02.06.06, 21:50
O 19.22 dostałam smsa:"Jestem w szpitalu.Zabrała mnie erka"..Sesemesowaliśmy-
nie mogłam zadzwonić ze względu na OIOM.Godzinę temu napisał że idzie
spać..Leży na Wrocławskiej..Bardzo chciałam Was wszystkich prosić o ciepłe
myśli,wsparcie dla Longiego..Może modlitwę..Wiem że ma tutaj zarówno
sympatyków jak i zagorzałych przeciwników-jak każdy z Nas..Więc jeśli ktoś
chciałby napisać coś "kąśliwego"-bardzo proszę,żeby zachował to dla
siebie..Dziękuję za wyrozumiałość.I proszę życzliwych forumowiczów o to żeby
trzymali kciuki..Dziękuję Wam.
Obserwuj wątek
    • boldhead 3mamy :), nt. 02.06.06, 21:54

• Gość: H56 Re: 3mamy :), nt. IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 02.06.06, 21:59
        Weronka, nie obraź się , ale za dużo paplasz
        • weronka77 Re: 3mamy :), nt. 02.06.06, 22:02
          Nie obrażę się bo się nie obrażam.Tylko bardzo nie chcę żeby ktokolwiek
          cokolwiek złego o Nim napisał bo to byłoby dzisiaj przegięcie.Ale humor mu
          dopisuje jak zawsze niezły;-))
          • Gość: H56 Re: 3mamy :), nt. IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 02.06.06, 22:03
            akurat ,mu nie dopisuje
            • weronka77 Re: 3mamy :), nt. 02.06.06, 22:06
              A o mózgu dżezziego słyszałeś?Myślałam że padnę..
              • mateuszwierzbicki Re: 3mamy :), nt. 02.06.06, 22:12
                pozdrów Weronka Longiego
              • Gość: H56 Re: 3mamy :), nt. IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 02.06.06, 22:13
                a,o,tętniaku na sercu wielkości piłeczki pipongowej słyszałaś? nie dzwoń do
                niego proszę, bo on zgrywa twardziela, a brakuje mu siły do rozmowy.
                • zielonki Re: 3mamy :), nt. 02.06.06, 22:16
                  w wojskowym mu nie zaszkodzi.
                  • Gość: H56 Re: 3mamy :), nt. IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 02.06.06, 22:18
                    jest załamany
                    • zielonki Re: 3mamy :), nt. 02.06.06, 22:24
                      sprawa jest nagła?
                    • krzychut Re: 3mamy :), nt. 02.06.06, 22:32
                      Gość portalu: H56 napisał(a):

> jest załamany

Masz pewnie z nim kontakt, przekaż proszę, że tu jest wiele życzliwych mu osób
                      i trzymamy za niego kciuki.
                  • kmkasia Re: 3mamy :), nt. 02.06.06, 22:25
                    ale też nie pomoże . . .
    • kmkasia Re: Longi 02.06.06, 22:24
      sorry za może nie na miejscu pytanie ale dlaczego leży w szpitalu na
      wrocławskiej (wg. mojej wiedzy - teść dwukrotny zawałowiec - dość miernym
      szpitalu), a nie na kardiologii w Jana Pawła??
      • zielonki Re: Longi 02.06.06, 22:25
        cieńka cos ta twoja wiedza.

• Gość: H56 Re: Longi IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 02.06.06, 22:34
          Porównajcie ilość operacji serca w Krakowie i Zabrzu ,a dowiecie się prawdy
          • zielonki Re: henio ! 02.06.06, 22:49

skrzynia!
    • kmkasia Re: Longi 02.06.06, 22:27
      może i cienka , teść miał w końcu "tylko" dwa razy zawał . . .
      ale cofam pytanie, w końcu to nie moja sprawa.
      Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia
    • polski0001 Re: Longi 02.06.06, 22:30
      Longi jestem z Toba myslami choc jestem daleko !!!
      Wracaj do nas szybko bo juz cie brakuje !!!
      • Gość: ter. Re: Longi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:33
        mówisz za siebie?
        a zdrowia oczywiście zycze mu od dawna
    • bluetab70 Re: Longi 02.06.06, 23:35
      Longi,
      wysyłam ciepłe myśli i życzę szybkiego powrotu do zdrowia...
      Trzymaj się,
      musi być dobrze, prawda?
    • czesiekkk Re: Longi 02.06.06, 23:41
      Życzę powrotu do zdrowia.
      • Gość: fuksja Re: Longi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:59
        trzymam kciuki i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
    • peteen Re: Longi 03.06.06, 01:24
      trzymaj się, jeszcze nie czas...
    • Gość: &POD Re: Longi IP: *.nsw.bigpond.net.au 03.06.06, 02:38
      nie wyglupiaj sie.. wyleczy cie szybkie lacze i nowy ekran plazmowy, O))
    • tgif Re: Longi 03.06.06, 07:57
      3 maj(V) sie Dlugi.
      Czekamy na Ciebie.
    • rodzina4 w takich momentach 03.06.06, 10:46
      zawsze łatwiej, gdy się choć trochę pożartuje.

Więc proszę tych co mają z nim kontakt o przekazanie mojej diagnozy co do
      przyczyny obecnego stanu zdrowia Longiego:
      - A nie mówiłem, w naszym wieku jeszcze golonk(o)a Ci w głowie. To się musiało
      tak skończyć, więc zrób mocne postanowienie, że już nigdy...z wyjątkiem, gdy
      pogodzeni skks i jazzi wydadzą pojednawcze przyjęcie
      Trzymaj się
      r4
      • Gość: jazzinator [...] IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 03.06.06, 23:37
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • schutzengel1 Re: zdajecie sobie wszyscy sprawe z tego jacy jes 03.06.06, 23:48
          wiesz jazzi, ale on akurat nie potrafi nikogo nienawidzieć, złości się, ale
          krzywdy nikomu by nie zrobił. To mój kumpel, może zbyt wulgarny ale
          przeporządny gościu. Na pohybel to możesz mu krzyczeć jak jest obecny na forum,
          w tej sytuacji robisz z siebie prymitywa.
          • Gość: jazzinator Re: zdajecie sobie wszyscy sprawe z tego jacy jes IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 04.06.06, 00:17
            a cóż to dotknąłem świetej krowy? wyrazilem swą opinie o tym ze nawet w
            szpitalu potrafi byc chamem,ty jestes prymitywny sadząc że ja komus krzywde
            robie,oddaje mu pieknym za nadobne,nie ja wywołalem wyniane chamskich
            postów,tylko ta welonka,skasowało mnie towarzycho wzajemnego wspierania sie?
            to kij wam w oko,ja nadal twierdze że mnie lata czy jakis troll jest
            hospitalizowany i dlaczego,jak chory to niech sie leczy a nie podskakuje zza
            swiatów.
            • Gość: jazzinator I zdecydujcie sie cenzorzy czy złamałem prawo IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 04.06.06, 00:20
              czy regulamin,bo jezeli prawo to do proroka prosze,jezeli zas regulamin to
              dziwnie traktujecie go i wybiorczo tak jak przystało na gazetke.
          • m635 Re: zdajecie sobie wszyscy sprawe z tego jacy jes 04.06.06, 00:41
            schutzengel1 napisał:

> wiesz jazzi, ale on akurat nie potrafi nikogo nienawidzieć, złości się, ale
            > krzywdy nikomu by nie zrobił. To mój kumpel, może zbyt wulgarny ale
            > przeporządny gościu. Na pohybel to możesz mu krzyczeć jak jest obecny na
            forum,
            > w tej sytuacji robisz z siebie prymitywa.

Szkoda, że nie jest to oczywiste dla każdego. Nie cierpię tego gościa (znam go
            tylko z bogatej tfu!rczości forumowej) ale pomysł, żeby mu źle życzyć wydaje mi
            się absurdalny i mocno bydlęcy.
            • jazzinator Re: zdajecie sobie wszyscy sprawe z tego jacy jes 04.06.06, 00:48
              A czy ja mu zle zycze? twierdze poraz nie wiem który ze mi to lata czy rzyga na
              mnie z kompy w domu czy ze śpitala,tak trudno to zrozumiec ,piszac na pohybel
              londżiemu miałem na mysli trolla który byl i jest chamem i tyle.
              • polski0001 Re: zdajecie sobie wszyscy sprawe z tego jacy jes 04.06.06, 02:09
                ale darowalbys sobie teraz w takiej sytuacji jakiej on jest !!! Przeciez nic
                ci sie nie stanie i korona z głowy ci nie spadnie !!!
                • Gość: jola Re: zdajecie sobie wszyscy sprawe z tego jacy jes IP: *.earth.pl / *.earth.pl 04.06.06, 03:31
                  Bardzo szkoda,że nie myślał wcześniej ,że swoim pisaniem narobił sobie wrogów,że
                  swoim chamstwem przegonił wielu forumowiczów.Kilka osób stworzyło swoisty klan
                  który nie dopuszcza inaczej myślących do jakiejkolwiek dyskusji.Bardzo szkoda...
                  • Gość: Irek Re: zdajecie sobie wszyscy sprawe z tego jacy jes IP: *.chello.pl 04.06.06, 07:50
                    Jaki jest każdy widzi: nie wychodzący ze skóry kaprala, który chce pokazać rekrutom, jak parszywe jest życie w wojsku (byłem tam chwilę - nie przestawalismy bluźnić nawet we śnie).
                    Jedyny z tego pożytek na tym forum taki widzę, że uzmysławia nam pozostałym, jaka jest skala wulgarności i chamstwa. Tym zaś, którzy są zdolni do przyrównania również i siebie - gdzie sie na tej skali lokują, a gdzie lokują ich inni, też mający swoje lokalizacje na owej skali.
                    Druga sprawa to życzenie zdrowia. Miło czytać, jak jazgot przemienia się w wyrazy solidarności. Ja też dołączam się, oczywiście, do tych życzeń - późno trochę, bo byłem poza zasięgiem - choć mnie na wzajemności w tym względzie w sam raz nie zależy. Jestem z tych, co do współnoty moralnej zaliczają wszystkie istoty cierpiące.
                    Życzę ci więc, Longi, powrotu do zdrowia!
                    Zupełnie bezinteresownie, jak wspomniałem.
                    Z satysfakcją natomiast stwierdzam, że - jak dotąd - nikt nie wyjechał, w każdym razie bezpośrednio i wielkimi literami, z komunałami w rodzaju "w obliczu majestatu" itp. (nawiązanie było, lecz delikatne). Motyw tam jest taki: skoro ktoś ma szansę stanąć przed obliczem Najwyższego, to sytuacja jest święta (sacrum), niezależnie od tego, jaką drogą kto szedł, kamienistą czy błotnistą...
                    To jest jeden z tych pomysłów, do których zaliczyłbym i taki: jakie życie, taka śmierć. To znaczy pomysłów takich sobie... Zdziebko ograniczonych, niezbyt ambitnych.
                    • Gość: jazzinator Re: zdajecie sobie wszyscy sprawe z tego jacy jes IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 04.06.06, 17:52
                      Dziekujemy ci irek za nastepny wyklad ,ale mamy to juz zaliczone,nie wysilaj
                      sie,jak na ciebie to troche za mało wazelinki,trzeba bylo troszke smielej
                      posmarować,jęzor wywalic jeszcze dłuższy i liznąc londżiego z całej siły.Takim
                      wykładowcom bardzo dziekujemy.
                      • wredny.staruch Re: zdajecie sobie wszyscy sprawe z tego jacy jes 04.06.06, 17:58
                        Gość portalu: jazzinator napisał(a):

> Dziekujemy ci irek za nastepny wyklad

po co komentujesz, jazzi, i tak nic z tych kilku zdań nie zrozumiałeś...
                        • Gość: jazzinator Re: zdajecie sobie wszyscy sprawe z tego jacy jes IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 04.06.06, 18:12
                          Auto rytet sie raczyl odezwać,zarosniety dziadyga kreujacy sie na dzolera i w
                          dodatku intelektualiste,ostatnio dośc zwiekszyl swa aktywność , co mozna róznie
                          tlumaczyc ,np.nieobecnoscia wszechwiedzącej alfy i łomegi,lubo dolegliwosciami
                          potylicznymi longplaya,jednakze fakt iz raczył dać mi klapsa godny jest
                          zauwazenia bo to dostojny klaps,salonikowo różowy.
                          ps.niechaj irek zacznie pisac w stylu Chmamingłaja to wtedy zrozumiem o czym
                          bije dzwon i komu.
                          • wredny.staruch Re: zdajecie sobie wszyscy sprawe z tego jacy jes 04.06.06, 18:32
                            twoja argumentacja w dyskusji, jak zawsze wielce merytoryczna.
                            masz jakieś nieuświadomione kompleksy, że tak zioniesz nienawiścią do świata?
                            • Gość: jazzinator Re: zdajecie sobie wszyscy sprawe z tego jacy jes IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 04.06.06, 18:42
                              Nie przesadzasz czasem starcze? świat jest zbyt wielki abym mógł go objąc swą
                              nienawiscia,az tak wiele jej nie ma we mnie domowyrosły psycholuogu,pomijajac
                              wielka niechec do osób pokroju (łbym) libertynsko-masońskiego.Czyli
                              nieszczescia chodzą parami.
                              • wij.paszczak Re: zdajecie sobie wszyscy sprawe z tego jacy jes 04.06.06, 20:09
                                Jazzi...wiesz co...nic do Ciebie nie mam,ale jak zauważyłem Ty wrogów to sobie
                                robisz na własne życzenie.Obrażasz kogo tylko się da,nawet człowiekowi,który
                                leży w szpitalu nie popuścisz,bluzgasz jadem na lewo i
                                prawo...chłopie,opamietajże się
                                • Gość: ito [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 20:18
                                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                  • wij.paszczak Re: zdajecie sobie wszyscy sprawe z tego jacy jes 04.06.06, 20:23
                                    Kolejne dziecko neostrady...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka