swing Re: już po drugiej, juz zaraz weekend się zaczni 17.01.03, 14:34 tosia_ napisała: > Jakie macie plany? mam bezcenne zaproszenie na domowe pierogi! (to plan na cały weekend ;) tosiu, piątek jest taki piękny, na dwa dni możesz zapomnieć o szefie, trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: już po drugiej, juz zaraz weekend się zaczni 17.01.03, 14:41 No to przybliz "problem" tych pierogów!!! Smaczne , aby? Odpowiedz Link Zgłoś
swing czy smaczne? 17.01.03, 16:46 skks napisał: > Smaczne , aby? ha! czy smaczne? bardzo na to liczę, ale nie ukrywam, że równie ważny jast tak zwany ful-serwis (wyjaśniam, że sformułowanie oznacza w tym wypadku pełne talerze i pełną obsługę;) pozdrawiam fanów niewyszukanej kuchni polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 plany 17.01.03, 14:40 > Jakie macie plany? Czekają mnie dwa dni sam na sam z moim dzieckiem, żona ma zajęcia na uczelni w sobotę, niedzielę i poniedziałek (robi podyplomowe). Cieszę się, bo dzięki temu Junior nie zapomni, jak wygląda jego ojciec. Może przestanie mnie łupać w głowie - tłucze mnie od samego rana, chyba zwariuję niedługo. A. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: plany 17.01.03, 14:47 nie trzeba było pić wczoraj, nie martw się mnie też trochę łupie :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: plany 17.01.03, 14:50 wodnik74 napisała: > nie trzeba było pić wczoraj, nie martw się mnie też trochę łupie :))))))))))))) hi hi hi nic z tego, wczoraj opcja zero-alkoholowa a w imbryku dudni i bez gorzały :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: już po drugiej, juz zaraz weekend się zaczni IP: *.net 17.01.03, 17:04 tosia_ napisała: > Jakie macie plany? A co studenci robią w styczniowe weekendy? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: już po drugiej, juz zaraz weekend się zaczni IP: *.net 17.01.03, 17:21 wodnik74 napisała: > hi hi No i czemuż Ty się znęcasz nade mną? Tu się nie ma z czego śmiać... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: już po drugiej, juz zaraz weekend się zaczni 17.01.03, 17:30 bo uczyć się trzeba przez cały rok i w wakacje najlepiej też, a nie 15 minut przed sesją !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: już po drugiej, juz zaraz weekend się zaczni IP: *.biezanow.net 17.01.03, 17:33 wodnik74 napisała: > bo uczyć się trzeba przez cały rok i w wakacje najlepiej też, a nie 15 minut > przed sesją !!!!! Przez cały rok, a już tym bardziej w wakacje, są do roboty przyjemniejsze rzeczy... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka kuba, 17.01.03, 17:34 daj spokój koleżance wodnik, nie widzisz, że ona już weekend świętuje i poczucie rzeczywistości straciła? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 halo? 17.01.03, 17:39 Jak to weekend świętuję??? Ja w pracy siedzę!!! Fakt, że nie sprawiam takiego wrażenia, ale akurat mam luźny dzień :))) No ale co, źle mówię z tym uczeniem się w ostatniej chwili? :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: halo? 17.01.03, 17:44 ale ja nie piję!!!! ratunku! ktoś chce mnie w coś wrobić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: halo? IP: *.biezanow.net 17.01.03, 17:55 wodnik74 napisała: > ale ja nie piję!!!! ratunku! ktoś chce mnie w coś wrobić !!! Ja np takie rzeczy byłbym w stanie tylko po pijaku wygadywać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: halo? IP: *.biezanow.net 17.01.03, 17:54 wodnik74 napisała: > No ale co, źle mówię z tym uczeniem się w ostatniej chwili? :)))))))))))) Żle!!! Każdy Ci to powie, kto "siedzi w temacie" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: halo? IP: *.biezanow.net 17.01.03, 18:06 wodnik74 napisała: > a co to znaczy? Spytaj kogokolwiek, kto ma w perspektywie cały łikend w towarzystwie książek i zeszytów, założę się, że raczej będzie po mojej stronie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: halo? 17.01.03, 18:15 Gość portalu: kuba203 napisał(a): > > Spytaj kogokolwiek, kto ma w perspektywie cały łikend w towarzystwie książek i > zeszytów, założę się, że raczej będzie po mojej stronie ;)) Ale to nielogiczne! Będzie po mojej. Tzn. będzie sobie myśleć "trzeba było się uczyć cały rok, a 15 minut przed sesją ..." :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: halo? IP: *.biezanow.net 17.01.03, 18:21 wodnik74 napisała: > Ale to nielogiczne! Będzie po mojej. Tzn. będzie sobie myśleć "trzeba było się > uczyć cały rok, a 15 minut przed sesją ..." :)))))) No fakt, masz rację, teraz każdy tak myśli :)) W takim razie spytaj już po sesji, czy się ktoś już uczy do następnej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: halo? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 17.01.03, 18:40 Gość portalu: kuba203 napisał(a): > No fakt, masz rację, teraz każdy tak myśli :)) W takim razie spytaj już po > sesji, czy się ktoś już uczy do następnej ;)) jeszcze trzy egzaminki w tej sesji... i solenne postanowienie, ze w następnej będę sie uczyć na bieżąco... i tak od dwóch lat ;)))) pozdrv. basiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: halo? IP: *.net 17.01.03, 18:44 Gość portalu: basiek napisał(a): > jeszcze trzy egzaminki w tej sesji... i solenne postanowienie, ze w następnej > będę sie uczyć na bieżąco... i tak od dwóch lat ;)))) Hahaha, właśnie o to mi chodziło :)) Ja już postanowienie również podjąłem, ciekawe tylko, jak długo wytrzymam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: halo? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 17.01.03, 18:57 Gość portalu: kuba203 napisał(a): > > Hahaha, właśnie o to mi chodziło :)) Ja już postanowienie również podjąłem, > ciekawe tylko, jak długo wytrzymam ;)) pewnie do następnych wykładów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: halo? IP: *.biezanow.net 17.01.03, 19:09 Gość portalu: basiek napisał(a): > pewnie do następnych wykładów :)) Przypuszczalnie jakoś tak :)) Odpowiedz Link Zgłoś