Dodaj do ulubionych

Potrzebne to było Pani Zyto?

24.06.06, 10:46
Inteligentna, myśląca i dowcipna kobieta dała się wciągnąć w towarzystwo
ćwoków, nacjonalistów i skazanych prawomocnymi wyrokami przestępców pod
marionetkowym dowództwem prowincjonalnego nauczyciela.
Przecież od początku wiadomo było, że w momencie gdy NNCIIIRP dojdzie do
wniosku, że "murzyn zrobił swoje", czytaj: "uspokoił międzynarodowe kręgi
finansowe", to murzyn dostanie natychmiast kopniaka a pretekst może być
najbardziej odrażajacy i podły, zgodny z charakterem i brakiem jakichkolwiek
zasad osoby NNCIIIRP.
Pomimo Pani naiwności wyrazy współczucia przesyłam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ger Re: Potrzebne to było Pani Zyto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 10:49
      jakie zdanie ma lekarz na temat twojej "tfurczosci" na forum ?
    • Gość: Zyta Potrzebne! Szkoda,że mnie załatwili wrogowie rządu IP: *.crowley.pl 24.06.06, 10:52
    • krzychut Re: Potrzebne to było Pani Zyto? 24.06.06, 11:03
      Dla nieuważnych słuchaczy wiekopomnych przemówień J.Kaczyńskiego - NNCIIIRP to
      według niego on sam.
      Nanbardziej Niebezpieczny Człowiek III Rzeczypospolitej.
      • xyz_xyz_xyz Re: Potrzebne to było Pani Zyto? 24.06.06, 12:19
        W towarzystwie populistów nie miała szans zbyt wiele zdziałac i jej poglądy
        zwyczajnie złagodniały. A jednak zal jej, bo jako jedna z nielicznych osób w
        tym rządzie prezentowała zdrowy rozsądek i elementarną uczciwość/przyzwoitość.
        Bez niej będą garstką oszołomów. Przykro było wczoraj patrzeć na
        Marcinkiewicza, gdy ogłaszał jej dymisje. Widać było, że zdaje sobie sprawę, że
        bez niej staną sie garstką oszołomów. A Kazio? Coż, dobre chłopisko, ale
        brakuje mu jaj. Jaj, które miała Zyta.
        • krzychut Re: Potrzebne to było Pani Zyto? 24.06.06, 14:32
          Pani Zyta łatwo się nie podda:
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3439303.html
          • Gość: Irek Re: Krzychu, IP: *.chello.pl 25.06.06, 10:44
            nawiązując do twojej inicjującej wątek wypowiedzi, powiem ci, że imponuje mi twoja wiara.
            Ale powiedz, tak całkiem szczerze: wziąłbyś stanowisko ministra w tym rządzie, gdyby ci je oferowano?
            • krzychut Re: Krzychu, 25.06.06, 11:12
              Raczysz żartować...
            • skks Re: Krzychu, 25.06.06, 11:16
              Taaaa.
              Ale P.Gilowskiej zaoferowano stanowisko, którego przyjęciem mogła kopnąć Tuska
              za jego niezbyt mądre "pociągnięcia":)
              Ale Ona starała się postępować w miarę uczciwie i rozsądnie w tym "układzie".
              Niestety przeliczyła się z poziomem "układu".

Choć w sumie coś uzyskała - wyszła z honorem z tego gówna.

Ministerstwo Finansów odzyskane!
              • Gość: Irek Re: Krzychu, IP: *.chello.pl 25.06.06, 11:56
                Wyszedłem obejrzeć "iskry" i tego Litwina - mistrza świata - nad Czyżynami.
                Co do Gilowskiej: zasadzie masz, Skksie, rację. To znaczy: też bym chciał, żeby tak było, jak piszesz.
                Wracając zaś do Krzycha jako potencjalnego ministra.
                Cieszę się, że... Choć twoja odpowiedź na moje pytanie jest cokolwiek dyplomatyczna. Wierzę jednak, że... żartowałem.
                • skks Bo Krzychut wiekim dyplomatom jest! 25.06.06, 12:09
                  I myślę, że nie byłby złym ministrem... czegokolwiek.

Racja, brak tej racji co za różnica?
                  Wydaje mi się, że jednak zbyt wysoko oceniam naszych "polityków" i tych z lewa,
                  i tych z prawa i z centrum.

I nie wiem dlaczego jak słucham i porównuje w telewizorni wypowiedzi różnych
                  gadający głów to coraz bardziej mi się podoba imć Leppej.
                  W ministerstwie Pan na gumnie.
                  Przynajmniej gra jasno, klarownie, nie kręci, wierci i oszukuje - chce prezesur,
                  władzy, kasy.
                  Wszyscy tego - tam - chcą ale tylko On do tego się przyznaje i nie kręci.
                  • Gość: Irek Re: Jeszcze by tego brakowało, IP: *.chello.pl 25.06.06, 12:14
                    żebyś ty, Skksie, dołączył do tej potęgi!
                    Szczerość szczerością, lecz zaduch zaduchem.
                  • Gość: jo Re: Bo Krzychut wiekim dyplomatom jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 12:16
                    Święta prawda, nie kręcci.
                    Wczoraj powiedział:
                    "...tam, gdzie to musi być, niech JEST..."
                    • longwehicle Re: Bo Krzychut wiekim dyplomatom jest! 25.06.06, 12:32
                      mam jedno pytanie:...czy Wojciechowski bedzie na tyle silny,że przeciwstawi
                      się Lepperowi i Giertychowi.Już Wierzejewski odgraża się modyfikacją projektu
                      budżetu na rok 2007!!!.To już zaczyna być niebezpieczne,bo pieniądze pójdą
                      do Ministerstwa"głupich kroków"!!!.A Lepper bedzie miał kasę na spłacenie
                      komorników i grzywien!!
                      • Gość: Jo Re: Bo Krzychut wiekim dyplomatom jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 12:50
                        Lepper nawet gdyby miał całą kasę świata to żadnych komorników ani grzywien spłacał nie będzie. Dla zasady.
                        • longwehicle Re:Złote myśli "Divy"Leppera!!! 25.06.06, 14:11
                          "Gdybym czuła się gwiazdą, byłabym w cyrku."
                          "Gdzieś w okolicach wiceministra finansów" (gdzie się renata widzi po przejęciu
                          władzy)
                          "- Lubi Pani seks? - Jak koń owies."
                          "Kolega twierdzi nawet, że mam ku..ki w oczach."
                          "Tylko śmierć lub ciężka choroba mogłaby mnie powstrzymać od stawienia się w
                          sądzie." :)
                          "Nie ściągać, bo tym, co to będą robić, będę musiała postawić ptaszka."
                          (podczas egzaminu)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka