gph 05.07.06, 15:51 być może już jutro wróci do Warszawy kamień spadł mi z serca, podobnie jak każdemu prawemu obywatelowi chyba.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonki Re: Chwała Bogu! Prezydent poczuł się lepiej 05.07.06, 15:53 nasz prezydent? naszprezydent.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Chwała Bogu! Prezydent poczuł się lepiej 05.07.06, 19:44 być może już jutro wróci do Warszawy kamień spadł mi z serca, podobnie jak każdemu prawemu obywatelowi chyba.. > >Spadł chyba na nogę!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer. Re: Chwała Bogu! Prezydent poczuł się lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 19:50 niemniej tobie l. spadł na głowe ? musiał duzy byc Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Chwała Bogu! Prezydent poczuł się lepiej 05.07.06, 19:56 Azor!!bo nawet nie ratler!!naucz się pisać gramatycznie -moze wtedy pogadamy. Narazie:daj głos!!;o))Hauuuuuuuuuuuu!!!;o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:To była ściema!!Odwrócenie uwagi od Kurskiego 05.07.06, 21:21 Ta medialna burza wywołana artykułem Tageszeitung,była tylko próbą odwrócenia uwagi mediów od faktu umorzenia śledztwa w "aferze bilboardowej".Prokuratorzy nie znalężli potwierdzenia zarzutów Kurskiego!!.Czekamy na sprawę przeciw Kurskiemu wytoczoną z powództwa PO!!.Będziemy monitorować tę sprawę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re:To była ściema! Skąd wiesz ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:21 nie podniecaj się tak, bo znów wylądujesz w szpitalu longi. Odpowiedz Link Zgłoś