re: strasznie dziś zagadkowy jesteś... 31.05.06, 11:41
            ja tez ale kazimierskie wychowanie nie pozwala odmówić:))) jak się jełop
            naprasza.
      • skks ostatni raz na TEN temat: 31.05.06, 11:39
        Dzezi nie masz honoru, kłamiesz, kombinujesz.

MASZ TU LINKI do wątku na którym proponowałeś czas i miejsce:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=42518491&a=42520066
        Ja uszczegółowiłem to miejsce:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=42518491&a=42520262
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=42518491&a=42521480
        Jesteś tchórz i kręt!!!
        • peteen no jest, ale... 31.05.06, 11:39
          nie kop leżącego...
          • skks Re: no jest, ale... 31.05.06, 11:46
            WSZYSTKIE zdjącie tu przedstawione są przed 16,00 lub po 17!!!!

Jeżeli "szukał" mnie w tym czasie... to .... ja byłem na PLACYKU na CIEMNEJ w
            umówionym czasie tj: pomiędzy 16,30 a 16,45.
            • jazzinator Re: no jest, ale... 31.05.06, 15:32
              Do Skks !mialem sie nir odzywac,znoszac cierpliwie twoje kpiny i wyzwiska,dokad
              nie uzyskam pomocy kol. który niestety nawalił (wystawiajac mój honor na próbe)
              temat dla innych jest juz historia ,dla mnie i ciebie nie sądze.Zarzucasz
              kłamstwo moim dowodom(niekompletnym)a gdzie jest zdjecie z 17tej? jak
              piszesz ,mnie tam juz nie było.
              druga sprawa którą spostrzegłem to secesja trzymajaca na kolanach
              laptop,promienie słoneczne(fakt świecilo słońce ok.15.30 ale o 16.30 bylo
              pochmurno,
              Trzecia sprawa to czas zrobienia zdjecia i czas wysłania
              na twoich dowodach jest cos odwrotnie np.photo uploaded may 29.2006 15:24:02
              taken 2006 05 29 16:44:28
              czyli zdjecie wczesniej wysłane a pózniej zrobione ? to jakies czary!!!
              Moje zdjecie przykładowo photo uploaded may29.2006 20:40
              taken 2006 05 29 16:16:47
              czyli zdjecie zrobione o 16.16 a umieszczone na forum o 20.40
              jak to wytlumaczysz? bohaterze? cos mi tu pachnie mistyfikacja która postaram
              sie udowodnic,zasiegajac rady dobrych fachowców od tych spraw(ja sam jak
              przyznałem mam nawet problem z umieszczeniem linka.
              Zdjecia pozostałe mam nadzieje ze jeszcze dzis znajda sie i mam także nadzieje
              ze ci którzy maja poczucie sprawiedliwosci wycofaja swe zarzuty jak ja to
              uczyniłem wobec ciebie(choc teraz nie wiem czy nie zbyt pochopnie?)
              • skks dżezi, proszę nie kompromituj się więcej 31.05.06, 15:55
                skończmy ten temacik.
                Jesteś tchórzem, udowodniłeś.
                Kiedyś ludzie zapomną.
                Nie wracajmy.
                • jazzinator Re: skks manipulator? 31.05.06, 16:58
                  spokojnie ,pomalutku ,zadałem ci konkretne pytania ,czy az tak trudno na nie
                  odpowiedziec? rozmawialem z pewnym mozna powiedzieć hackerem,który powiedzial
                  ze jest w stanie wszystko przerobić,kiedy tylko bedę mógł przesle reszte moich
                  fotek cwaniaczku a na dodatek zdjecie dzisiejszej gazety z data 29 maja i
                  godzina naszego spotkania,pomalu wychodzi na to ze zmanipulowałes cala sprawę
                  ale o tym potem.
                  • skks tchórz i kretyn jesteś dżezi 31.05.06, 18:24
                    U du.. mi lata twoje zdanie, twoje idiotyczne, tchórzu domysły.

Spietrałeś a teraz kombinujesz jak wyjść z mało osraną twarzą.
                    Zdjęcia były wysłane z laptoka secesji z hotelu ESTER na Szerokiej na co mam z
                    10 świadków zaraz po 17. I co da się przez ADMINA łatwo potwierdzić.
                    Takie kombinacje z datami? z godzinami?

By co?
                    Nie chciało by mi się i nie było na to czasu.
                    I człowieczku hackuj, kłam, kombinuj co chcesz.

Jesteś tchórz a do tego nie umiesz się przyznać do tego i na sam koniec z
                    honorem powiedzieć przepraszam.

Mam rozumieć, że MIEJSCE - Ciemna Placyk z tyłu NFZ - linkami - już określiłem
                    ci dokładnie - tylko ty tchórzu szukałeś tak by mnie nie znaleść.

A żeby juz do końca ci głąbie udowodnić, żeś tchórz i człowieczek bez honoru to
                    w jakiś dzień - podaj kiedy chcesz, byle w przyszłym tygodniu - przyjdź do
                    hotelu Ester ze swoim WIELKIM hackerem, który sprawdzi zapisy zdjęć w aparacie
                    Secesji - jak jest taki dobry to będzie umiał to zrobić i stwierdzi daty zdjęć
                    a w serwerze Hotelu sprawdzi godzinę wysłania plików ze zdjęciami.

Postaram się by było kilku świadków tych badań, byś już nie mógł szkalować.
                    Byś miał szanse spojrzeć mi w oczy i przeprosić.
                    Ale znowu stchórzysz....
                    Jesteś dżezi zwykły klawiaturkowy drań, bohater za szybki monitora, który
                    starszego, schorowanego Longiego potrafi obrażać a gdy ....
                    to spieprza i szczeka.

skks
                    PS. Więcej na ten temat z tobą, głąbie i tchórzu tu na forum rozmawiał nie będę.
                    • jazzinator [...] 31.05.06, 18:51
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • longwehicle [...] 31.05.06, 18:58
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: jazzinator Re: tchórz i kretyn jesteś skks IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 01.06.06, 20:23
                      W tym samym miejscu lata mi twoje zdanie na ten sam temat.
                      • longwehicle Re: tchórz i kretyn jesteś skks 01.06.06, 23:35
                        Dzezzi!!
                        jesteś obszczymur/z drugiej strony muru/!!;o)).
                        Dzezzi...dr.Murek!!!;o)))))
                        • Gość: jazzinator Re: tchórz i kretyn jesteś skks IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 01.06.06, 23:39
                          Jasne ,lepszy dr murek niz dr wilczur,a kto sobie fotki robil pod murkiem?
                          tylko troche w innej czasoprzestrzeni?
                          • larnit czy ja wiem, wole dr wilczura 01.06.06, 23:40
                            przynajmniej pozyteczny byl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka